返回列表 回覆 發帖

[原創作品] <魔鬼目擊者> 的讀後感

冇錯!上帝就是耶穌耶穌就是上帝!
強姦馬利亜的是耶穌自己,自己就是上帝,生耶穌就是上帝上帝又是耶稣,
...
leefeng 發表於 2019/7/2 12:27

你帖帖都係講呢啲野
你個腦裡,裝滿了「強姦」,「亂倫」

睇見上邊條帖, 
就聯想起呢條低能弱智

靠低能上位, 賣點嚟?
以上只是冰山一角。

leefeng 發表於 2019/7/10 03:35

咁睇到一角就以為見哂個冰山呢?
乜原来牧師神苦的性侵事件還有一個冰山咁大?
真係你唔講大家都唔知啵!
既然你有牧師神苦的性侵冰 ...
leefeng 發表於 2019/7/11 02:06

你係要咁理解我上邊既話

全球有14億華人,
我唔會只係睇到你一個(冰山一角)低能,SB,弱智,無知,就話全部華人(成座冰山)都係咁
猶其是果件扮晒純情聖潔小小羊的bigmonster!
leefeng 發表於 2019/7/11 02:06

若要投標出價, 
十個 leefeng 也比不上一個 bigmonster
口口聲聲 "強姦" 有排未及基督教啲牧師神甫人渣,咁正義点解唔敢駡班基督教啲牧師神甫呀?發神經?一 ...
leefeng 發表於 2019/7/11 15:11

你這位憤青真的很糞。
你既辯論都是建基於性侵, 淫, 姦, 賤, 人渣。

字大, 腦小
(即係大聲講粗口就係有理咁)
各位,不要回人渣。

請各位明白,人渣不是人。連禽獸都不是。

不用回會說話的泥。 ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 21:57

你成個論壇督導員咁既?
各位,不要回人渣。

請各位明白,人渣不是人。連禽獸都不是。

不用回會說話的泥。 ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 21:57

逗人渣, 人『獸』網交。。。。都係我嗜好嚟㗎喎

你唔好歧視嗰啲思想殘障人仕既

我考慮緊要不要為這位瘋瘋在『思想殘障』前加上「嚴重」兩個字
你唔好再抵違 "思想殘障人仕", 用 "會說話的泥" 來同 "思想殘障人仕" 比較是對 "人" 的一種侮辱. ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 23:42

你都鬧亞瘋瘋:人渣不是人。連禽獸都不是
你都好尊重人喎
我最多都係話佢 人頭豬腦(半人半禽), 比你既禽獸都不是,留有一手
當然,人要尊重。不是人就無這個須要啦。
bigmonster 發表於 2019/7/12 00:50

要, 係咪應該係需要?
當然,人要尊重。不是人就無這個須要啦。
bigmonster 發表於 2019/7/12 00:50

你只係話佢係人渣之喎, 都仲係人, 仲有人性
基督教徒的確唔使用腦,你地班淫蟲攬埋一舊互相包庇,掩飾基督教淫行,難怪你個馬利亞同耶穌究竟係母 ...
leefeng 發表於 2019/7/12 04:32

一圖勝千言

(一般人是勝萬言, 不過...........你只值千言)
你可以值十言,有冇同你個主,同你個性母齊齊大被同眠?

leefeng 2019/7/13 04:11 提交

點解我做乜,講咗乜話,你都跟住學,模仿既?
我真係你偶像。

....2456 7111.................

喂...喂...喂....青山醫院呀?
我懷疑你地唔見咗過個病人, 走咗嚟離教者之家呀..
佢化名叫 leefeng,
你派人嚟睇睇
高級模式 | 發新話題
換一個