返回列表 回覆 發帖

現今正是伊斯蘭發圍好時機

仲可以用聖戰既名義號召更多義士添喎。
抽刀斷水 發表於 2019/10/7 10:23

例如:
光復香港;
没有暴民, 只有暴政。。。。
把暴徒包裝成是烈士。

歡迎女曱甴這樣上街反懞面法
make up要有宗教元素先有豁免, 千祈唔好聽對任何嘢一知半解的教徒版友點紅點綠

11月1日嘅墨西哥亡靈節就OK ...
沙文 發表於 2019/10/8 23:07

呢個有中國元素, 更加無問題

將把扇換咗做把遮就唔知得唔勒
咁佢咪唔出得街?

依家啲人載口罩都唔係為衛生理由咯,
不如廢物利用
合情侶曱甴,可以情侶裝,男又可以一邊爭取自由民主,一邊索吓女友既奶味
呢個罩,一定俾人打到豬頭咁
清真寺設施也變成藍色。
抽刀斷水 發表於 2019/10/20 23:09

挑。。。
乜清真寺既設施呢次又唔係「死物」嚟咩? 要咁L重視尊重既?

乞兒曱甴破壞地鐵,燒人舖,就未見民陣出嚟道歉,對過啲設施就唔使尊重

曱甴想挑起回教徒跟港府有仇恨
最好塔利班派批死士嚟, 為此發動恐襲聖戰添

(曱甴自己就怕死卦)

『有戴上黑色口罩的遊行人士、和市民自發清潔』
令人作嘔的擦鞋!

黑色口罩曱甴又有無自發清理路障?
咁警察想挑起尐乜?

昨天同時被藍色胡椒化學水射中門口的,還有清真寺斜對面的聖安德烈教堂,那是古蹟, ...
抽刀斷水 發表於 2019/10/21 20:22

聖安德烈教堂無俾人利用, 無俾人擺上檯
民陣指出,聯合國《世界人權宣言》第18條《公民及政治權利公約》第18條保障宗教自由,當中包括保護宗教場所的完整和安全;認為事件已反映警方違反國際標準、《基本法》及《香港人權法案條例》保障宗教自由的基礎,對警方缺乏常識、宗教敏感度感到遺憾。
抽刀斷水 發表於 2019/10/20 23:09

民陣班契弟又識唔識指出以下既法例:

根據香港法例第 228 章《簡易程序治罪條例》:

第4條19節,在任何公眾地方之內或附近,以雕刻或其他方式,將任何字母、字樣、數字或圖案標記在任何石頭或路塹上,以致其外觀受損,可處罰款$500或監禁3個月;若屬意圖摧毀或損壞該財產,而無合理理由等,或會列為「刑事毀壞」案件處理,一經定罪,最高可處監禁10年。

第8條,沒有擁有人或佔用人同意下,任何人不得以粉筆或漆油在任何建築物或牆壁上書寫或留下記號,或將之弄污或毀損其外觀。

香港法例200章刑事罪行條例第60條(1)(2)
任何人無合法辯解而摧毀或損壞屬於他人的財產,意圖摧毀或損壞該財產或罔顧該財產是否會被摧毀或損壞,即屬犯罪。

香港法例200章刑事罪行條例第63條
任何人犯第60條所訂的縱火的罪行或第60(2)條所訂的罪行(不論是否屬縱火),一經循公訴程序定罪,可處終身監禁。

真係小那星, 竟然同人講法例!
咁林鄭淨係拜訪清真寺,呢尐行為屬於擦鞋嗎?又係咪令人作嘔?
抽刀斷水 發表於 2019/10/22 12:16

見#32
因為清真寺俾民陣曱甴擺咗上檯
民陣又有咩能力可以將神聖清真寺擺上檯?呢一噴就噴走咗毛漢呢個原藍絲喇,佢仲不斷接受訪問,恃老生嬌,把 ...
抽刀斷水 發表於 2019/10/23 20:20

他射誰?没有示威者在現場

射佢囉:(佢樣衰?)
香港雖然好多人唔鍾意香港警察,
抽刀斷水 發表於 2019/10/23 23:37

係咩?

有幾多?
重要咩?比起14億人。
抽刀斷水 2019/10/23 23:56 提交

咁你就唔好同人鬥多哩

香港警察就愛暴民,如對子侄,
唔舍得開鎗,曳曳時都打得少。
唔該前,唔該後。
警察帶槍而不使用,跟神父帶炮但不孌童,其克制與壓抑,實在有異曲同工之妙。 ...
抽刀斷水 發表於 2019/10/24 09:06

你不孌童, 莫非.....
你是無炮男?
或是你也在極度壓抑?
天主教徒腦海中就只有孌童、無炮、壓抑既選項?

無禁慾既枷鎖,在這方面我比神父幸福得多了。 ...
抽刀斷水 發表於 2019/10/24 19:36

我在地鐵見到靚女就想小佢。
不小, 就是揹了枷鎖, 不幸福了?

世俗人很多慾, 都是要控制, 要禁,
人人都要釋放出來? 就世界都是罪了。仲亂過曱甴亂港
高級模式 | 發新話題
換一個