返回列表 回覆 發帖

喜歡做羊的白痴教徒

我認为要進行實驗先夠科學化。本網應該同Ivy合作舉辦,如有成果,諾貝爾和平獎都攞到。

由即日起抽刀斷水開始禁慾,直至佢覚得自己對男人發生興趣,咁佢就向實驗主任表白,睇下需時多久以供聖教會參考,制定對策。
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆  抽刀斷水

但係我唔明,從big data得知神父有興趣搞男仔多於搞女仔。点解經過多年性壓抑之後就較多玩 ...
沙文 發表於 2019/10/13 22:44

神職人員亦系人,若受魔鬼誘惑犯起罪上嚟,應該唔會話轉傾向或有乜嘢特別傾向之類嘅,神父搞女教徒嘅事亦都時有聽聞。
你講嘅係事實,以前有唔少同性戀傾向人士混入教會造神職人員,近年教會察覺此問題,已經喺培育神職人員嘅程序上加入防火牆,儘量避免呢種情況。
由即日起抽刀斷水開始禁慾,直至佢覚得自己對男人發生興趣,咁佢就向實驗主任表白,睇下需時多久以供聖教會參考,制定對策。
沙文 發表於 2019/10/14 02:14

禁慾影響前列腺,可導致前列腺炎:
http://www.menhealth.com.hk/big5/prostatitis.php

而增加前列腺的血液循環,有助減輕炎症:
https://kknews.cc/health/r9p9re4.html

肛交可以刺邀到前列腺的:
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E ... A%E5%BF%AB%E6%84%9F

這就是簡單的邏輯了:
禁慾 → 前列腺炎 → 肛交 → 刺邀前列腺 → 增加前列腺的血液循環 → 減輕炎症

既然可以單從邏輯推理得到,根本唔需要捉人去禁慾做實驗。
這reasoning 未完善。因為禁慾引起的炎症係可以用異性交合解決。您解釋唔到為何神父較傾向於用同性肛交來治療呢?是否肛交療效勝於陰道交?麻煩您交出醫學報告才可免於真人實驗
Don't know where God is but the Devil is in the details
這就是簡單的邏輯了:
禁慾 → 前列腺炎 → 肛交 → 刺邀前列腺 → 增加前列腺的血液循環 → 減輕炎症
抽刀斷水 發表於 2019/10/14 21:48

在神父性侵兒童個案中,兒童的角色是 0, 神父是1.
用肛交減前列腺炎,神父是做 0, 兒童要做1
而且,通常都是被侵的做0.
能做1 的已經不算是「被侵」。

正如,女人好難強姦到男人,逼唔到男人小佢既
医學界professional terminology 係donor and receiver
IT行業先會用0同1
医學界professional terminology 係donor and receiver
IT行業先會用0同1
沙文 發表於 2019/10/15 08:35

同志界唔係用 donor receiver 既名詞

不如用「龜頭痕癢症」
宗教界都係用donor and receiver.
成日講施比受更有福
在神父性侵兒童個案中,兒童的角色是 0, 神父是1.
用肛交減前列腺炎,神父是做 0, 兒童要做1
而且,通常 ...
beebeechan 發表於 2019/10/15 06:39

無錯,呢個係我之前邏輯推理所忽略既,現在加以補充。

事實上,神父係極需要借助被插肛門來減輕前列腺炎症,只不過他們總是找不到對象,或者覺得邀請插入者實在難於啟齒,又或是有一定難度(因為身邊總是只有未能㪍起的兒童),於是出現心理投射,借助插人企圖滿足被插既慾望。

咁樣亦同時解釋咗沙文既疑問:單純異性交合係唔可以滿足到直接刺激前列腺既慾望既,因為前列腺係由肛門進入比較接近既:

挑, 個study話做receiver先有果效。神父係做donor又唔係做receiver, 都解决唔到根本疑问

如果您嘅theory成立 陳版友被邀協助治療,佢實唔会托手㬹
挑, 個study話做receiver先有果效。神父係做donor又唔係做receiver, 都解决唔到根本疑问

如果您嘅theory成 ...
沙文 發表於 2019/10/16 10:44

你既疑問正正帶出我以下想講既野,唔該哂,如果唔用個「挑」字就perfect喇。

就係因為神父自身對自己既前列腺炎症一無所知,而卻因投射慾望而不自覺地插人,實情係滿足唔到減緩病症既作用,因此神父會一而再、再而三咁繼續插人;如果神父一早知被插係可以更舒服(因為有減緩前列腺炎症作用),佢地就唔會用錯方法了。
個挑字係「在眾多queries之中挑出一個最主要的」咁解, 冇咗先至唔perfect。

您嘅theory話因需要被插而演变成插人, 並無科學根據。所以,其實真相係咁: 由於癲鼠教禁五姑娘,所以教友亦都較易罹患前列腺炎。
有見及此,神父就義務幫教友插後庭消炎。本網應該頒授「見義勇為」錦旗畀神職人員
回覆 33# 沙文

No no... 你咁樣解釋唔到神父孌童現象。

我所講神父「己所欲而施於人」既行為,事實應該係心理防禦機制中的「轉移」(displacement)作用,晌無法滿足自己被插既慾望之下,唯有將這個慾望轉移到其他人身上,包括兒童在內。但由於原始被插慾望無法被滿足,於是一而再、再而三咁去轉移被插慾望予周邊教友,所以重犯機會很高。

呢種心路歷程,可能真係需要一路禁慾既過來人先體會得到,講講下,真係需要陳版友幫助先得。
No la. 癲鼠教徒中之大人娶咗老婆都叫做有渠道宣泄, 但佢地不准婚前扑嘢卻令青頭仔教徒陷入痛苦深淵,故神父特別挑(嗱又挑啦,用得有何唔啱哉?)選為特別事奉對象。

照您所講displacement"晌無法滿足自己被插既慾望之下,唯有將這個慾望轉移到其他人身上", 原理係「己所慾,求不得則施於人」。咁唔合邏輯, 即是譬如您是窮鬼好痛苦, 您的慾望係做Jeff Bezos, displacement來了,唔通您畀埋您副身家我令我容易尐變有錢佬咩?
一個人既成長好多階段架嘛,從嬰兒、兒童、青少年、成人……你所講既青頭仔,都已是青少年啦,兒童就未談得上青唔青頭,但神父都照搞噃。

好嘞,講返轉移作用呢個心理防禦機制,我一路想講既係,神父呢個被插慾望係自己唔知既,而係由身體呼喚出來,所以佢一直都以為插人可以滿足到呢個慾望,呢個亦係潛意識裡面。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
兒童都都會想想扑嘢https://kknews.cc/baby/kzmgjzr.html

冇得扑就前列腺炎,所以要消炎
http://baby.sina.com.cn/health/08/1603/2008107166.shtml

我嘅deduction每個step有根據, 您就缺了一步
您謂之心理防禦機制, 由身體呼喚出來, 您要列舉clinical report supports receiver變donor 這過程先得咖?
Sorry, 我同佛洛依德學說一樣,都係成日畀人話係偽科學,慣架喇。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
Sorry, 我同佛洛依德學說一樣,。
抽刀斷水 發表於 2019/10/20 20:59

你都幾高攀吓喎
你都幾高攀吓喎
beebeechan 發表於 2019/10/20 22:17

咁心理防禦機制又真係佛先生創立既喎。
高級模式 | 發新話題
換一個