返回列表 回覆 發帖

[原創作品] 再說一次 "神蹟異象" 和本人經歷

我認了什麼? ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:46

你對三位一體, 懂條毛
. 私訊約妳食飯 .....
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:46

飯局後仲有無下文㗎
要寛門 ... @@ ... 要有幾寛 ... ?? 我很少去 "寛門" ... 不如 ...... 跟 "主耶穌" 講 ... 去一下 "窄門"  ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:55

窄門呢到有, 唔係咁難搵
有心人, 你找, 必定找到

https://ibb.co/P4NDrzL
這個 ............................... 睇妳高興 ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:58

你啪定兩粒, 要 100mg 先夠力水
"三位一體" 真的不會 .... 這些事留給 "教會" ...... ^^
bigmonster 發表於 2019/7/7 00:56

乜你都明白, 有啲野, 留番俾教會講架咩

睇你, 無之前咁硬哩喎。。。。。軟咗
點解要食 "偉哥" ... ?? 去飲野食左會無咁易去廁所 ... ?? ... @@ ... 唔明 ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 02:41

因為你既論點, 軟弱無力。
主耶穌唔講 ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 02:45

你賣樓, 簽定張授權書, 然後去遊埠都得㗎喎
返嚟咪收錢囉
個受托人會同你搞掂㗎喎
無力不等於不正確. ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 02:51

好采, 你都無否定你係『無力』
直頭係默認咗無力添哩
無否定不等於肯定. 無是並不生非. 妳都應該有讀過丫 ....
bigmonster 發表於 2019/7/7 03:01

哦, 原來係玩大細。。。。
唔開大, 唔等如開咗細
係圍骰
好煩亞 ... 一直得把口都唔會有出路丫 ... 遊完花園道理都不會變, 妳又無改又無實質一點拿出來. 次次一講 ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 02:57

你又有咩露過呢?

你想睇多啲, 你都要露多一點
大姐亞 ... 學下講道理丫

bigmonster 發表於 2019/7/7 02:57

經上聖神唔係叫伯多祿去公議會時唔使擔心,
要講野時聖神會教佢講
回覆  beebeechan
妳是真實的 ... 獨一無二 ... 天上有地下無 ... 人間天使 ........ 地上繁星 .........  ...
bigmonster 2019/7/7 03:20 提交

就睇你呢帖,你已經語無倫次過好多人。
亞哈佛同 dior 都望塵莫及。
回覆  beebeechan
妳是真實的 ... 獨一無二 ... 天上有地下無 ... 人間天使 ........ 地上繁星 .........  ...
bigmonster 2019/7/7 03:20 提交

我仲以為讀緊鹹書添,
依。。。。。矣。。哦。。哦。。。喲。。咁
好煩亞 ... 一直得把口都唔會有出路丫 ... 遊完花園道理都不會變, 妳又無改又無實質一點拿出來. 次次一講 .

回一下我同旁觀者既貼重好

bigmonster 2019/7/7 02:57 提交

兩個反基狗咬狗骨,
無眼睇。
妳是真實的, 獨一無二, 天上有地下無, 人間天使, 地上繁星, 閃耀在大地.

妳的話語如比天高, 妳的心好比月 ...
bigmonster 2019/7/7 04:30 提交

地上有繁星?
你有病?嚴重散光?

地上煩聲就好多,你係其中之一
可能睇經書太多, 用了經書寫作手法 ... 總之詩句就是寫給妳, 希望如妳一樣優美 ...... @@ ...
bigmonster 2019/7/7 06:30 提交

只有福音內才有「耶穌說。。。」
經書,你都唔使旨意會「睇得多」
有這可能. 但祂告訴我不是. 有這高智慧的神要欺騙我也實在太容易, 我也沒辦法.

但祂到現在告訴我的都真實 ...
bigmonster 2019/8/15 18:06 提交

舊病復發
高級模式 | 發新話題
換一個