返回列表 回覆 發帖

點解我老婆不是顛鼠教徒

回覆  抽刀斷水

正式學名Armpit fetishism
中文: 腋交

乃為非插入式性行為(Non-penetrative sex)其中之 ...
沙文 發表於 2016/3/1 20:23

呢個世界, 總係有d 傻逼, 把工具的正當用途大兜亂

腦殘!

女人對波係要黎啜, 唔係要插
回覆  抽刀斷水

正式學名Armpit fetishism
中文: 腋交
https://en.wikipedia.org/wiki/Armpit_fetishism

乃為非插入式性行為(Non-penetrative sex)其中之一
https://en.wikipedia.org/wiki/Non-penetrative_sex
格勒底人人差不多, 就算對咪咪唔够大都有得玩, 比乳溝交更為大眾化
..
沙文 發表於 2016/3/1 20:23

古龍小說中『西門吹啜』說, 劍術高境是
手中無劍, 心中有劍。

好似呢條麻甩咁, 
周邊無女, 心中有女

又爽, 又可以當做健身。
第六诫:勿行邪淫。
大罪范围:迷恋穿着异性服装

這條教規又係好冇解

因乜事搞到任姐咁大罪呢?

...
沙文 發表於 2016/3/1 21:40

女扮男,
人地係有職業上需要啵
猶如沈肥肥係唔可以瘦
女扮男,
人地係有職業上需要啵
猶如沈肥肥係唔可以瘦
beebeechan 發表於 2016/3/1 23:28

穿咗女装就是穿咗!某得抵赖!
穿咗女装就是穿咗!某得抵赖!
lexian 發表於 2016/3/1 23:35

女人起個男人名: 任劍揮 都係淫罪哩咁
嘩,還有髮交!造物主好厲害啊!(文中紅字部分是指甚麼?有請本網查經小組查查)

https://www.ptt.cc/bbs/AC_In/M.1421884187.A.0F9.html

想問一下 有人現實性活中嘗試過髮コキ(髮交)的嗎?

會想到這個是因為昨天跟朋友聊天聊到聖經

然後講到頭髮擦腳什麼的

結果朋友講這個事講得很投入

我卻早已神遊到二次元糟糕物 (  艸)

第一次會知道髮コキ是因為玩了《戰乙女ヴァルキリー》,

裡面有一個調教選項就是幫男主角用頭髮打手槍

其實一開始我真的沒什麼感覺

可是那段的台詞:

「嗚嗚...才剛洗好頭髮的說...」 by 女主角

「(頭髮的香味 [下略三百字])」 by 男主角

當年看看沒感覺

多年下來因為S心覺醒的關係 開始覺得這滿興奮的

漸漸的覺得雖然髮コキ沒有什麼生理上的快感

但是心裡卻有著說不出來的愉悅

大概就像肛人一樣的感覺吧 (雖然我也沒肛過人)

或者是要女生跪著幫自己舔舔的感覺吧

簡單來說就是征服感與占有感

有人有實質經驗能夠分享的嗎? XD

(我只知道白色果汁很難清所以要小心w)
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
女人起個男人名: 任劍揮 都係淫罪哩咁
beebeechan 發表於 2016/3/1 23:41

你同你女人创造家庭做性行为对她动淫,是变态情色罪来架!
嘩,還有髮交!造物主好厲害啊!

有人有實質經驗能夠分享的嗎? XD

(我只知道白色果汁很難清所以要小心w)

.
抽刀斷水 發表於 2016/3/1 23:47

咁容易走火,
不如驗查一下, 係咪水喉漏水
lexian 發表於 2016/3/1 23:58

咁對自己手掌行淫呢?
lexian 發表於 2016/3/1 23:58

咁人類一定要個個處女生子先得勒
lexian 2016/3/1 23:58 提交

哥哥仔,有時係老婆向我行淫架啵,
條數點計?
入哂男人數呀?
哥哥仔,有時係老婆向我行淫架啵,
條數點計?
入哂男人數呀?
beebeechan 發表於 2016/3/2 04:30

我唔是话女人无份
我唔是话女人无份
lexian 發表於 2016/3/2 09:40

你翕乜..蠢
你翕乜..蠢
beebeechan 發表於 2016/3/2 10:30

神圣的人骂人蠢啊!大家睇清楚他真相!
lexian 發表於 2016/3/2 11:11

三唔識七, 點解你認定了我是神聖的人?
大家睇清楚他真相!

你係咪暗示你一向睇野都係矇查查地的呢

我唔係衰人
但亦唔需要係你面前扮好人
三唔識七, 點解你認定了我是神聖的人?
beebeechan 發表於 2016/3/2 11:19

凭你信“神圣”“圣洁”的“耶和华”!
凭你信“神圣”“圣洁”的“耶和华”!
lexian 發表於 2016/3/2 11:36

挑...

我信的耶和華是聖潔,
就等如我是聖潔咩?

將我與神平起平坐.....過獎了 (還是你根本很無知)
挑...

我信的耶和華是聖潔,
就等如我是聖潔咩?

將我與神平起平坐.....過獎了 (還是你根本很無知) ...
beebeechan 發表於 2016/3/2 11:58

你们讲到你们的教好圣洁嘛!唔是咩?
高級模式 | 發新話題
換一個