返回列表 回覆 發帖

仍然對觀音唔夠虔誠(見#45樓帖)

糟糕。昨晚開始,我又一個月內第三次不信觀音。但我不信觀音也不信耶穌。要我信耶穌就不信觀音。這個我不同意。我寧願信黃大仙及關帝,好過信耶穌。信耶穌要放棄觀音。這個我辦不到。謝謝。
為了繼續信觀音,我決定信共產黨但不信耶穌。信耶穌就不能信觀音,這個很不合理。有好多共產黨黨員偷偷摸摸信觀音,共產黨也容忍了不少。但是,信耶穌就禁止信觀音,真的豈有此理。謝謝。
強烈抗議信耶穌的人,竟然叫我信耶穌,唔好信觀音,成何體統?
而家我自覺對觀世音菩薩及釋迦牟尼佛唔夠虔誠
努力信觀音中,仍然對觀音唔夠虔誠。
本站有BB疹及逃出魔幻紀兩個天基,自然會有反基網友出來對質,本站便熱鬧得多,可喜可賀!

仍然掛念prussianz, Jom, hellboy, 良友廣、三教童等許多離教者,唔知佢地而家點樣?
仍然對觀音唔夠虔誠,點算?
總算叫做信觀音,但仍然唔夠虔誠。
仍然掛念prussianz, Jom, hellboy, 良友廣、三教童等許多離教者,唔知佢地而家點樣?
哈佛專家 發表於 2020/2/7 12:27

壇上來了兩件泥膠者:leefeng同旁觀, 日日性淫, 用屎窟窿嚟反基。。
邊個仲願同佢地一夥, 映衰自已哩
或許你可以向站長抽刀斷水反映你的意見
我好像病了,無法上網。(是心病)
我好像病了,無法上網。(是心病)
哈佛專家 發表於 2020/2/8 00:35

請保重身體,希望你平安舒暢。
謝謝
總算叫做信觀音,但仍然唔夠虔誠。
哈佛專家 發表於 2020/2/7 15:50

放心,就算你唔夠虔誠,
觀音都唔會好似基督教個死囚耶穌咁;下下要恐嚇同懲罰你的!
你只要修心養性,做好自己就可以了!
壇上來了兩件泥膠者:leefeng同旁觀, 日日性淫, 用屎窟窿嚟反基。。
邊個仲願同佢地一夥, 映衰自已 ...
beebeechan 發表於 2020/2/7 22:13

你一樣日日性淫, 用屎窟窿嚟撐基。
日日淫你阿媽,你啲姐妹,你啲女, 一屋無恥性侵教徒!

性母性母,用屎窟窿嚟撐的性母!啱你beebeechan:够淫够賤!
我又發癲:耶穌基督大獲全勝,共產黨一敗塗地。
哈佛專家 發表於 2020/2/9 18:33

你雖然發咗癲, 都未至於上兩層條狗咁係到吠吖....仲似番個人
重新找回觀音,決定重新投胎做西藏人,將藏傳佛教在歐美國家弘揚。我跟西方國家的因緣正在不斷成熟。謝謝。
哈佛專家 發表於 2020/2/9 18:33

幾個衙差就將移鼠五花大綁,明正典刑,你都唔使發夢旨望佢會戰勝一切仇敵咯。

我又決定轉世做台灣人
高級模式 | 發新話題
換一個