返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 基督邪教邪在那裡?

基督教的上帝其實是強姦處女的色魔。因為瑪利亞的未婚夫是約瑟, 上帝並非瑪利亞的情人, 但卻搞大瑪利亞個肚, 這分明是強姦。強姦後還要屈約瑟食死猫養大耶穌。將一宗強姦案包裝成對世人的救恩, 怪不得樂施會的救災人員會拿著賑災善款去召妓開性愛派對! 上帝既是色魔強姦犯, 受他"拯救"的基督徒自然高尚不到那裡去。而天主教的神父就更進一步, 性侵犯男童。基督教有首歌叫"愛是不保留", 我看應該加一個字以更貼切地描繪基督教的教主和信徒, 這個字就是"性", 歌名應是"性愛是不保留"。
原來要談屎窟窿才令你開下金口。
beebeechan 發表於 2018/12/29 19:54

咩事要我開金口?
呢味嘢只有妖教「神父」和孌童才好。
旁觀者 發表於 2018/12/31 00:53

見你日說窿,夜夢窿
窿窿不忘
呢味嘢只有妖教「神父」和孌童才好。
你爺爺是留意「神父」的變態行為,牠們都喜歡屎窟窿,更喜歡BB仔的屎窟窿。而去妖窟嘅BB仔,也喜歡獻上自己 ...
旁觀者 發表於 2018/12/30 04:44

看來, 2018年, 你用「屎窟窿』來完結,
「易嚟入鳩」年, 你也會是以「屎窟窿』來開年
你爺爺是留意「神父」的變態行為,牠們都喜歡屎窟窿,更喜歡BB仔的屎窟窿。而去妖窟嘅BB仔,也喜歡獻上自己後庭。正是:
BB仔,屎窟鬼,
去妖窟,做契弟,
日日夜夜「領聖體」、「領聖體」!
好多天主教徒都有被撩屎忽窿癮,此乃經濟學上之供求定律。
抽刀斷水 發表於 2018/12/29 10:38

唔知老兄拎個窿出嚟時,
係經濟定律上的「供」(個窿俾人用,你收錢);
或是「求」(唔該同我墳滿個窿,你俾錢)
抽刀斷水 發表於 2018/12/29 10:38

原來要談屎窟窿才令你開下金口。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
你個腦發水,屎窟就發達。
旁觀者 發表於 2018/12/29 00:54

你對屎窟窿的興趣, 不下於孌童辟的神父
呢到有個好窟,唔知你又有無性趣
旁觀者 2018/12/29 00:54 提交

你對我屎忽咁有興趣既?

三帖唔埋,句句都諗住我屎窟
基督邪教邪在那裏﹖
它能將人改造成無羞恥、無人性、無靈魂的一具具喪屍。 ...
旁觀者 2018/12/28 00:14 提交

我總覺得我個腦比你個腦發達。
屁放得多又有何用﹖一嘢挺入你屁眼就够!
旁觀者 2018/12/28 01:27 提交

哦,原來你鐘意往屎裡躦
要發言,我大把野講
beebeechan 發表於 2018/12/27 08:30

屁放得多又有何用﹖一嘢挺入你屁眼就够!
基督邪教邪在那裏﹖
它能將人改造成無羞恥、無人性、無靈魂的一具具喪屍。
@旁觀者
學下人,無野好講時,不如收聲哩
要發言,我大把野講
點都唔係旁觀者咁要執人口水沬,咁低莊
者。。。。又係。。。
一出聲,發言。。。。就俾人「諸」。。。鋤到一臉屁
高級模式 | 發新話題
換一個