返回列表 回覆 發帖

香港今日的亂局都是天主教徒林鄭月娥一手造成的

請其他天主教徒切勿再扮無辜
日日求天主救香港
請其他天主教徒切勿再扮無辜
日日求天主救香港
kam 發表於 2019/9/8 18:41

林鄭没有出來掟磚, 兇車長, 毀地鐵, 堵路, 對機埸壓力測試
暴徒扮受害人?!! 
作嘔了
義和團。。。民智未開!
陳版友,樓主講緊因果。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
陳版友,樓主講緊因果。
抽刀斷水 發表於 2019/9/8 21:49

因果?

係咪因為你窮, 無錢買樓, 
便有理由上街搶?!!
現在香港, 比得上文革時的恐佈哩。
義和團的下埸是怎樣? 
我真不想見到。
現在香港, 比得上文革時的恐佈哩。
beebeechan 發表於 2019/9/8 21:52

咪講笑啦,差得遠哩,當年文革鬥死幾多人,又有幾多人不堪受折磨而自殺?

香港目前的示威者,比起六七暴動時還要克制。
因果?

係咪因為你窮, 無錢買樓, 
便有理由上街搶?!!
beebeechan 發表於 2019/9/8 21:51

你既意思係窮就乜都唔做?定係你有咩方法?
如果林鄭不是天主教徒,可能就不會生起「堵塞法律漏洞」這個念頭,而是用其他方法去解決陳同佳事件。

天主教徒對因果關係的紊亂思維,與及偏聽的壞習慣,在此表露無遺。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
香港目前的示威者,比起 ...
比起六七暴動時還要克制

抽刀斷水 2019/9/9 00:26 提交

克制?

67暴動放炸彈,都寫明「同胞勿近」丫。
今日班曱甴堵塞馬路,地鐵不合作,係專搞同胞就真。
咪講笑啦,差得遠哩,當年文革鬥死幾多人,又有幾多人不堪受折磨而自殺?

抽刀斷水 2019/9/9 00:26 提交

銅鑼灣旺角既商戶,無生意,
離跳樓自殺不遠矣
如果林鄭不是天主教徒,可能就不會生起「堵塞法律漏洞」這個念頭,而是用其他方法去解決陳同佳事件。

天主 ...
抽刀斷水 2019/9/9 00:31 提交

唔知你呢帖想講乜
比起六七暴動時還要克制。
抽刀斷水 發表於 2019/9/9 00:26

克制既係香港警察, 淨係企係到睇住廢青拆地鐵站

警察俾人追打, 都仲係向天鳴鎗警告。。。
世上好少地區既警察有咁高既容忍度
你既意思係窮就乜都唔做?定係你有咩方法?
抽刀斷水 2019/9/9 00:28 提交

打爛地鐵站,堵塞馬路,唔俾地鐵關車門。。。就會令社會唔貧富懸殊哩咩?
..
當年文革鬥死幾多人
抽刀斷水 發表於 2019/9/9 00:26

若無警察及時干擾,
寶琳地鐵站個站長, 太子站車廂內要拎鎚自衛既大叔, 機埸個內地地者。。。。早俾人鬥死咗哩

當年既紅衛兵 (依家班廢青) 就係無武警, 無解放軍維持法紀, 保護百姓, 班癲狗肆無忌憚先可以鬥死人
林鄭没有出來掟磚, 兇車長, 毀地鐵, 堵路, 對機埸壓力測試
暴徒扮受害人?!! 
作嘔了 ...
beebeechan 發表於 2019/9/8 21:44

信保羅就是愚眜的開端
陳版友,樓主講緊因果。
抽刀斷水 發表於 2019/9/8 21:49

智力有問題先會信保羅
基督徒成日話最愛公義
根本保羅提出審判日時耶穌會贖盡信徒的罪就是世上最不公義的事情
信保羅就是愚眜的開端
kam 發表於 2019/9/9 11:44

見有你墊底,我幾時都唔覺愚昧 (唔係眛)
見有你墊底,我幾時都唔覺愚昧 (唔係眛)
beebeechan 發表於 2019/9/9 11:49

我蠢極都唔會信三位一體
高級模式 | 發新話題
換一個