返回列表 回覆 發帖

我由今日起面壁思過, 直到諗到解決辦法為止

無神論同基督徒嘅生殖力一樣咁喳
穆斯林出生率更高,50年後伊斯蘭教將成為全球最大宗教
皮尤研究報告指出,在2010到2015年間,穆斯林嬰兒數佔全球新生兒的31%。攝:Simon Maina/AFP
美國皮尤研究中心(Pew Research Center)4月5日發布最新報告,預計在未來20年內,穆斯林新生兒人數將會超過基督徒嬰兒數,而此嬰兒潮將使伊斯蘭教在2075年以前躍升為全球信仰人口最多的宗教。與此同時,無宗教信仰群體人口則會因其相對低的出生率而減少。以前,基督徒母親們相較於其他宗教生育更多的嬰兒,反映出基督教全世界最大宗教團體的地位。但這種情況不太可能延續很久了
https://hk.news.yahoo.com/%E7%A9 ... 5%99-023000646.html
快尐去搵你老婆(或其他人)努力做人啦,仲面壁,難怪出生率低下。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
我由今日起面壁思過, 直到諗到解決辦法為止

無神論同基督徒嘅生殖力一樣咁喳
穆斯林出生率更高,50年後伊斯蘭教將成為全球最大宗教
皮尤研究報告指 ...
沙文 發表於 2017/4/7 19:24

唔使面壁既
啪四粒腦殘片救救急仲好哩。

皮優既研究係集中用美洲既穆斯林人口既出生率來投射放大。。。

現實是人地回教中東國家正在擔心出生率降。
用聯合國既研究資料睇睇哩:

大部份回教國家2005-2010出生率都比1975-1980低。
留意, 伊朗仲係仆街式的下跌。

你唔好做井底之蛙, 易上人當, 杞人憂天
時常要退幾步看看世界正在發生緊甚麼事仲好哩。。。
蠢貨!

面壁思過不如面壁出貨
中東基督徒增長咗都冇用。
唔駛3幾日就炸死啦

時常要退幾步看看世界正在發生緊甚麼事仲好哩。。。
蠢貨!
http://www.independent.co.uk/new ... atest-a7674761.html
中東回教佬生仔唔駛急,係因為嗰度基督徒死得更快
Don't know where God is but the Devil is in the details
中東基督徒增長咗都冇用。
唔駛3幾日就炸死啦

時常要退幾步看 ...
沙文 發表於 2017/4/11 14:01

生出好似你咁蠢, 唔使炸死都喊餐飽哩
長痛不如短痛
您講嘅理由, 亦係令中東基督徒死得更快嘅原因
Don't know where God is but the Devil is in the details
您講嘅理由, 亦係令中東基督徒死得更快嘅原因
沙文 發表於 2017/4/11 22:18

生得少,死得多
2075年時點篤到數?
話"人少都唔係今日咖啦", 咁咪得咯
7:14        引到永生、那門是窄的、路是小的、找著的人也少。
話"人少都唔係今日咖啦", 咁咪得咯
7:14        引到永生、那門是窄的、路是小的、找著的人也少。 ...
沙文 發表於 2017/4/12 01:24

唔止門窄
缸都窄
高級模式 | 發新話題
換一個