返回列表 回覆 發帖

荷蘭霍赫瑪德妖堂大火

燒得好﹗
    這些害人的東西,少一間,人類便多一份安寧。
    邪神連自己屋企都保唔住,重講乜「全知」、「全能」呀﹖
http://video.sina.com.cn/news/spj/topvideoes20191106/#310698524
痴L線

果時有成萬人添啦, 撲熄咗?
沙文 發表於 2019/11/7 12:50

傻佬自言自語?
痴L線

果時有成萬人添啦, 撲熄咗?
Don't know where God is but the Devil is in the details
算就唔算得係乜,燒得唔著時啫。等乜人都冇先燒
沙文 發表於 2019/11/7 12:00

有人既時候就一早撲熄咗個火種哩, 燒唔成。
你估好似依家示威暴徒, 放火燒, 打人時, 人人都只顧拎住個爛鬼手機。。拍拍拍。。。
無人去滅火, 去阻止既。
回覆 7# beebeechan
您都認同就算主日都冇乜人,要等大節先夠熱鬧
算就唔算得係乜,燒得唔著時啫。等乜人都冇先燒
Don't know where God is but the Devil is in the details
我就覺得燒得唔算好。
都唔係主日燒。始終都美中不足
沙文 發表於 2019/11/7 10:58

耶路撒冷聖殿咁大座, 耶穌話拆就拆
區區一間荷蘭霍赫瑪德妖堂, 算乜呢?
我就覺得燒得唔算好。
沙文 發表於 2019/11/7 10:58

不如係聖誕節, 復活節燒吖
呢間教堂係你屋企咩?教徒把口咁毒既。
抽刀斷水 發表於 2019/11/7 10:49

你呢啲真係典型既曱甴話。

黑衣曱甴四處破壞你唔出聲
警察嚟拉人時就喊濫用暴力, 連學生哥都要拉。。。濫捕!

依家有條友話人地火燭燒得好, 你唔出聲
我話番佢屋企火燭時會唔會燒得好, 你就話我口毒?
我就覺得燒得唔算好。
呢間教堂係你屋企咩?教徒把口咁毒既。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
你屋企失火時,你又會唔會都叫「燒得好」咁呢
燒得好﹗
    這些害人的東西,少一間,人類便多一份安寧。
    邪神連自己屋企都保唔住,重講乜「全知」、 ...
旁觀者 2019/11/6 23:58 提交

弟日你屋企又會唔會失火,燒得好咁呢?
高級模式 | 發新話題
換一個