返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 基督邪教邪在那裡?

奸狎與親昵都未分清楚,BB仔,你連字都未識,這也難怪。
旁觀者 發表於 2018/12/16 02:37

線索就係呢句:
兄弟及戚友久不相見,見則互相奸狎,曰合初。

成日見住過啲係唔會『合初』既。
所以, 係有人(比如你呢類老到腦囟分離既亞爺)連親䁥與奸狎都唔曉分。
官府怕妖堂,民眾可不賣賬。官府與民眾都未分清,難怪妖徒個個有精神病。 ...
旁觀者 發表於 2018/12/16 02:39

你淨係自己幻想而唔係睇歷史料既。
義和團前所發生的『教案』, 時常是有官兵和暴民聯手攻打教堂既。
個人人格是一回事,他的說話觀點又是另一回事,那就看他有没道理。
神父不是滿口仁義道德,卻雞姦幾千兒童 ...
旁觀者 發表於 2018/12/16 02:40

依家係呢個人格都唔係高尚既人, 話人卑鄙, 卑劣喎。
猶如有條友講狠哂粗口嚟鬧你做咩隠士講野咁狠唔斯文。。。。
《辟邪紀實》咁講:
神父多在童时受教,割去肾子,曰弥塞。

神父獨身, 無仔生, 就係割了春子?
唔係係咪佢地聽過呢句經文:
瑪竇福音19:12
因為有些閹人,從母胎生來就是這樣;有些閹人,是被人閹的;有些閹人,卻是為了天國,而自閹的。能領悟的,就領悟罷!」

一時講到神父都係性慾強既淫魔, 
二時就佢地早就「割去肾子」, 無春子, 仲有興趣搞架咩?

新婦至,必先與牧師宿,曰聖揄羅福

咁多新婦教友, 要好勁先得!一柱擎天要7/11
無春子都可以咁勁揪?

辟邪紀實作大咗哩。。。說話在打架都不自知。
攻打教堂的暴匪
beebeechan 發表於 2018/12/14 10:26

子姪被殺、官府不敢執法,唯有自己討回公道。冤屈無處申訴的民眾叫「暴匪」,按你的邏輯,BB仔,「神父」屌你屎窟,你反抗,就是暴民﹖
子姪被殺、官府不敢執法,唯有自己討回公道。冤屈無處申訴的民眾叫「暴匪」,按你的邏輯,BB仔,「神父」 ...
旁觀者 發表於 2018/12/17 01:18

按你既無腦囟邏輯, 香港都唔使要有警察哩。。。。。
邊個得罪你就打柒佢, 燒佢全家, 
邊個得罪你就打柒佢, 燒佢全家,  ...
beebeechan 發表於 2018/12/17 01:46

同你既無腦筍邏輯,基督教入黎中國傳邪教,霸人土地起淫竇邪教堂,中國人反抗驅趕基督教徒,基督教徒就打柒佢,燒佢全家就合乎人之常情啦係咪?賣國贼!
《辟邪紀實》咁講:

神父獨身, 無仔生, 就係割了春子?
唔係係咪佢地聽過呢句經文:
瑪竇福音19:12
因為有 ...
beebeechan 發表於 2018/12/17 00:01

你个廢柴耶和華耶稣已经被學者証明係假貨,抄袭希腊神话创造出黎的垃圾,
呃鸠你班蠢疍去做以色列奴才賣國贼反骨仔来出賣中國人,还沾沾自喜等上淫棍天堂?
你淨係自己幻想而唔係睇歷史料既。
義和團前所發生的『教案』, 時常是有官兵和暴民聯手攻打教堂既。 ...
beebeechan 發表於 2018/12/16 08:48

天主淫教,基督淫教唔趕唔得,唔打唔得,打教堂淫棍的是義士,不是暴民!明未?
線索就係呢句:
線索就係呢句:
兄弟及戚友久不相見,見則互相奸狎,曰合初。

成日見住過啲係唔會『合初』既。
所以, 係有人(比如你呢類老到腦囟分離既亞爺)連親䁥與奸狎都唔曉分。

...
beebeechan 發表於 2018/12/16 08:47

咦?点解唔见你去同警察同法官解释果啲神父牧师不是性侵小孩,只係同那一千幾百個小孩親䁥呢?
神父牧师叫男妓女妓来親䁥啵,又拉上警察局咁寃枉?你快快去解释啦笨!
邊個得罪你就打柒佢, 燒佢全家,  ...
beebeechan 發表於 2018/12/17 01:46

你不是說過警察可以上你家裡面維持秩序嗎?
beebeechan 你不是說過警察可以上你家裡面維持秩序嗎?
beebeechan 你不是說過警察可以上你家裡面維持秩序嗎?
Guest from 135.23.222.x 發表於 2018/12/17 06:22

呢到已經好多膠人哩。。。仲黎多件!

官兵執法, 維持秩序, 係用打, 殺, 搶, 姦, 燒....架咩???
百膠齊放?
天主淫教,基督淫教唔趕唔得,唔打唔得,打教堂淫棍的是義士,不是暴民!明未? ...
leefeng 發表於 2018/12/17 05:45

咁即係拳頭大銀哂?

可惜, 講拳頭,人地既拳頭大過你,
搞到禍國秧民。。。。。國無寧日, 就係你呢啲硬膠仔
你个廢柴耶和華耶稣已经被學者証明係假貨,
leefeng 發表於 2018/12/17 05:32

你一開口, 我就聞到塑膠味
你一開口, 我就聞到塑膠味
beebeechan 發表於 2018/12/17 08:27

你一講野,個個都聞到坑渠同屎坑味喎!
咁即係拳頭大銀哂?

可惜, 講拳頭,人地既拳頭大過你,
搞到禍國秧民。。。。。國無寧日, 就係你呢 ...
beebeechan 發表於 2018/12/17 07:13

你已经指証基督教係帶拳頭入黎中國,唔係想和平,係想打架同搶野,基督教徒反骨仔賣國賊你已经認咗!
呢到已經好多膠人哩。。。仲黎多件!

官兵執法, 維持秩序, 係用打, 殺, 搶, 姦, 燒....架咩 ...
beebeechan 發表於 2018/12/17 06:49

表面入来中國玩講耶稣,乜傳教原来係用打, 殺, 搶, 姦, 燒....架咩 ?
大家要小心囉,一群帶着羊面具的天主教基督教豺狼,係想用聖靈受孕的神話故事来性侵中國妹妹仔的吧!
你已经指証基督教係帶拳頭入黎中國,唔係想和平,係想打架同搶野,基督教徒反骨仔賣國賊你已经認咗! ...
leefeng 發表於 2018/12/17 12:00

拳頭大唔等如係撩事鬥非架喎,
嗱, 好似亞葉師傅咁,
打交都嬴, 不過成日係俾人嘍打之喎
高級模式 | 發新話題
換一個