返回列表 回覆 發帖

终於公開打情罵俏

回覆  beebeechan

神父都大L把呢尐相啦
沙文 發表於 2020/1/15 06:39

你都幾誠實, 無否認收埋呢啲相。
所以我都無怪責你收收埋埋呢啲相。
唔捨得棄時咪得閒拎出嚟賞賞擼擼囉。
, 到下次冰河期福音都未傳到天下

沙文 發表於 2020/1/15 06:34

咁仲有大把時間哩。。。。唔使急唔使快
地球正在步入一個溫暖周期

有排先有另一個冰河時期
回覆 22# beebeechan

神父得閒拎出嚟賞賞擼擼, 唔駛插年幼教友

神父得閒拎出嚟賞賞擼擼, 唔駛插年幼教友
沙文 發表於 2020/1/15 06:55

若做到 go for the lesser of two evils , 都袋住先哩
回覆 23# beebeechan
咁樣所謂福傳,太陽變紅巨星都未掂哩
咁樣所謂福傳,太陽變紅巨星都未掂哩
沙文 發表於 2020/1/15 07:08

唔係咁睇
例如有曱甴搞事, 港鐵會隨時提早收車咁.
回覆 18# beebeechan
其實,我都試過幾次,有人襟鐘,一開門原來係傳教佬,又有試過係靚姐姐。我話講耶穌我冇興趣,佢地走嗰陣都保持禮貌,冇做出阿穌教落拍下塵呢尐乞人憎小動作。

可見佢嘅教訓,教徒都唔聽佢支笛。
其實,我都試過幾次,有人襟鐘,一開門原來係傳教佬,又有試過係靚姐姐。我話講耶穌我冇 ...
沙文 發表於 2020/1/15 07:24

你梗係想靚姐姐除埋衫嚟拍拍塵土哩,
(最好你幫埋佢拍, 賓至如歸)
其實,我都試過幾次,有人襟鐘,一開門原來係傳教佬,又有試過係靚姐姐。我話講耶穌我冇興趣,佢地走嗰陣都保持禮貌,冇做出阿穌教落拍下塵呢尐乞人憎小動作。
沙文 發表於 2020/1/15 07:24

咁你要兇佢先得㗎喎
一見係靚姐姐, 你仲客氣過佢
若果我係神父就姦殺佢都做得出啦。
佢地唔聽阿穌支笛係明智嘅,若然我話冇興趣唔想講,佢走嘅時候拍塵嘴藐藐,下次就門都唔開啦,點福傳遍天下?可見阿穌教路都係唔practical
Don't know where God is but the Devil is in the details
若果我係神父就姦殺佢都做得出啦。
佢地唔聽阿穌支笛係明智嘅,若然我話冇興趣唔想講,佢走嘅時候拍塵嘴藐 ...
沙文 發表於 2020/1/15 07:38

拍拍塵土先走, 少事哩。
早幾個月前黑衣曱甴在機埸和你機, 派傳單, 
有個亞伯唔接就俾曱甴圍堵, 私了。

你都唔好亂拒姐姐千里以外囉, 萬一佢班72個姐姐來私了你。。。。(你恨到哩!)
下次就門都唔開啦,點福傳遍天下?

沙文 發表於 2020/1/15 07:38

唔怕, 只要派出特遣飛鳳隊, 捉虫小隊。。。。
馬上開門, 男子好漢, 不記舊仇

手到拿來

摩門教叔伯殺手

將冰山劈開
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Family_International
呢個仲吸引, 最衰冚咗檔。 我唔得係form 1 定 form 2 嗰陣放咗学行街,喺彌敦道/柯士甸道突然有個靓姐姐拉住我, 派"天父的兒女" flyer畀我, 叫我跟佢去聚會.......我真係有諗過去咖
好在已接受8年天主教幼稚園/小學教育, 1or2年中學新教,當時諗住"妖又係尐耶稣嘢"。
我當時唔知原來這個教派係筍嘢, 而家諗番轉頭呻笨, 點解當時唔趙咗佢先, 趙完鬆, 離教。記得我行開時, 靓姐姐仲問: why? Jesus loves you very much........
若果嗰陣當機立斷, 我破處可提早4年

Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆 32# beebeechan

佢地都係喺拍下塵先走呢尐衰動靜嘅基礎發展出來。榮光應該歸於阿穌
我當時唔知原來這個教派係筍嘢, 而家諗番轉頭呻笨, 點解當時唔趙咗佢先, 趙完鬆, 離教。記得我行開時, 靓姐姐仲問: why? Jesus loves you very much.......
沙文 發表於 2020/1/16 20:00

唔好諗番轉頭呻笨, 向前望

你不如入喇嘛教, 修藏密, 一下做咗上司, 寧波車。。。。
玩雙修外, 人地結婚前都要搵你開封, 新郎仲要多謝你。

呢啲教義, 一定岩你, 嗒哂糖哩。
做神父仲好啦, 人地唔結婚都要搵我告解。
一入confessional就將褲解
沙文 發表於 2020/1/17 00:37

女人入廁所都要褲解㗎啵
沙文 發表於 2020/1/17 00:37

第日你連褲解都做唔到時, 唯有用成人屎尿布囉
呢啲遲早都會用既
不如襯早買定放係basement, 又唔會變壞既
抗衡通漲嘛
高級模式 | 發新話題
換一個