返回列表 回覆 發帖

[轉載] 可憐人

原標題:性慾的困惑

22年來沒有跟任何女孩子近距離交往過,不知是基因問題還是童年經歷所致,我內向、孤僻、無朋無友、有社交恐懼,但我又不是那種惹人憐的單純內向,言行舉止都有點怪異,我覺得自己很複雜,我總想把自己的形象塑造得很奇怪,出乎別人意料,一聽到有女生議論我,我就會很開心很開心,然而當我離開了校園,發現原來自己一無所有~~~

看到路上的情侶、美女、以及被女孩子圍著轉的花公子,我心裡那個不可揭止地抓狂、嫉妒,很難受的煎煞,所有的諸如同居、惰胎、包養、情人、安全套etc之類的字眼都毫不留情的強烈的刺激著我幼小的心靈,每天都只能看A片打飛機緩解慾望~~~

都說男人不壞女人不愛。所以我試過裝得酷酷的樣子,但根本沒有女孩子理我;我不知道跟女孩子聊什麼,真是奇怪為什麼別的男生可以很輕鬆幽默本色的跟女孩子說話相處,我樣子可能不算帥(其實我不想這麼說的,因為我正面照鏡子都覺得自己滿不錯的)~~~

http://forum.vegsochk.org/viewtopic.php?t=8606
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 沙文 於 2007-10-15 18:21 發表
您明查暗訪的問卷設計有問題,所以誤會左佢地「不會在意自己的將來」。佢地並非完全不會在意自己的將來,睇下係乜野事嘅啫
冇錯,佢地不会在意將來份公積金賺定蝕,但絕對在意三十年後皮膚的嬌嫩程度同今日有咩分別。
http:/ ...

你長情???
我大笑三聲以作支持~~
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 龍井樹 於 2007-10-14 22:21 發表
以前冇女人, 朋友話去叫雞, 衝破處男心理障礙, 你地認 work 唔 work 呢?

黎黎去去成班麻甩佬, 俾個女人出黎講下野喱.
冇辦法之中都算係辧法茄。但要提醒一下版友們,不要抱著「大爺要妳点就點」這种卑劣的mentality。而是要尊重她、做的時候當她是愛人一樣呵護她,更不要忘記foreplay和喁喁細語,咁樣先會有所得益
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 36# 的帖子

您明查暗訪的問卷設計有問題,所以誤會左佢地「不會在意自己的將來」。佢地並非完全不會在意自己的將來,睇下係乜野事嘅啫
冇錯,佢地不会在意將來份公積金賺定蝕,但絕對在意三十年後皮膚的嬌嫩程度同今日有咩分別。
http://www.touch-therapist.com/2007/02/25/skin-care-starts-now/

否則我都唔會咁長情啦!
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-10-15 14:26 發表
「寶」都唔一定在家先致有。您係要只鍾意小妹妹,小妹妹知道你咁樣就會問:「將來儂少去了day spa、少打了羊胎素、少做了facial,是不是会色衰愛弛,相公你....你就不再愛我了?」 ...

據小弟明查暗訪下,一般青春少女都不會在意自己的「將來」。所謂「莫待無花空折枝」,她們大都揮灑青春,不會為將來的儀容嗟怨發愁。

又唔係只鍾意小妹妹既,不同時期的女人有不同味道,正如貓理論中,男人可享受不同時期女人的韻味,豈不快哉?
原帖由 沙文 於 2007-10-15 14:26 發表
「寶」都唔一定在家先致有。您係要只鍾意小妹妹,小妹妹知道你咁樣就會問:「將來儂少去了day spa、少打了羊胎素、少做了facial,是不是会色衰愛弛,相公你....你就不再愛我了?」 ...

落花不是無情物, 化作春泥更護花
冇呢個年老色衰之妻, 又點顯得你情深義重???  

咁先可以花開花落花無缺嘛~
花開花落花無缺!

回復 32# 的帖子

「寶」都唔一定在家先致有。您係要只鍾意小妹妹,小妹妹知道你咁樣就會問:「將來儂少去了day spa、少打了羊胎素、少做了facial,是不是会色衰愛弛,相公你....你就不再愛我了?」
以前冇女人, 朋友話去叫雞, 衝破處男心理障礙, 你地認 work 唔 work 呢?

黎黎去去成班麻甩佬, 俾個女人出黎講下野喱.
原帖由 dye 於 2007-10-15 11:36 發表
「不是一番寒徹骨,那得梅花撲鼻香」

好句,好句。

原句應為:「不一番寒徹骨,那得梅花撲鼻香」

所以話薑是老的辣,家有一老如有一寶。
「不是一番寒徹骨,那得梅花撲鼻香」

好句,好句。
原帖由 Step.King 於 2007-10-14 07:43 發表
藝出多門, 緊係要取長補短架嘛~ 令狐沖夠學集華山劍宗, 吸星大法同易筋經於一身啦
唔係咁點將你絕學發揚光大

況且我所講的酒和花是指男女的"有效日期"
而老大所講的是男女的細味, 是兩碼子的事阿~ ...
啲經濟佬市儈到死,看不清花的有效期應用在女人身上代表咩時期啫,非惜花人也。人家含苞待放果陣佢就以為好駛好用,殊不知到成為解語花係要歷一番滄桑、經幾重波折。不是一番寒徹骨,那得梅花撲鼻香丫嘛。幾時都唔好嫌佢老呀

回復 27# 的帖子

哦,您講笑乍下話?嚇得我!自從您咁講之後我冇一晚訓得著................我都話边個猴住我師妹我都當佢鄰村小霸王辦咖啦

「貓理論」用在女人身上就唔知得唔得,用在我身上就得。我先至係貓貓,而且被爭撫養權:

回復 26# 的帖子

藝出多門, 緊係要取長補短架嘛~ 令狐沖夠學集華山劍宗, 吸星大法同易筋經於一身啦
唔係咁點將你絕學發揚光大

況且我所講的酒和花是指男女的"有效日期"
而老大所講的是男女的細味, 是兩碼子的事阿~
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-10-13 14:13 發表
青春少女,真係未識得應該點樣做女人嘛,得個樣,好睇唔好用。

係喎,個死人抽水又話愛青春小妹妹,但係点解佢又對我師妹感興趣嘅呢?您知唔知点解呀? ...

估唔到你記到依家……當時我只是戲言一番而已,並無意真的要奪去兄之所愛的噢,沙兄不要再放在心上好嗎?

不過,我以「貓似女人」的角度來看,收養貓隻之人,通常由小貓開始。為甚麼不揀大貓、老貓?除了長命一點外,就是因為牠會對你忠誠一點(這些不知能否應用在女人身上)。還有一點,就是主人能體味貓兒由小貓、青春期、成長期、老年的不同時期的感覺。

青春,真可愛青春~
吾所愛者醇酒美人也。我唔知佢點樣解釋呢一句,您明天返學舉手問啦

您帶藝投師,我也不來怪您,但您自己話生平所學盡皆我教,緣何對以前所錯學者念念不忘?其實女人如花亦如酒,知之稍深即可體會,其味無窮。酒之令人身醉,美人令人心醉,有試過男人令您心醉嘅咩?
原帖由 沙文 於 2007-10-14 12:40 發表
呢啲咪少咗滄桑味咯。去街市買菜就要新鮮啫,但女人係同酒一樣,講年份嘛。

喂...點解你同我學既唔同架?
我大學師父同我講 男人先係似酒,愈舊愈香醇, 女人就似花, 會有marginal return 架!

花開花落花無缺!

回復 23# 的帖子

呢啲咪少咗滄桑味咯。去街市買菜就要新鮮啫,但女人係同酒一樣,講年份嘛。
現在很難找到能唱出往事只能回味的那種亦喜亦悲的心情。

現在的人唱《往事只能回味》只唱出往事的快樂
唱《TELL LAURA I LOVE HER》只唱出快樂、絕望、希望三種情境之一(往往又只是快樂)
連唱《遙遠的她》也唱不出張學友那種希望和絕望的味道…

回復 21# 的帖子

唔緊要,我都鍾意回味往事。往事,唔攞黎回味仲有咩用呢?
http://www.youtube.com/watch?v=3GxeDLgGqnk
原帖由 沙文 於 2007-10-13 16:24 發表
讀書最後一年,我呃老豆話同幾個同學夾份租村屋,其實係同師妹兩個夾份。咁樣交租後冇乜錢剩,經常都食白麵包。

到而家,我都係寧願食白麵包。 ...

提起老大的往事來....
想不到老大你有此段甜蜜回憶
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個