返回列表 回覆 發帖

䆁法有感

來來來!我人好,親自為你找的內容
無腦,無眼的就別說話,惹人恥笑就不好了。

別又再說是「貼咁多有利基督徒的文章出来,儍果個都睇到你係乜野背景同你確係信耶稣啦!
真係蠢到冇藥醫,唔知㸃解信咗基督教都會變得寜啥蠢既!」
是你要我找的,當然,支豚就不懂承認。
是支豚說基督徒支持釋法,所以支持港獨,我便找反港獨的基督徒來反駁,那我就是「貼咁多有利基督徒的文章出来,儍果個都睇到你係乜野背景同你確係信耶稣啦!」
支豚自己找的
茶餐廰後生仔都有腦過你件疍散!
https://www.youtube.com/watch?v=L6sldVOQIy4
我找愛港之聲的資料。然後支豚自己打自己臉,那我就是「貼咁多有利基督徒的文章出来,儍果個都睇到你係乜野背景同你確係信耶稣啦!」
那你算什麼?比我更傻的支豚。
然而有很多人表示曾見過「華人與狗不得入內」的牌示。1903年,周作人在日記中記述他看到的是「犬與華人不准入」七個字;1923年蔡和森說他看到的是「華人與犬不得入內」八個字

如此說來, 「華」係一個辱華嘅字,需同「支那」一樣禁用。
「中華民國」及「中華人民共國」的「華」字需去除, 以彰我神州尊嚴!
來來來!我人好,親自為你找的內容
manzasd 發表於 2016/11/16 04:38

又被基督教利用咗添,又幾猪嘅!

[color=rgb(255,0,0)][color=rgb(68,68,68)]
別又再說是「貼咁多有利基督徒的文章出来,儍果個都睇到你係乜野背景同你確係信耶稣啦!
真係蠢到冇藥醫,唔知㸃解信咗基督教都會變得寜啥蠢既!」
是你要我找的,當然,支豚就不懂承認。
支豚說基督徒支持釋法,支持港獨,我便找反港獨的基督徒來反駁,那我就是「貼咁多有利基督徒的文章出来,儍果個都睇到你係乜野背景同你確係信耶稣啦!」
支豚自己找的
茶餐廰後生仔都有腦過你件疍散!
https://www.youtube.com/watch?v=L6sldVOQIy4
我找愛港之聲的資料。然後支豚自己打自己臉,那我就是「貼咁多有利基督徒的文章出来,儍果個都睇到你係乜野背景同你確係信耶稣啦!」manzasd 發表於 2016/11/16 04:48

[color=rgb(255,0,0)][color=rgb(68,68,68)]
支豚
基督徒支持釋法?基督徒又支持港獨 (奇?会咁講?)
不过支豚又被基督徒茶餐廰後生仔利用咗!吖!蠢囉!我唔際啊!!
[color=rgb(68,68,68)]

回覆 65# 沙文

不只華,華人這詞就是侮辱,應該成中民共和國
我等你表演,快啊!支豚,有何解釋,自己打自己臉,痛不痛。
manzasd 發表於 2016/11/16 04:35

不痛, 基督徒痛!
因為manzasd基督徒已經被狂摑咗N多下!
支豚說基督徒支持釋法?基督徒又支持港獨??
支豚又被基督徒茶餐廰後生仔利用咗!吖!蠢囉!我 ...
leefeng 發表於 2016/11/16 05:22

我幫你加所以這兩字
不痛, 基督徒痛!
因為manzasd基督徒已經被狂摑咗N多下!
leefeng 發表於 2016/11/16 05:27

被摑與自己打自己臉原來是一樣意思,很好。
不愧是支豚,語文水平「非同凡響」
更何況,我還真等你摑我,免得我摑你如此多下,你才摑我一下。
manzasd 發表於 2016/11/16 05:31

如果你不是基督徒,洗鬼氣急敗壞咁勞氣係度發晒爛渣,
又成副【此地無銀三百两】咁既款猛咁澄清吖!哈哈哈
manzasd 發表於 2016/11/16 05:31

基督徒應更正為神仙放屁「非同凡響」至啱!
無腦,無眼的就別說話,惹人恥笑就不好了。
manzasd 發表於 2016/11/16 04:41

在離教反基冇人会恥笑,基督徒就肯定被全離教恥笑緊!
更何況,我還真等你摑我,免得我摑你如此多下,你才摑我一下。
manzasd 發表於 2016/11/16 05:39

我唔會摑你,我猜你應該係女人!
重要多謝你呢位基督徒帶咁多娛樂比我!   
比你好,只懂說他人是基督徒,又沒有證據。
原來拿證據叫「氣急敗壞咁勞氣係度發晒爛渣,
又成副【此地無銀三百两】咁既款猛咁澄清吖!」
那你連證據也沒有,你算什麼。
我唔會摑你,我猜你應該係女人!
重要多謝你呢位基督徒帶咁多娛樂比我!    ...
leefeng 發表於 2016/11/16 06:01

你就只懂猜而已。
再一次只懂說他人是基督徒,又沒有證據。
你找到我一次支持基督徒言論的證據才說。
如此無恥,支豚強項。
你就只懂猜而已。
再一次只懂說他人是基督徒,又沒有證據。
你找到我一次支持基督徒言論的證據才說。
如此 ...
manzasd 發表於 2016/11/16 06:05

女人先至郁啲就發曬爛渣,尤其信基督教果啲,分分鐘又會失控狂插,怕怕咧!
高級模式 | 發新話題
換一個