返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 基督邪教邪在那裡?

教主吩咐信徒要努力為他做炮灰:「為我失喪生命的必得著生命」,認真邪惡!
教主教落:鍾意邊間屋就入去住 ...
旁觀者 發表於 2018/5/20 23:51

「為我失喪生命的必得著生命」同自爆会有幾十個美女回報一模一样的邪教!
貼呢啲出黎有銀用咩!

你無聽到警隊有總警司貪污,叫免費雞,包庇黑幫,
有魔警殺警咩?
他日你有緊 ...
beebeechan 發表於 2018/12/10 03:42

旁觀者提醒有信基督教的人左近,有信基督教的地方例如教會,教會学校,教徒聚會,分分钟會被性侵,
因为基督教個神都係衰性侵人地,同被性侵生出来的。
教徒個個有样學样都是色狼!
旁觀者提醒有信基督教的人左近,有信基督教的地方例如教會,教會学校,教徒聚會,分分钟會被性侵,
因为 ...
leefeng 2018/12/10 04:39 提交

呢啲唔係有智慧既忠告黎。
好比早日有小巴車死人,於是你就叫人過馬路睇實小巴。
啲人聽你點時,分分鐘俾巴士,的士,貨車,泥頭車,電單車車瓜。
十條命都唔夠,色身不保。

唔听忠告,更加会有机会被信天主教,基督教,神甫牧師,信教的,打算信教的,上台見証的,上門傳教的,扮慈善教徒的,随街派傳單,通街唱垃圾福音的色狼,淫棍,邪悪耶稣教徒摸胸摸屁股,性侵。之後生生埋埋一堆性零受孕既基督淫蟲出来再性侵,再傳教,再性侵,再傳教!
君不見成班冇腦藝人信個性侵冇腦教做性侵幫兇献世,還以為自己好醒!
唔听忠告,更加会有机会被信天主教,基督教,神甫牧師,信教的,打算信教的,上台見証的,上門傳教的,扮慈 ...
leefeng 2018/12/10 06:08 提交

講咁很多把屁咩!
咁係咪淨係要留心教會既色狼,
出邊過啲就可放心?
還以為自己好醒!
leefeng 發表於 2018/12/10 06:08

我本來唔醒, 但一泊埋你到, 我就覺得真係醒你幾個馬位

驚呀?
天主教,基督教啲色狼淫棍的確比出邊多啵!
如果唔係,離教者之家個N-1主题,成55頁咁多,你以係寫乜野呢吓?
所以你講咁撚多把屁咩!
驚呀?
天主教,基督教啲色狼淫棍的確比出邉多啵!

leefeng 發表於 2018/12/10 08:23

唔知你用乜黎比,
膝頭對上就係髀
所以你講咁燃多把屁咩

想鬧人都要學好寫字先啵
係『撚』, 唔係燃

仲有, 呢個係乜『燃』字黎:邉
哈哈,眼瞓,寫撚錯!你呢個耶撚咁撚叻又唔去捉撚晒啲耶撚色狼,好過係度噙乜撚咧!
我本來唔醒, 但一泊埋你, 我就覺得真係醒你幾個馬位
beebeechan 發表於 2018/12/10 08:23

乜撚呀?係呀!
想被人鬧都要學好寫字先啵,
咁撚水皮又學人撚色撚水扮識字牙!
你係唔係講緊幾個跳蚤馬位咁呢?
哈哈,眼瞓,寫撚錯!
leefeng 發表於 2018/12/10 08:36

未必關眼睏事既, 根基差, 智商低, 學力弱。。。。都係因素
乜撚到呀?係度呀!
想被人鬧都要學好寫字先啵,
咁撚水皮又學人撚色撚水扮識字牙!
你係唔係講緊幾個跳 ...
leefeng 發表於 2018/12/10 08:41

見你猛咁學我講野, 步我後塵, 執我口水。。。。。
都說明咗我真係醒你好多

猶如我放屁, 你就係咁索哂入鼻

所以你講咁撚多把屁咩!

你改都無銀用哩, 
一出就俾人影咗相, 錄低哂

所以你講咁燃多把屁咩

米已成飯囉
猶如我放屁,你就係咁索哂入鼻
beebeechan 發表於 2018/12/10 08:45

BB仔,讀多幾年書先啦。字都未識就學屁眼教主吹牛。
索屁入鼻嘅係你!
都說明咗我真係醒你好多
beebeechan 發表於 2018/12/10 08:45

Gay督妖徒當然醒過人,因為佢哋有方法「益慧」。
「從其教者,與神父雞奸不忌,曰益慧……兄弟及戚友久不相見,見則互相奸狎,曰合初。」《辟邪紀實.學聾居士跋》
「從其教者,與神父雞奸不忌,曰益慧……兄弟及戚友久不 ...
旁觀者 發表於 2018/12/11 02:22

21世紀哩.......仲將辟邪紀實當實,
你真係「益慧」得少, 民智栓塞, 要「通通」佢,
「從其教者,與神父雞奸不忌,曰益慧……兄弟及戚友久不 ...
旁觀者 發表於 2018/12/11 02:22

同一本書《辟邪紀實》中說傳教士會挖人的眼。

(1)用人的眼珠製作成照相藥水,就能把拍攝的底片洗印成照片。

後來, 更演變成說

(2)挖眼的用途,是“為彼國造偽銀之藥”。挖眼用作造銀。

需要特別指出的是,他還特意強調基督教在西方是不挖眼的,到了中國後,才專門挖中國人的眼睛,原因在於中國人的眼睛與西方人不同,中國人的眼睛有獨特的“點銀”之特效。

哇。。。。呢啲糨糊話, 今日同個小學雞講, 佢都會話: 你黐隠線咩!

嘿。。。點知, 又真係有人仲係咁白痴架喎。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?新建帳戶
非洲人尐眼都獨特喎,又挖:
https://exchristian.hk/forum/red ... 1941&pid=115004
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
現代基督徒和清代基督徒一樣愚昧。
高級模式 | 發新話題
換一個