返回列表 回覆 發帖

耶徒不向穆斯林传教

回覆  beebeechan
由1st世紀至今
顛鼠教嘅冷飯都淪落到炒咗好多鍋啦.
沙文 發表於 2016/3/10 07:49

一世紀既食客又唔係21世紀過班
代代都唔同嘛.

你呢窩冷飯都係呢班客。
回覆 21# beebeechan

一世紀炒到而家, 憹到變炭嗰度死哩

一世紀炒到而家, 憹到變炭嗰度死哩
沙文 發表於 2016/3/10 09:06

咁一世紀扑女既招式同21世紀都唔會有大分別哩
唔通你會嫌招式老土唔小?
梗係唔同啦。
一世紀淨得傳教士
https://en.wikipedia.org/wiki/Missionary_position
Don't know where God is but the Devil is in the details
梗係唔同啦。
一世紀淨得傳教士
沙文 發表於 2016/3/11 06:01

你招數少唶
一路一帶老早有哩

仲有女權至上

你招數少唶
一路一帶老早有哩
beebeechan 發表於 2016/3/12 00:44

你连呢d都可以拎埋出来!!!
你连呢d都可以拎埋出来!!!
lexian 發表於 2016/3/12 00:51

呢d乜野?
回覆 27# beebeechan

别唔认,肛交那张图
回覆 28# lexian
佢事急馬行田啫, 果尐根本唔係gay督教招式

正式早期gay督教性交招式學術研究, 天主教徒被捉到玩坐蓮要BBQ:
http://www.cybercollege.com/history.htm

别唔认,肛交那张图
lexian 發表於 2016/3/12 02:12

肛交?
成條林蔭大道你當係屎渠
(係咪未見過, 唔曉分耶?)
肛交?
成條林蔭大道你當係屎渠
beebeechan 發表於 2016/3/12 04:02

怪就怪背后画得他不像,点样证明到他是女?
怪就怪背后画得他不像,点样证明到他是女?
lexian 發表於 2016/3/12 04:21

你個屎忽窿有唇架咩?
怪你見得少仲好哩
古時既女人, 肥滕滕先係靚
你個屎忽窿有唇架咩?
怪你見得少仲好哩
古時既女人, 肥滕滕先係靚 ...
beebeechan 發表於 2016/3/12 04:38

我无看到她胸wor
我无看到她胸wor
lexian 發表於 2016/3/12 04:46

睇波唔準架
好波都唔一定係女人,
回覆  lexian
佢事急馬行田啫, 果尐根本唔係gay督教招式

正式早期gay督教性交招式學術研究, 天主教徒被捉 ...
沙文 發表於 2016/3/12 02:29

今日睇中世紀既律法當然古靈精怪,
例如英國足球, 世界杯知名隊伍,
1314年, 英皇就頒佈踢足球係犯法
http://historyoffootballreally.blogspot.ca/2009/09/football-banned.html

你吹咩?
回覆 35# beebeechan

我老婆真係吹咖。只有顛鼠教到今日仍然古靈精怪, 唔畀人吹:

第六诫:勿行邪淫。
大罪范围:通奸;婚前性交;手淫或自做淫秽动作;同性恋性行为;使用人工避孕方法;过分穿着打扮意图引别人性兴奋;为引起性感热烈接吻和抚摸;允许别人为性满足而亲吻和抚摸自己;故意在性交之外引起性高潮;故意中断性交而体外射精;人兽性交;口交;肛交或其它下流方式性行为;卖淫;强奸;试管或人工授孕;代理孕母;在子宫内“多胎选择性减胎”;不道德的受孕测试;参与或支持复制人;故意离婚或遗弃配偶;乱伦;多夫或多妻;婚前同居;教唆或介绍淫荡行为,破坏别人的天真无邪;心存淫秽邪念;换夫换妻行为;迷恋穿着异性服装。

我老婆真係吹咖。只有顛鼠教到今日仍然古靈精怪, 唔畀人吹:

第六诫:勿行邪淫。
大罪 ...
沙文 發表於 2016/3/12 09:03

你唔曉吹
但會放三幅屁
回覆 37# beebeechan

咁又唔係,我都識吹口琴, 仲唔止幫老婆吹添
    http://www.womenjie.com/liangxing/12276.html

咁又唔係,我都識吹口琴, 仲唔止幫老婆吹添
沙文 發表於 2016/3/12 11:45

亞叔, 你係咪飲大咗
黎吹下波波就真
顛鼠教亞叔冇得吹口琴唯有吹波波, 我有大把口琴吹到氣咳都得
Don't know where God is but the Devil is in the details
高級模式 | 發新話題
換一個