返回列表 回覆 發帖

雷達曱甴噴即殺

睇唔到咖,我諗住您講得出口,又提到健力士咁權威,都会有did咁dur根据,點鬼知原來您真係隨口噏當秘笈嘅啫
今 ...
沙文 2016/11/24 16:09 提交

你睇唔到就翕,
即係嫰膠翕
您睇唔到就信
即係嫰膠信
Don't know where God is but the Devil is in the details
您睇唔到就信
即係嫰膠信
沙文 2016/11/24 23:47 提交

你真係好久錯勒。
「睇唔到」唔等如 「唔知」
    .正如你都睇唔到南非個牧師噴殺蟲水當救恩,咁你又知有呢件事既呢?
我真係好久啱勒。
所以我知您係用健力仕紀錄來說亞歷山大六世是最腐敗嘅
Don't know where God is but the Devil is in the details
我真係好久啱勒。
所以我知您係用健力仕紀錄來說亞歷山大六世是最腐敗嘅 ...
沙文 2016/11/25 07:40 提交

你又好攪錯勒。
知又唔等如係對架喎
你可以知埋 d流料
知埋 d流料,至叻就係您啦,我冇得同您爭
知埋 d流料,至叻就係您啦,我冇得同您爭
沙文 2016/11/25 14:35 提交

你知我叻時都要知你係蠢架
我梗係知您至叻就係知埋 d流料啦
我梗係知您至叻就係知埋 d流料啦
沙文 2016/11/25 15:08 提交

就係呢一句就知你叻唔起哩

你不如做番你既專長:講廢話 囉。
回覆 29# beebeechan

貴教有數千年講廢話經驗,比噴殺蟲水有更悠久歷史,任何一位神父/牧師/教友/猶太作經佬都比我稱職
高級模式 | 發新話題
換一個