返回列表 回覆 發帖

[轉載] 耶撚,出文屌鳩你係我作為一個人既義務

基督教表面上满口仁義道德地反对同性恋,
但又暗地里性侵,狎男童,鸡奸,召妓,殺人。。。
反对同性恋的基督教徒又喜欢性侵男仔即係乜野?基督教徒答啦!
日本侵華時, 
中國人都奮起抗日,
但仍有中國人當漢奸哩

你醒多少少好無? ...
beebeechan 發表於 2016/9/6 03:26

當漢奸的有冇反漢奸呢?
你醒多少少好無?
我都無話當漢奸是好事。

只係笑你以為中國人中不應有漢奸
基督徒中不應有犯性侵人仕一樣.............硬 ...
beebeechan 發表於 2016/9/6 03:34

我都無話基督徒中不應有犯性侵人仕,
不过基督徒中犯性侵人仕多数係自称代表神既牧师同神父就極之奇怪嘞?
唔通耶稣好呢味野,所以教徒照辦煮番碗?
唔怪得叫【性经】哩!
你唔夠醒, 呢個係事實黎
你都無謂拗哩
beebeechan 發表於 2016/9/6 03:34

所以基篤教有【性经】【性父】【性子】【性狞】
你唔夠醒, 呢個係事實黎
你都無謂拗哩
你學壞師哩你。。。
神父, 牧師也不是24/7 都代表著神的。
在平時, 都是常人一個, 同你同我無分別, 無特權, 無特別照顧。beebeechan 發表於 2016/9/6 03:59

神父, 牧師都是常人一個?
唔系喎,佢地唔系读咗好多神的课程同神的教义,不聴耶神话会落地狱咩?
呵!原来係耶神叫佢地要咁做嘅!
耶神叫佢地要多性侵啦,强姦啦,搅细路仔啦,鸡奸啦,殺人啦,咁就上硬天堂啦!
中國人睇那本『通性』簡直係百科全書哩
beebeechan 發表於 2016/9/6 04:00

中國人睇那本『通性』簡直係百科全書哩!
係,本【性经】真係包含万有架,
边个想学性侵啦,强姦啦,搅细路仔啦,鸡奸啦,偷窥人裙底啦,殺人啦,反老豆老母啦,反国家啦,打死人啦,殺兄弟姐妹啦,变态啦,精神病啦,果然真係至勁既【性经】百科全書喎!
基佬基女,點屌都無繁衍
beebeechan 發表於 2016/9/6 08:13

耶徒繁衍的污染地球,遲早又被耶神再一镬浸死晒搅到地球乌烟瘴气,
基佬基女比耶神更環保!
瘋仔:
耶神在諾厄離開方舟時,便與諾厄(即人類)立了彩虹之約,
(不過,唔好見到彩虹就以為係搞基)
你去看看這約是甚麼哩。beebeechan 發表於 2016/9/7 21:49

瘋佬
諾厄食Q晒佢啲家人,又染上瘟疫,全个地上除咗腐屍就只有屍虫,諾厄於是同條屍虫互屌,故此就立了彩虹之約,即係搞基啦,懵佬,你唔止癫重懵到上心口!收咗基督教幾多掩口费呀?
叫你瘋仔,原來真係無叫錯
beebeechan 發表於 2016/9/8 11:58

瘋得过你个癫佬?癫性经又信?立彩虹之约?
死剩諾厄乜你觉得彩虹重会好靚咩?白痴得你吖?
你试下去海啸災区屍骸遍地果度睇彩虹吖笨!死蠢本性经噙乜都信?
以你這種不辨真假,不分黑白的思維,
都會做出傻逼的事既:

不過,你唔使驚
暫時仲有個瘋仔墊你底 ...
beebeechan 發表於 2016/9/8 21:47

癫佬,你成日贴贴埋埋咁多色情淫相上黎,你个电脑肯定重有好多定啦,
唔通你就係其中一个性侵细路同少女既牧师?神父?基督徒?肯定係是旦一种!
你死命撑基督教,肯定係觉得侵犯到有关你自身既利益啦!!
高級模式 | 發新話題
換一個