返回列表 回覆 發帖

Fwd: 澄清聖經中101處的矛盾(大綱)

皇帝後宮佳麗三千
一次來106個。。。。
你少唔少得哂先?
多尐黎密尐手啫。點止106
沙文 發表於 2015/5/5 11:41

淨係用手指舔下口水,然後點到即止?
(妃子總算揩到龍液)
邪傻霞點都冇得點就搞大處女個肚,可見蜑家雞都幾好玩
沙文 發表於 2015/5/5 12:36

耶和華是神,想點就點
回覆  beebeechan

佢有尐嘢都係做唔到嘅
沙文 發表於 2015/5/6 02:35

你得把口翕
先係『有尐嘢都係做唔到』
據這位仁兄統計,都幾鬼複雜,佢讀經都算好心機:
沙文 發表於 2015/5/6 02:58

好心機,
但無用途。

好似科學家都會做埋唔少無厘頭既科學研究,
無好影響,也無壞影響,
只有屣左時間:
http://www.telegraph.co.uk/news/ ... -silly-science.html
您唔識就以為冇用途。
好似您以為揸車一定要買咁戇居
沙文 發表於 2015/5/6 04:31

你做慣呢行,揸靚靚車都唔使買
回覆  beebeechan
係呀。我有時都玩下role playing,等我老婆勾引我,增加情趣
沙文 發表於 2015/5/6 10:16

係咪暗示你在一般情況下起唔到機咁呢?
My nickname is VTOL
沙文 發表於 2015/5/6 19:53

起左,
都無野射出黎
您未玩過密宗咩?係咁樣玩顧喎好啱天主教用,唔駛袋,聽哂教宗話
有咩唔明問哈佛啦,佢係expert
...
沙文 發表於 2015/5/7 21:53

呢 d  修練方法追唔上時代哩
要男取女精,女取男精,陰陽互調,
可以用藍芽哩

唔需要插入,都可以到「大樂」境界
回覆  dior13dior13
彼拉多边鬼度有咁早起身辦公呢?包公咩您估?

沙文 發表於 2015/5/23 06:22

有兩個可能:
(1) 督爺半夜起身屙夜尿, 醒在訓唔番。
(2) 佢係黑洛德王宮內, 生保床不如狗竇, 又係訓唔著。
督爺訓唔著啫,個犯都唔會咁勤力受審
沙文 發表於 2015/5/23 23:47

你半夜三更都會搞醒你老婆哩

包青天升堂咁, 攞剝野篤篤下, 大喊:『威武....』
係呀,我摷醒佢睇电視。《狸猫换太子包公夜审郭槐》都幾好睇,原來都係出自哭音書

...
沙文 發表於 2015/5/25 01:56

咁又係,
你老婆話: 橫掂都無咩野可做到
高級模式 | 發新話題
換一個