返回列表 回覆 發帖

【轉載】中國驅逐32名韓國傳教士

妖教一向仇視科學,認為科學與七大重罪密切相關。指南針被他們斥為「魔鬼撒旦褻瀆上帝的發明」, ...
妖教一向仇視科學,認為科學與七大重罪密切相關。指南針被他們斥為「魔鬼撒旦褻瀆上帝的發明」,耶穌會「這些身穿黑袍的惡棍」為了「紀念」查封《百科全書》,專門鑄造了塊紀念牌,上刻十字架踐踏地球儀和科學書籍的圖樣,並題字「被蹂躪的無神論者的虛偽和智慧」。
旁觀者 發表於 2017/2/20 05:42

無圖無真相
中國自鴉片戰爭、英法聯軍、八國聯軍,到太平天國,樣樣都因妖徒而起,
旁觀者 發表於 2017/2/20 05:42

咁點鴉片戰爭又唔叫「妖徒戰爭」, 要取名「鴉片」呢?
無圖無真相
beebeechan 發表於 2017/2/21 02:46

多數人都知的歷史你都唔知,說明你BB仔歷史知識仍是個BB仔。
歷史知識,你還是條精虫, 仲未被噴 ...
beebeechan 發表於 2017/2/21 02:20

爺爺精蟲一噴出來,後來就有了你這不肖孫子。
多數人都知的歷史你都唔知,說明你BB仔歷史知識仍是個BB仔。
旁觀者 發表於 2017/2/22 01:45

正如審曾特首
主控只係拎壹周刊, 蘋果, 東方, 既報導呈堂當証據, 
然後對陪審團講: 『多數人都知的料你都唔知,說明你仍是個BB仔』
咁曾生一定無事, 現在可以印印腳
爺爺精蟲一噴出來,後來就有了你這不肖孫子。
旁觀者 發表於 2017/2/22 01:46

你爺爺睇咗你既辟邪紀實扶清滅洋,
會說: 早知將你老荳射埋牆好過。
早知有個咁嘅不肖孫子,真係射埋牆好過。
早知有個咁嘅不肖孫子,真係射埋牆好過。
旁觀者 發表於 2017/2/23 06:33

係囉
你亞爺咁蠢,
你太爺又應射你亞爺落屎坑
...... 義和團...

就係先殺慈禧就係啦.
高級模式 | 發新話題
換一個