返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 基督邪教邪在那裡?

郭不僅大量拉攏吸收當地惡霸、地痞、流氓之流入教
旁觀者 發表於 2018/12/26 02:07

咁今日既教會, 都不乏地痞, 吸毒者, 監躉, 黑社會, 妓女, 仲有好多犯過法不過好彩無俾人揭發既人......唔使大驚小怪㗎啵
充當妖教鷹犬,禍害自己同胞,陳姓一族有你這個敗類,真係一族蒙羞!
旁觀者 2018/12/26 23:43 提交

你咁肯定我姓陳?
咁你係咪姓旁?
充當妖教鷹犬,禍害自己同胞,陳姓一族有你這個敗類,真係一族蒙羞!
旁觀者 2018/12/26 23:43 提交

姓陳,大姓喎。
姓旁 ............ 不見經傳
解字:

叫 「旁」的
要有人才有得「 傍 」,不能自立。
一開口,就是『謗』。

劣名
個「觀」字都唔好得去邊。
觀,要「見」先好嘛
但個「見」字俾堆野擋住,點見得清,點見得遠?!
(同你既一知半解,胡扯一通。。。。。。好合襯)
者。。。。又係。。。
一出聲,發言。。。。就俾人「諸」。。。鋤到一臉屁
要發言,我大把野講
點都唔係旁觀者咁要執人口水沬,咁低莊
@旁觀者
學下人,無野好講時,不如收聲哩
基督邪教邪在那裏﹖
它能將人改造成無羞恥、無人性、無靈魂的一具具喪屍。
要發言,我大把野講
beebeechan 發表於 2018/12/27 08:30

屁放得多又有何用﹖一嘢挺入你屁眼就够!
屁放得多又有何用﹖一嘢挺入你屁眼就够!
旁觀者 2018/12/28 01:27 提交

哦,原來你鐘意往屎裡躦
基督邪教邪在那裏﹖
它能將人改造成無羞恥、無人性、無靈魂的一具具喪屍。 ...
旁觀者 2018/12/28 00:14 提交

我總覺得我個腦比你個腦發達。
你個腦發水,屎窟就發達。
旁觀者 2018/12/29 00:54 提交

你對我屎忽咁有興趣既?

三帖唔埋,句句都諗住我屎窟
呢到有個好窟,唔知你又有無性趣
旁觀者 發表於 2018/12/29 00:54

你對屎窟窿的興趣, 不下於孌童辟的神父
好多天主教徒都有被撩屎忽窿癮,此乃經濟學上之供求定律。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
抽刀斷水 發表於 2018/12/29 10:38

原來要談屎窟窿才令你開下金口。
抽刀斷水 發表於 2018/12/29 10:38

唔知老兄拎個窿出嚟時,
係經濟定律上的「供」(個窿俾人用,你收錢);
或是「求」(唔該同我墳滿個窿,你俾錢)
你爺爺是留意「神父」的變態行為,牠們都喜歡屎窟窿,更喜歡BB仔的屎窟窿。而去妖窟嘅BB仔,也喜歡獻上自己後庭。正是:
BB仔,屎窟鬼,
去妖窟,做契弟,
日日夜夜「領聖體」、「領聖體」!
高級模式 | 發新話題
換一個