返回列表 回覆 發帖

污鬼屎窟痕

神 的 兒 子 們 看 見 人 的 女 子 美 貌 、 就 隨 意 挑 選 、 娶 來 為 妻 。
沙文 發表於 2019/3/7 22:49

抗戰期間,人人都叫中華兒女㗎哩

莫非人人既老荳都叫「中華」?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?新建帳戶
呢間嘢執咗未咖, 您查下先好亂貼圖
沙文 發表於 2019/3/7 22:54

你啲美加燦,識鬼英國品牌
亂吹

沙文 發表於 2019/3/7 22:49

亂吹有時都會幾醒神,有啲驚喜㗎
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?新建帳戶
不過,既然您都已經明白小財唔出大財唔入這道理,咁您自己亦都圓滿解釋咗「請媒人工平呀」這問题啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
不過,既然您都已經明白小財唔出大財唔入這道理,咁您自己亦都圓滿解釋咗「請媒人工平呀」這問题啦 ...
沙文 發表於 2019/3/7 23:18

窮鄉僻壤既迦百農(又係你話既),出咗小財搵唔到大財啵
蝕硬

慘過新田購物城

蝕到攤攤腰
日日以淚水洗臉
回覆 21# beebeechan

中華兒女就好多人都做得。獨生就個個都唔得
回覆  beebeechan

中華兒女就好多人都做得。獨生就個個都唔得
沙文 發表於 2019/3/7 23:22

依家係講緊:
神 的 兒 子 們 看 見 人 的 女 子 美 貌 、 就 隨 意 挑 選 、 娶 來 為 妻

「看 見 人 的 女 子 美 貌 、 就 隨 意 挑 選 、 娶 來 為 妻 」泥樣野人人都做得

(當年你都係俾你老婆既美貌呃咗你)
佢唔係話「人人看見靚女就扑」,係神的兒子們先係咁鹹啫
Don't know where God is but the Devil is in the details
佢唔係話「人人看見靚女就扑」,係神的兒子們先係咁鹹啫
沙文 發表於 2019/3/7 23:30

哦。。。原來你鐘意食豬扒
窮鄉僻壤既迦百農(又係你話既),出咗小財搵唔到大財啵
蝕硬

慘過新田購物城

蝕到攤攤腰
日日以 ...
beebeechan 發表於 2019/3/7 07:20

所以今天聖教會要成日暗錢畀教友咯,真係何志平話齋「預咗係咁」_蝕到以涙洗臉
所以今天聖教會要成日暗錢畀教友咯,真係何志平話齋「預咗係咁」_蝕到以涙洗臉 ...
沙文 發表於 2019/3/7 23:34

乜銀野叫『暗錢』?

出帖唔使急, 最緊要講野清楚
冇急喎。暗中畀錢教友做cover money. 您未收過咩
沙文 發表於 2019/3/8 00:02

普通教友都話收到, 就唔係cover 哩。。。
係揚!

講野無厘邏輯!
沙文 發表於 2019/3/8 00:02

香港派關愛金$4000, 又 cover 啲乜咁呢?
我諗住您唔會好普通咋
但普通教友目撃神父爆菊都會收到cover fee卦?唔會净係兇您話唔准多事卦?
我諗住您唔會好普通咋
沙文 發表於 2019/3/8 00:11

你未見過大蛇屙尿唶
但普通教友目撃神父爆菊都會收到cover fee卦?唔會净係兇您話唔准多事卦?
沙文 發表於 2019/3/8 00:12

普通市民目擊黑社會劈友, 仲會唔會留係現埸, 搏收cover fee既呢?
好市民就會留低幫差佬錄口供。衰果子教友就同神父打龍通。所以長久以來聖教會掃黄成效都不大
好市民就會留低幫差佬錄口供。衰果子教友就同神父打龍通
沙文 發表於 2019/3/8 00:28

好多被爆菊畸屎係幾十年後, 當事人都瓜咗, 死無對証,先出黎俾口供喎
呢啲市民好極有限
高級模式 | 發新話題
換一個