返回列表 回覆 發帖

收到關於超短基版FAQ的電郵,轉載如下

beebee咁好心機覆左咁多題呀~
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
Oh,my God
你d 英文好很勁哩。。。
「oh my god 在外國是粗口?」
beebeechan 發表於 2015/6/15 19:29

字面係“我的天呀”,对于不信的係粗口intead F!學倒野未?
所以,你都不是完全信無神。
是你不肯信神唶。
beebeechan 發表於 2015/6/15 19:31

啱丫!我信佛祖,覌音,黄大仙,四面佛,孫悟空,。。。逄神必信!
不過就係唔信耶神!
挑。。。
現在是講 x 是否抄 y
不是講信。
95答8

口部發達,腦袋栓塞! ...
beebeechan 發表於 2015/6/15 19:32

史記與資治通鑑記周,漢的歷史也有相同地方。
你就說司馬遷抄抄埋埋司馬光的話,加鹽添醋炒埋一碟

其低 ...
beebeechan 發表於 2015/6/15 02:13

司馬遷抄司馬光?????
信耶神信到上晒腦,腦袋栓塞!其低智程度,令人戰慄!!!

司馬遷生于漢朝, 司馬光生于宋朝, 司馬遷点抄司馬光呢?不學無術!

依家講緊你以色列抄人地希臘國神话啲野bor,又攞自己祖宗啲産業出賣比洋神黎擦洋神屁股哩?

司馬遷生于漢朝, 司馬光生于宋朝, 司馬遷点抄司馬光呢?不學無術!

依家講緊你以色列抄人地希臘國神话啲野bor,又攞自己祖宗啲産業出賣比洋神黎擦洋神屁股哩

司馬遷生 ...
leefeng 發表於 2015/6/16 00:29

以色列抄人地希臘國神话????

反基反到上晒腦,腦袋栓塞!其低智程度,令人戰慄!!!

猶太人的五書都比希臘神話記載早
猶太人点希臘神話呢?不學無術!
即使有學,也無所成,因為簡簡單單的一帖 #32
你也讀出一團漿糊
beebee咁好心機覆左咁多題呀~
抽刀斷水 發表於 2015/6/15 23:02

唔使心機
隨口就講得出哩
字面係“我的天呀”,对于不信的係粗口intead F!學倒野未?
leefeng 發表於 2015/6/15 23:39

咁深既字 「intead 」 你都曉

確實你英文係屎。
要學都一定不會跟你學
leefeng 發表於 2015/6/15 23:39

一邊話人洋奴:
「做個奴才耒舔番鬼佬個屁股同脚指!」

一邊講埋堆唔係鹹又唔係淡,半桶水的英文
「粗口intead F!」
中不成,西不就。
羞家
以色列抄人地希臘國神话????

反基反到上晒腦,腦袋栓塞!其低智程度,令人戰慄!!!

猶太人的五書都比希臘神話記載早
猶太人点希臘神話呢?不學無術!
即使有學,也無所成,因為簡簡單單的一帖 #32
你也讀出一團漿糊
beebeechan 發表於 2015/6/16 02:59

史記與資治通鑑記周,漢的歷史也有相同地方。
你就說司馬遷抄抄埋埋司馬光的話,加鹽添醋炒埋一碟

其低智程度,令人戰慄
beebeechan 發表於 2015/6/15 02:13

讀出一團漿糊既係邊個?大家有眼見囉!
點解唔撑話寫錯丫?司馬遷抄司馬光咪同寫耶神創世啲人一樣低B,噏得就噏!
你一子錯滿盤皆落索,重死鷄撑飯蓋?
猶太人的五書都比希臘神話記載早?你講就係拿?五書係你作架?不學無術!
咁深既字 「intead 」 你都曉

確實你英文係屎。
要學都一定不會跟你學 ...
beebeechan 發表於 2015/6/16 03:33

我英文文盲架!不過我唔會 lick 假耶神個 ass!你就會哩!
一邊話人洋奴:
「做個奴才耒舔番鬼佬個屁股同脚指!」

RE: 收到關於超短基版FAQ的電郵,轉載如下 [修改]

一邊講埋堆唔係鹹又唔係淡,半桶水的英文
「粗 ...
beebeechan 發表於 2015/6/16 03:38

我啲中不成,西不就,唔係鹹又唔係淡,半桶水的英文啱啱够用黎F啲洋奴就OK啦!
我英文文盲架!不過我唔會 lick 假耶神個 ass!你就會哩!
leefeng 發表於 2015/6/16 12:08

那就講笑一點英文哩

正如你聖經盲,也應少講聖經

簡單一點便是: 要放屁,請行遠些
我啲中不成,西不就,唔係鹹又唔係淡,半桶水的英文啱啱够用黎F啲洋奴就OK啦! ...
leefeng 發表於 2015/6/16 12:10

我都無預你識野多哩。
那就講笑一點英文哩

正如你聖經盲,也應少講聖經

簡單一點便是: 要放屁,請行遠些 ...
beebeechan 發表於 2015/6/16 12:15

“那就講一點英文哩”你中文好屎!
聖經咁多矛盾同谎言漏洞都睇唔見,一樣係聖經盲,應少睇聖經!
一日講耶稣臭過放屁,咪污染呢度啦!
我都無預你識野多哩。
beebeechan 發表於 2015/6/16 12:17

就係比啲盲基識多丁丁就够哩!
就係比啲盲基識多丁丁就够哩!
leefeng 發表於 2015/6/16 12:40

對唔盲既基
你咪只得那丁丁囉

對唔盲既基
你咪只得那丁丁囉
beebeechan 發表於 2015/6/16 22:02

你都識講【唔盲】既基啦!
最弊係逢基必盲哩!
你都識講【唔盲】既基啦!
最弊係逢基必盲哩!
leefeng 發表於 2015/6/17 13:20

若然逢基必盲,也不用「盲基」這個詞哩,劃蛇添足+除褲放屁。
你真係多銀魚!
若然逢基必盲,也不用「盲基」這個詞哩,劃蛇添足+除褲放屁。
你真係多銀魚! ...
beebeechan 發表於 2015/6/18 02:51

耶經就正正是一本劃蛇添足+除褲放屁的cheap書,但又有基徒睇完又睇,
都睇唔到咁多矛盾同漏洞?
「盲基」係最啱统稱所有基督徒,亦正是逢基必盲劃蛇添足+除褲放屁的定義!
重使乜分開丫?多Q餘哩!
耶經就正正是一本劃蛇添足+除褲放屁的cheap書,但又有基徒睇完又睇,
都睇唔到咁多矛盾同漏洞?
「 ...
leefeng 發表於 2015/6/18 12:32

不要試圖轉移話題
我仍是問你,若逢基必盲,
為何要在基前加上「盲」
高級模式 | 發新話題
換一個