返回列表 回覆 發帖

陳版友, 我終於明白天主教的確偉大過新教!

沙文 發表於 2016/10/8 02:43

真夠奇葩囉...
乜淨係睇條鳩, 就知鳩主是 Fr Ramon Palomera?
勁喎!

咁係婚宴上, 試下新郎和眾伴郎企係塊有窿既板後,
個個由個窿伸條鳩出黎,
等新娘認唔認得出邊鳩係老公既......
見慣見熟, 實認得卦
回覆  beebeechan

梗認得啦,唔通係您畀條撚神父影咩?
神父日日叫條女同佢鍊骨出火, 撚樣仲好認過神父樣。 ...
沙文 發表於 2016/10/8 05:27

點解條女又會日日肯同人煉骨出火既?
He instructed her to unpack the items with the 'intent of humiliating the Plaintiff and causing her emotional distress', the suit claims, and mocked her when she refused."

沙文 發表於 2016/10/8 05:51

一面之詞

即係你同條女同一電梯
佢扯開件衫話你夾硬摸左佢...
咁你死硬耶?
準備入冊通櫃哩?
受到情緒困擾咯, 原來天主教把口就密實, 內裡都好開通嘅, 神父都用袋嘅

"The Mexico born 50-year-old began his campaign of harassment as soon as he started the role, ordering the housekeeper - named in the suit only as Jane Doe - to unpack his belongings 'among which he knew were objects of sexual gratification including condoms'.   

沙文 發表於 2016/10/8 05:51

乜做神父宿舍家傭有十幾萬年薪,
所以受到性騷擾都唔想離開, 要啞忍幾年架?

等我今晚叫個印傭同我濯幾野出下火,
睇下佢會唔會為份工啞忍先
前人地話我聽教徒係傻嘅
我半信半疑
经過您這麼一說
大家就明白哂嘞

原來教徒真係唔知電梯有CCTV, 唔止扯 ...
沙文 發表於 2016/10/8 06:07

以前都有人話群眾係盲目既
我半信半疑
经過您呢一貼
大家就明白哂嘞...

原來凡事都係要講有証據先得既
你把口大銀哂咩

咁大個口, 真係適合同人出火
原來教徒真係唔知電梯有CCTV, 唔止扯 ...

沙文 發表於 2016/10/8 06:07

你以為條片真係影到鬼?
我信你真係硬忍膠黎
著睡衣搭笠就話係鬼.
咁著睡衣上銀行算係乜?
耶穌做鬼就剝光豬啫
有尐鬼係著睡衣搭笠嘅
沙文 發表於 2016/10/8 07:52

點解女鬼係要著睡衣先似鬼?
著三點式泳衣唔得既?
都唔一定,咩裝束嘅鬼都有嘅。
..