返回列表 回覆 發帖

沉默耶穌會

所以人大同煩蒂肛一丘之貉, 雙贏在望
沙文 發表於 2017/3/24 22:24

點同呢
梵蒂崗係講聖言
北京係講好勝之言
咁又唔怕。 毒唔到嘅。 細佬我又夠係天主教學校出身啦, 您睇我大長成人之後人格幾偉大 ...
沙文 發表於 2017/3/24 03:11

對智商高者,當然没問題,但低B者便會領嘢。
點同呢
梵蒂崗係講聖言
北京係講好勝之言
beebeechan 發表於 2017/3/25 01:41

妖酋這次講番次啱嘅:
    https://exchristian.hk/forum/vie ... &extra=page%3D2
對智商高者,當然没問題,但低B者便會領嘢。
旁觀者 發表於 2017/3/25 03:28

低B 既, 都入唔到天主教學校哩....
名校黎架
低B點夠人爭
妖酋這次講番次啱嘅:
旁觀者 發表於 2017/3/25 03:38

你講野, 無次岩
回覆 24# beebeechan
您話我高B, 雖然係事實, 但係我唔想太高調, 唔得謙遜喎
回覆  beebeechan
您話我高B, 雖然係事實, 但係我唔想太高調, 唔得謙遜喎
沙文 發表於 2017/3/25 04:08

我無話你高
只係無旁觀者咁低唶。
低B 既, 都入唔到天主教學校哩....
名校黎架
低B點夠人爭
beebeechan 發表於 2017/3/24 11:38

我就係高B入到哩
我就係高B入到哩
沙文 發表於 2017/3/25 06:49

哦....頂多係B班
未入過A班
回覆 29# beebeechan

您 BB班畢業未呢?
佢重係BB班。
佢重係BB班。
旁觀者 發表於 2017/3/26 01:06

一早入左 Big Belly 班好耐哩
特殊教育學校就係咁, 學生牛龜咁大隻, 但係課程就係 BB班
Don't know where God is but the Devil is in the details
特殊教育學校就係咁, 學生牛龜咁大隻, 但係課程就係 BB班
沙文 發表於 2017/3/26 12:39

BB 班係教人點做大佬闆Big Boss
失敗嘅 boss 先要讀。
冇 big boss 係讀 big boss班嘅。
Don't know where God is but the Devil is in the details
失敗嘅 boss 先要讀。
冇 big boss 係讀 big boss班嘅。
沙文 發表於 2017/3/26 12:44

咁科學家一定好唔科學
唔係, 使鬼讀科學

醫生一定唔曉醫病
唔係使鬼讀醫
冇讀過科學嘅科學家您估冇咩
http://jamesaconrad.com/TK/famou ... science-degree.html
冇讀過科學嘅科學家您估冇咩
沙文 發表於 2017/3/26 13:00

無讀過醫學院既醫生都有唔少
留番俾沙文去求診
阿穌又夠冇讀過医, 您咪求佢呀
阿穌又夠冇讀過医, 您咪求佢呀
沙文 發表於 2017/3/26 13:16

係唔曉醫人既先要讀醫丫嘛
識醫人既, 使鬼讀咩.......係咪咁話?
高級模式 | 發新話題
換一個