返回列表 回覆 發帖

尋歌啓事

我連愛迪生嘅交響曲都識欣賞,沙文吾敢話我無文化喇掛。

原帖由 Jom 於 2008-1-23 22:43 發表
sorry, 唔明.........應該係話無你講果個制...

按「引用」或 ,在等等的第二行最後一個掣是

以上這些在「快速回復主題」是沒有的。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 訪客得得b 於 2008-1-23 23:21 發表

趁沙文未發覺,快把愛迪生改成柴可夫斯基啦。

介紹大家聽下名曲《莫斯科近郊的晚上》,有很美的建築可看:

原帖由 抽刀斷水 於 2008-1-24 00:17 發表

按「引用」或 ,在http://www.exchristian.hk/forum/images/common/bb_italic.gif" border="0">http://www.e ...

........無呢個制呀大哥.....B I U 下面第一行係"清除本文格式"....無你講既youtube制喎 ::: >< :::
原帖由 Jom 於 2008-1-24 10:00 發表

........無呢個制呀大哥.....B I U 下面第一行係"清除本文格式"....無你講既youtube制喎 ::: >< :::

第二行第一個制的確係"清除本文格式",我叫你看的是第二行最後一個制呀大佬。
........第二行最後一個係"插入免費訊息"呀....
原帖由 Jom 於 2008-1-24 15:29 發表
........第二行最後一個係"插入免費訊息"呀....

對你唔住,似乎是設定問題,你現在應該可以看到了。
..................多謝阿刀兄....

下次出黎私人醒你一野"體內插入私人訊息",乖吓...
原帖由 Jom 於 2008-1-24 15:48 發表

我同你講過幾次架啦,你同抽水私下搞乜我吾理。
但不要在網上公開丫嘛,點解你係都吾聽嘅姐!
原帖由 訪客得得b 於 2008-1-24 16:20 發表

我同你講過幾次架啦,你同抽水私下搞乜我吾理。
但不要在網上公開丫嘛,點解你係都吾聽嘅姐!

哦...情不自禁爆咗響口姐,最多下次預埋你囉...

但一陣預你你又話我太粗獷...有時好難做架...俾條路行吓吖...
原帖由 Jom 於 2008-1-24 15:48 發表

在下屁眼只容許本人認許的三種用途,你既私人醒實在無福消受。
原帖由 訪客得得b 於 2008-1-23 07:21 發表
我向來都唔敢話您冇文化,不過您唔係以下呢個年代嘅咩?

Don't know where God is but the Devil is in the details
Don't know where God is but the Devil is in the details
沙文的年代似乎老了一點,連老牌金曲House of the Rising Sun 都出埋。我就太年輕,好難捉摸b sir的嚮往的油脂年代。

咁啦,《風雨佻佳人》的名曲:Roxette的It must have been love:

It must have been love, but it's over now  - 這一定曾經是愛,但現已過去了。這句對白對任何人,總有合適的時機去被它觸動,在下也不例外。

回復 94# 的帖子

咁俾首新鮮出爐希伯來文歌同您分享啦。您地都會包容希伯來文個可?

yoter tov lisloach
類此咁呢:

Michael Bolton- How Am I Supposed To Live Without You

正式油脂,喚起阿B童年創傷回憶

You Light Up My Life by Debby Boone

應該岩年代的,1977的#1 song.
好聽嗎?
高級模式 | 發新話題
換一個