返回列表 回覆 發帖

[轉載] 耶撚,出文屌鳩你係我作為一個人既義務

不知為何不能全段copy
就直接網址,證明是引用維基的。
https://zh-yue.wikipedia.org/wiki/%E5%B1%8C
屌原解性交,引申為形容性交時陰莖插入女陰時個動作,但含有貶意,相當於大陸個肏字。 ...
manzasd 發表於 2016/9/6 10:05

你對屌, 真有研究
回覆 22# beebeechan

哪敢在你前方班門弄斧
回覆  beebeechan

哪敢在你前方班門弄斧
manzasd 發表於 2016/9/6 10:51

你妄想打我後方的主意!
基佬基女,點屌都無繁衍
beebeechan 發表於 2016/9/6 08:13

耶徒繁衍的污染地球,遲早又被耶神再一镬浸死晒搅到地球乌烟瘴气,
基佬基女比耶神更環保!
在生物生理上, 屌..........是有繁衍的作用
所以, 你愈屌得勁, 耶撚就愈多.

除非你自閹了, 『無料』地屌 ...
beebeechan 發表於 2016/9/5 09:56

顛鼠徒即是顛鼠徒, 自己唔識笠袋就以為逢屌必有涵, 其實, 最無料就係呢種顛鼠徒諗嘢法
顛鼠徒即是顛鼠徒, 自己唔識笠袋就以為逢屌必有涵, 其實, 最無料就係呢種顛鼠徒諗嘢法 ...
沙文 發表於 2016/9/7 11:51

若不是會有餡,又為何要條野包膠,無哂肉感
耶徒繁衍的污染地球,遲早又被耶神再一镬浸死晒搅到地球乌烟瘴气,
基佬基女比耶神更環保! ...
leefeng 發表於 2016/9/7 06:25

瘋仔:
耶神在諾厄離開方舟時,便與諾厄(即人類)立了彩虹之約,
(不過,唔好見到彩虹就以為係搞基)
你去看看這約是甚麼哩。
若不是會有餡,又為何要條野包膠,無哂肉感
beebeechan 發表於 2016/9/7 21:45

使用安全套可預防愛滋病感染。(天主教徒可能唔知有性病呢樣野)

使用安全套可預防愛滋病感染。(天主教徒可能唔知有性病呢樣野)

...
抽刀斷水 發表於 2016/9/7 22:40

你扑你老婆時,
係咪都驚你老婆傳愛滋俾你咁呢?
你話: 老婆都信唔過既, 包膠為尚?
教徒真的不知道一個人可以有超過一個性伴侶,因此才有性病的存在。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
你扑你老婆時,
係咪都驚你老婆傳愛滋俾你咁呢?
你話: 老婆都信唔過既, 包膠為尚? ...
beebeechan 發表於 2016/9/7 22:43

那和只有一面或數面之緣的人做愛,難道你會不使用安全套?
呼叫妓女時難道你會不使用安全套?
和女朋友做也可能會患性病,也該使用安全套
http://tw.aboluowang.com/2008/1022/107198.html
教徒真的不知道一個人可以有超過一個性伴侶,因此才有性病的存在。
抽刀斷水 發表於 2016/9/8 00:02

『超過一個性伴侶』不是性病蔓延的原因,
『同時期超過一個性伴侶』才是元兇。
和女朋友做也可能會患性病,也該使用安全套
...
manzasd 發表於 2016/9/8 00:44

哥哥仔, 唔用套過引好多架啵
拳拳到肉
濕暖自知

你下次。。。死人都要試下哩
『超過一個性伴侶』不是性病蔓延的原因,
『同時期超過一個性伴侶』才是元兇。 ...
beebeechan 發表於 2016/9/7 08:53

又錯啦, 又暴露了顛鼠徒思維唔精密的特色。
譬如, 您一年前強姦了愛滋珍。
在不同時期的一年後, 您被湯主教雞姦, 咁, 神父亦中招矣
又錯啦, 又暴露了顛鼠徒思維唔精密的特色。
譬如, 您一年前強姦了愛滋珍。
在不同時期的一年後, 您被湯主 ...
沙文 發表於 2016/9/8 01:14

咁你又錯勒
你係以為買左條六合彩就實會中獎既思維。
回覆 36# beebeechan

您至又錯勒
您係以為  『同時期買超過一張六合彩』才是元兇。
其實都未必中。
因此, 顛鼠徒就袋都慳番, 所以成日中招
哥哥仔, 唔用套過引好多架啵
拳拳到肉
濕暖自知

你下次。。。死人都要試下哩 ...
beebeechan 發表於 2016/9/8 00:55

我不像你,口味重到連死人也屌,我從未聽說過屌死人的陰道,會感到濕和暖。
引用維基
戀屍,是個人對屍體表現愛戀或性吸引的現象。美國精神醫學學會在《精神疾病診斷與統計手冊》中把戀屍列為「性慾倒錯」。但是戀屍行為的含意顯然頗為多樣。研究者在訪談戀屍者的研究中發現,多數會描述自己有慾望佔有一個全然不抗拒的對象(68%),或是希望與已死的愛人結合(21%),有些人對屍體感覺性吸引(15%),或者希望透過與屍體結合來克服孤立的感覺(15%),或者透過全然控制死者來尋求個人的自尊(12%)。

你是那一種
Don't know where God is but the Devil is in the details
我不像你,口味重到連死人也屌,我從未聽說過屌死人的陰道,會感到濕和暖。
引用維基

你是那一種 ...
manzasd 發表於 2016/9/8 04:59

老細話賺左大錢, 今晚請食飯, 鮮蟹炒嫩鮑, 
邊個跟住黎?
你話: 跟, 死人都跟!

咁你係邊種?

點解無啦啦走左條屍出黎?
狗唔搭八!
高級模式 | 發新話題
換一個