返回列表 回覆 發帖

毛所謂信與不信

Don't know where God is but the Devil is in the details
您買唔起叉車喎, 老漢推車啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
你出左咁多帖
抽水都無騷過你一帖, (淨係騷我)
好心你就有點自知之明哩。 ...
beebeechan 發表於 2016/5/5 00:18

你up野有失真,見本帖4樓。
您買唔起叉車喎, 老漢推車啦
沙文 發表於 2016/5/5 00:28

唔叉佢, 咪
觀音坐橙囉

你up野有失真,見本帖4樓。
抽刀斷水 發表於 2016/5/5 00:28

你暗串『條友』無名無姓, 是 nobody? 亞喂? 亞乜誰?
你暗串『條友』無名無姓, 是 nobody? 亞喂? 亞乜誰?
beebeechan 發表於 2016/5/5 00:47

再次看不明白你在說甚麼。
抽刀斷水 發表於 2016/5/5 02:00

本帖4 樓
回覆 18# beebeechan

你好介意人騷唔騷你咩? 你既存在,系奉獻比個傻神,人騷唔騷你,應該唔使甘著緊。 我出帖,系sharing, 有人騷,固然好 你騷,我都歡迎嘎,傻豬!
回覆  beebeechan

我出帖,系sharing, 有人騷,固然好 你騷,我都歡迎嘎,傻豬!
ivanqi 發表於 2016/5/5 10:06

咁又係呀,
賣家鄉雞, 係唔應該揀客.
回覆  beebeechan

你騷,我都歡迎嘎,傻豬!

ivanqi 發表於 2016/5/5 10:06

唔係我騷下你
你成晚坐冷板哩
食自己
回覆 30# beebeechan

呵呵,你幫襯,我賣野,正常之至啦。
抽刀斷水 發表於 2016/5/5 02:00

妖徒均有精神病,正常人那會看得明?
梵蒂岡一窟鬼個個不事生產,卻錦衣美食,屙出來的一篤篤屎,拿去做肥料,肥沃了土地,的確是個「慈善」團體!
妖徒均有精神病,正常人那會看得明?
旁觀者 發表於 2016/5/5 21:12

香港人講野
大陸人企埋一邊哩
梵蒂岡一窟鬼個個不事生產,卻錦衣美食,屙出來的一篤篤屎,拿去做肥料,肥沃了土地,的確是個「慈善」團體 ...
旁觀者 發表於 2016/5/5 21:12

哦。。。你篤屎不會肥土地架?
係咪你連你篤屎都無價值既呢
回覆 33# 旁觀者

廢物再造暨有機植物養分製造,真是十分慈善的行為!
回覆  旁觀者

廢物再造暨有機植物養分製造,真是十分慈善的行為!
抽刀斷水 發表於 2016/5/5 22:49

點解唔直接食屎?
點解唔直接食屎?
beebeechan 發表於 2016/5/5 22:57

耶徒思維,真是改不了吃屎。
基督徒可以做到,因為他(她)們可行「神跡」。
基督徒可以做到,因為他(她)們可行「神跡」。
旁觀者 發表於 2016/5/5 23:06

話明是神跡, 當然是神行的哩, 是神的手通過人作事。
不是神的作為, 只好叫人跡
高級模式 | 發新話題
換一個