返回列表 回覆 發帖

無神論 vs 無鬼論

都唔係嘅。
除非啱啱痾完, 否則, 幾時想痾屎, 點都可以谷到小小出黎。
沙文 發表於 2016/9/19 09:09

唔係屙, 係賴。。。
情不自禁
係喎!
所以, 只要沙文痾完, 抿乾淨籮柚時, 人子在一陣青烟之中顯現, 然後話:「沙文, 您條契弟還不賴屎,更待何時?」

原來, 沙文又真係頭先未痾清, 當堂賴屎。還幸趕得切坐番落馬桶

咁, 就算係真正嘅神跡喇!
Don't know where God is but the Devil is in the details
係喎!
所以, 只要沙文痾完, 抿乾淨籮柚時, 人子在一陣青烟之中顯現, 然後話:「沙文, 您條契弟還不賴屎,更待 ...
沙文 發表於 2016/9/19 09:23

未屙清就抿屎忽
屣紙!
都好過用來印聖经

IBS Symptoms係咁咖啦
小毛病啫, 唔駛担心
Don't know where God is but the Devil is in the details
天主教的教曆中,每個月都有幾日是慶祝這個,慶祝那個:

無可能個個節都煲得起既。 ...
beebeechan 發表於 2016/9/18 11:07

你的連結都沒有All Saints Day,看我的,每日都有節目:
http://www.romcal.net/output/2016.htm

原來天主教不單以All Saints Day抗衡Halloween,仲有11月2日的All Souls Day。所有Saints + 所有Souls,搞咁耐,都無萬聖節煲得咁行,你想話埋人地係「萬鬼」都無人跟,都算失敗了。
回覆  抽刀斷水

最好教会主辦靈異講座之類, 由牧師神父作鬼古
沙文 發表於 2016/9/18 17:36

已經有啦,你仲有乜新諗頭呀?

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
gay督教果然係文明先進單位, 乜得一隻蔗咩?咁狐仙、降頭、僵屍有冇專題講座?
基督教牧師林以諾則指所謂降頭有兩種,一種是使用細菌或藥物,另一種是與靈界有關;假如中降者出現短期神志不清,可能是藥物所致,若長時間迷迷糊糊,則可能涉及靈界。

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20070422/7027083

愛情和合降係要落藥定涉及靈界, 定係雙管齊下先得呢?

http://www.appledaily.com.tw/app ... nt/20040223/732519/
唔知我老婆有冇對我落過此降呢?
如何化解呢?

我最担心都係鎖陽降, 此降同和合降都好符合gay督教教規, 教徒應該可以用喎
想有鬼上身或中降头?请信耶稣教啦!牧师神父驱鬼趕邪自己友有八折!
鎖陽降同和合降符合gay督教教規, 根本應該同gay督教融合

牧師/神父證婚時順便贈送埋降頭, 新娘係咁意封番封利是仔
愛情應該和細菌有關:

如果以我勉強的理解,鎖陽降就似乎是一種標靶藥,令閣下陽具只能與某種具有特定蛋白質的女體結合有反應。
回覆 52# 抽刀斷水

但係牧師話中降者出現短期神志不清先係關細菌事。

我就好似唔覺有中鎖陽降, 但我嘅愛情和合problem都業已幾長期下咖啦
回覆  抽刀斷水

但係牧師話中降者出現短期神志不清先係關細菌事。

我就好似唔覺有中鎖陽降, 但我嘅愛情 ...
沙文 發表於 2016/9/21 19:14

牧師唔係咁講,佢話神志不清係關靈界事。

愛情和合problem,究竟係指:點搞法都愛情和合,抑或指:愛情有不和合的情況出現?
牧師係話短期神志不清係關药物事,
長期迷迷糊糊係關靈界事

愛情和合problem,係指在冇合理解釋之下, 我長期以來持續地對基女迷戀, 以至喪失宗教立場迷迷糊糊地娶咗佢。所以我極度懷疑係因為中咗降
我懂: all 鎖, 解, research control etc etc etc etc etc etc 陰,陽咒, 甚至xtian的東西我也熟過其他人所以我懂點去反它,但我也弄不到自己本身的東西.  所以更要弄到自己本身的東西.

愛情和合problem,係指在冇合理解釋之下, 我長期以來持續地對基女迷戀, 以至喪失宗教立場迷迷糊糊地娶咗佢。所以我極度懷疑係因為中咗降
沙文 發表於 2016/9/22 01:14

Wait a minute... 咁羅莎蓮呢?
回覆 57# 抽刀斷水

愛情和合降嘅function係令佢有迷惑我嘅能力, 但不能影響我對羅紗蓮嘅感情。由於我對羅紗蓮一直都係天長地久, 所以我相當肯定我只係中咗愛情和合降, 並冇中鎖陽降。
回覆 58# 沙文

既然知道仲左降,就去突破呢個降頭啦。
我就係諗唔到點先可以突破先問您嘛
高級模式 | 發新話題
換一個