返回列表 回覆 發帖

Risen

冇神論角度之復活古仔, 一個羅馬佬奉命揾阿穌條屍disprove復活謠言, 明日上畫
Don't know where God is but the Devil is in the details
點解唔遲一個月等還陽節先黎贈興呢?
Don't know where God is but the Devil is in the details
打定底先?
套戲應該唔係反基題材.
唔好咁興奮住
睇完先講哩
點會係反基啊,無神論根本無市場,你估D電影公司嫌錢多咩
點會係反基啊,無神論根本無市場,你估D電影公司嫌錢多咩
陳健 發表於 2016/2/21 03:25

你係咪講錯野哩
(俾個機會你自恣)
無神論系根本無市場,因為大部分人都是愚昧的
無神論系根本無市場,因為大部分人都是愚昧的
陳健 發表於 2016/2/21 03:48

你的中文程度真係幾差

有問: 一部反基電影應是拍給甚麼人睇的?
拍給基督徒睇架?
你的中文程度真係幾差

有問: 一部反基電影應是拍給甚麼人睇的?
拍給基督徒睇架? ...
beebeechan 發表於 2016/2/21 03:58

你真係白痴到嘔,反基電影拍給甚麼人睇重要問?你腦殘成咁死得啦!
你真係白痴到嘔,反基電影拍給甚麼人睇重要問?你腦殘成咁死得啦! ...
leefeng 發表於 2016/2/23 13:56

我只知,當你一出現,
就滿壇都是「腦殘」,「白痴」,「狗奴才」「屎忽鬼」「垃圾蟲 」
我只知,當你一出現,
就滿壇都是「腦殘」,「白痴」,「狗奴才」「屎忽鬼」「垃圾蟲 」 ...
beebeechan 發表於 2016/2/23 14:15

你應該更正為
滿壇都見到beebeechan是「腦殘」,「白痴」,「狗奴才」「屎忽鬼」「垃圾蟲 」至啱!
高級模式 | 發新話題
換一個