返回列表 回覆 發帖

[原創作品] <魔鬼目擊者> 的讀後感

你這位憤青真的很糞。
你既辯論都是建基於性侵, 淫, 姦, 賤, 人渣。

字大, 腦小
(即 ...
beebeechan 發表於 2019/7/11 21:18

基督教徒的確唔使用腦,你地班淫蟲攬埋一舊互相包庇,掩飾基督教淫行,難怪你個馬利亞同耶穌究竟係母子或契家佬,你都冇辦法分得清楚,對嗎?

為什麼個個狂打基督教徒同你地個賤耶穌,因為你們實在是賤!
在地球上只會製造性侵, 淫, 姦, 賤, 垃圾!

你們基督教徒包括你們兩件都是糞渣,都是病毒!
應該拎去火焚直至灰飛煙滅!
各位請不要再回人渣 ...

口中的暴行,找受害人出來支持,這跟本不可接受。

當觸立言論底線,就不要再討論 ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 20:23

如果你有病,各位支持你去精神病院!冇人提過任何一個字「找受害人出來支持」?
你冇食藥?黐9咗?咁好想像力?
点解唔敢鬧班淫蟲牧師神苦? ? ?
想轉移視線,等大家唔好集焦在基督教吖馬?

受害人成立得MeToo ,ChurchToo 就心理上預咗出來指證你地班偽君子,假仁義道德既基督教淫蟲!
避開唔敢講只能證明你一樣身有屎,一係你本人就是牧師,或者…根本就是一個性侵犯!
否則唔會左避右避咁可疑?認唔認?
你只係話佢係人渣之喎, 都仲係人, 仲有人性
beebeechan 發表於 2019/7/12 01:06

原來如此. 咁改口啦.

不是人不應該用 "人渣". 連 "狗渣" 都不可以用. 唯有用 "地渣" ... 即 "地球上的渣滓", "不應該存在於地球的垃圾".

各位請不要回覆 "地渣". 地球不須要這種垃圾.
當然,人要尊重。不是人就無這個須要啦。
bigmonster 發表於 2019/7/12 00:50

你只係話佢係人渣之喎, 都仲係人, 仲有人性
bigmonster 發表於 2019/7/12 00:50

要, 係咪應該係需要?
你都鬧亞瘋瘋:人渣不是人。連禽獸都不是 你都好尊重人喎
beebeechan 2019/7/12 00:48 提交

快離開教會. 地上所有 "教會" 正是 "主耶穌" 所說的 "假先知". 憑他們的果子 (所作所為) 便可以分辨. 所有 "教會" 都不是說 "主耶穌" 道理. "基督" 從來只有 "主耶穌" 本人, 不是教會. 教會並不是神. 也不代表神.
你唔好再抵違 "思想殘障人仕", 用 "會說話的泥" 來同 "思想殘障人仕" 比較是對 "人" 的一種侮辱. ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 23:42

你都鬧亞瘋瘋:人渣不是人。連禽獸都不是
你都好尊重人喎
我最多都係話佢 人頭豬腦(半人半禽), 比你既禽獸都不是,留有一手
你成個論壇督導員咁既?
beebeechan 發表於 2019/7/11 21:59

提名我啦 ...
你唔好歧視嗰啲思想殘障人仕既 我考慮緊要不要為這位瘋瘋在『思想殘障』前加上「嚴重」兩個字 ...
beebeechan 發表於 2019/7/11 22:09

你唔好再抵違 "思想殘障人仕", 用 "會說話的泥" 來同 "思想殘障人仕" 比較是對 "人" 的一種侮辱.

你唔好歧視嗰啲思想殘障人仕既

我考慮緊要不要為這位瘋瘋在『思想殘障』前加上「嚴重」兩個字
各位,不要回人渣。

請各位明白,人渣不是人。連禽獸都不是。

不用回會說話的泥。 ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 21:57

逗人渣, 人『獸』網交。。。。都係我嗜好嚟㗎喎
各位,不要回人渣。

不用回會說話的泥。 ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 21:57

你成個論壇督導員咁既?

各位,不要回人渣。

不用回 "會說話的泥"。
快離開教會. 地上所有 "教會" 正是 "主耶穌" 所說的 "假先知". 憑他們的果子 (所作所為) 便可以分辨. 所有 "教會" 都不是說 "主耶穌" 道理. "基督" 從來只有 "主耶穌" 本人, 不是教會. 教會並不是神. 也不代表神.
口口聲聲 "強姦" 有排未及基督教啲牧師神甫人渣,咁正義点解唔敢駡班基督教啲牧師神甫呀?發神經?一 ...
leefeng 發表於 2019/7/11 15:11

你這位憤青真的很糞。
你既辯論都是建基於性侵, 淫, 姦, 賤, 人渣。

字大, 腦小
(即係大聲講粗口就係有理咁)
各位請不要再回人渣 ...

口中的暴行,找受害人出來支持,這跟本不可接受。

當觸立言論底線,就不要再討論下去,等所有看一下什麼是人渣。
人渣 ... 口口聲聲 "強姦", 還敢搬 #metoo 出來講!!

任何 "受害者" 見到你口口聲聲 "強姦", 有乜感受!!!  ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 14:09

口口聲聲 "強姦" 有排未及基督教啲牧師神甫人渣,咁正義点解唔敢駡班基督教啲牧師神甫呀?發神經?一見基督教徒强姦小孩子就馬上踩到你隻痛脚或你條尾?
如果你清白冇做過做乜咁驚青?睇黎,你可能係人渣屎之外,重係基督淫蟲之一!認唔認,淫賤人渣屎蟲基督徒!
你係要咁理解我上邊既話

全球有14億華人,
我唔會只係睇到你一個(冰山一角)低能,SB,弱智,無知,就 ...
beebeechan 發表於 2019/7/11 02:18

一睇見牧師神苦性侵强姦就一个二个發晒狂,身有屎?低能得过你件白痴撑耶稣教强姦是只不過是14億華人自願提供比你班基督教淫蟲上係馬?
若要投標出價, 
十個 leefeng 也比不上一個 bigmonster
beebeechan 發表於 2019/7/11 04:24

屎撑屎的確是基督教徒手本戲!你同bigmonster一样係两督屎,别人連投標出價都悭番!去公厠咪揾到你扡两件囉!
人渣 ... 口口聲聲 "強姦", 還敢搬 #metoo 出來講!!

任何 "受害者" 見到你口口聲聲 "強姦", 有乜感受!!!  ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 14:09

我如果係人渣,你就是人渣的屎!

点解對强姦两字反應咁大?唔通你周不時做?
假仁義道德的教徒我見得多,看来你一样是那種披着羊皮的基督狼的無恥下流賤格之畜生吧!?
不要假仁假義,你這種表面扮高尚,其實你是否有份做咗對唔住MeToo,ChurchToo的事咁呢?
睇清楚,有ChurchToo架,点解唔敢提呀?成日MeToo MeToo, 喂,ChurchToo呢?怕牙?
唔使假扮你不是教徒来撑基,你地班羊皮狼係乜野企圖,心照啦,基督徒!
高級模式 | 發新話題
換一個