返回列表 回覆 發帖

怒插管理層雙重標準

呢度D管理層,自己友玩內訌當冇事發生,街外人入黎批評一兩句一個唔該掟去發洩區

咁鬼死雙重標準,同班基督徒有乜分別jeh?

你地班管理層咁做盞笑大人個口乍

回復 22# 的帖子

做得神秘人, 睇怕 IP都係假既多啦.
留意IP,訪客不是同一人(或電腦)。

正是順得哥情失嫂意。
原帖由 Guest from 210.177.101.x 於 2007-11-1 16:05 發表
乜野是非都係dye呢隻妖孽搞出黎既

如果唔係佢?又點會搞出咁多風波出黎丫?

係?佢都係岩岩做版主咋播‧‧‧

佢搞左 d咩風雨出黎呀?講黎聽下啦?如果屬實,等我反對佢做版主丫。
原帖由 Guest from 219.78.66.x 於 2007-11-1 14:45 發表
網主用人唯親,誰和佢friend就有得做版主,明知dye說話得罪人多都給他做版主,簡直惹禍上身,離教者之家好快好快就被這些人玩殘.....

意見不同你又話訌,friend d你又話用人唯親,你都好難服事喎。
乜野是非都係dye呢隻妖孽搞出黎既

如果唔係佢?又點會搞出咁多風波出黎丫?
原帖由 dye 於 2007-11-1 14:55 發表
我同抽刀爭辯6頁都仲和佢friend……

可能和以儒治網有關「君子和而不同」

學乜野人岔開話題丫你

離教者之家搞到七國咁亂咪多得你呢隻港英妖孽唔少囉

回復 16# 的帖子

廢話!nonsense!
我同抽刀爭辯6頁都仲和佢friend……

可能和以儒治網有關「君子和而不同」
如果我是dye先生,我會自動辭職,為免害了離教者之家
網主用人唯親,誰和佢friend就有得做版主,明知dye說話得罪人多都給他做版主,簡直惹禍上身,離教者之家好快好快就被這些人玩殘.....
不要誤會,我只代表自己說話。
—————

一些舊版友同版主離開是好事。在舊版時已有人被他們迫走。

「不知廉恥,專玩曲解同抹黑既牛鬼蛇神」也已離開。但我看人都離開了,不如原諒他兄弟倆好了。

至於一面說尊重版權一面侵犯版權的而不臉紅的版主小姐也已經離開。

—————
人都離開了,不如通通都原諒了吧。

原帖由 dye 於 2007-11-1 11:18 發表
回訪客:

其實依家已經比較好。以前最早的一些版主總是把街外人不分青紅帛白的罵一頓。

更甚者煽動仇恨、又掲人私隱,無所不用其極。

說雙重標準,一面說尊重版權一面侵犯版權的而不臉紅的版主也是有的。

————
不過雖然現在好了一點,進步空間還多的是。請登記下大名,以後多多指教。

沙文正在起草白皮書,有心加入嗎?

哈哈...............比較好?咪笑死人啦好心你地

當初係邊個激走哂咁多個舊版友同版主呢?

呢度之所以搞到龍蛇混雜都係拜你地班不知廉恥,專玩曲解同抹黑既牛鬼蛇神所賜乍 :funk: :funk:

說雙重標準,一面說尊重版權一面侵犯版權的而不臉紅的版主也是有的。 <------- 哈哈,恭喜你!你已經供左個真兇出黎!!可惜你宜家晌度助紂為虐緊 ;P ;P
回訪客:

其實依家已經比較好。以前最早的一些版主總是把街外人不分青紅帛白的罵一頓。

更甚者煽動仇恨、又掲人私隱,無所不用其極。

說雙重標準,一面說尊重版權一面侵犯版權的而不臉紅的版主也是有的。

————
不過雖然現在好了一點,進步空間還多的是。請登記下大名,以後多多指教。

沙文正在起草白皮書,有心加入嗎?

原帖由 dye 於 2007-10-31 16:30 發表
是刀爺嗎?最近好嗎?「大元朗及天水圍﹝屯門除外﹞v飛刀聯合王國」有進展嗎?

又唔係好似,刀爺插也插之有物。

好一句插之有物。據我所知,他情況極佳。

最近他銳意拓展大嶼山事業,惟因路途遙遠及耶教阻撓而暫時擱置。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
哈哈!!邊個係呢度既管理層?你地班友咪鬼扮野啦!!!!!

呢度d管理層對其他人做過d乜衰野大家心照啦!!!!!

好難為有d人夠膽做唔夠膽認,仲要死雞撐飯蓋.果然夠哂無恥!!!!!

呢度時不時有管理層玩內訌.家陣有人笑緊你地.你地話咁快就學人扮團結啦?好鬼死假呀你地!!!!!嘔.........................................
是刀爺嗎?最近好嗎?「大元朗及天水圍﹝屯門除外﹞v飛刀聯合王國」有進展嗎?

又唔係好似,刀爺插也插之有物。

回復 6# 的帖子

其實大家自己人,果 d誨氣說話,大家講過聽過,如果當事人唔反對,刪左佢仲好啦。

回復 1# 的帖子

感謝這位遊客對本網的關心。

假如閣下所指的「玩內訌」並非全是發洩成分、而是言之有物的話,那移至發洩區就不恰當了。管理層都是熱心於建設這個網,各人所想的方法可能有異,因而產生意見不合,這本是很正常的事情,但這點就與有人存心破壞不能相提並論了。

另外,如果個網執笠,咪無得笑大閣下個口囉。

P.S. 這句「怒插」令我想起一位好朋友。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 4# 的帖子

點都好啦,四海之內皆兄弟,講兩句又唔會死得人。
高級模式 | 發新話題
換一個