返回列表 回覆 發帖

世界有肺炎疫症瘟疫係基督教害的!

如果係你件神製造呢次疫情,你個天誅死梗!
如果唔係你件神製造呢次疫情,你個天誅呃人創世論要收皮!
...
leefeng 2020/1/30 13:05 提交

你可能例外,
是依曱甴肖像而做的?
如果係你件神製造呢次疫情,你個天誅死梗!
如果唔係你件神製造呢次疫情,你個天誅呃人創世論要收皮!
...
leefeng 2020/1/30 13:05 提交

唔好咁多「如果」哩。
即係有冇一個「創造神」先?
而這個創造者就是基督教說的那位?
咁神係咪要造出水浸不死, 火燒不死, 刺刀插不入, 子彈打不進的人才是完美咁呢? ...
beebeechan 發表於 2020/1/30 04:54

「神」已經造出咗「水浸不死,火燒不死,刺刀插不入,子彈打不進的人」––基督徒。
    鬼徒不單最好打(勝過仇敵一切的能力),而且打極都唔死(永遠不見死)。
    「信的人必有神蹟隨著他們。就是奉我的名趕鬼、說新方言、手能拿蛇、若喝了甚麼毒物也必不受害。手按病人,病人就必好了。」《馬可》16:17
    「我己經給你們權柄,可以踐踏蛇和蠍子,又勝過仇敵一切的能力,斷沒有甚麼能害你們。」《路加》10:19
    「人若遵守我的道,就永遠不見死。」《約翰》8:51
「神」已經造出咗「水浸不死,火燒不死,刺刀插不入,子彈打不進的人」––基督徒。
    鬼徒不單最好 ...
旁觀者 發表於 2020/1/31 00:23

乜唔係義和團咩。。。
當年話練練義和拳就刀鎗不入㗎啵
基督妖教就威嘞,重威過義和團,dup極都唔死。
佛教講慈悲,動物有知,都來親近。極毒教妖書破綻百出,喊殺連天,不分親疏都殺,只有奴性重嘅蠢肉才去跪拜。
    鬼徒不單最好 ...
旁觀者 發表於 2020/1/31 00:23

師兄呢句正,借用!
師兄呢句正,借用!
leefeng 2020/2/1 02:56 提交

口水可以傳播冠狀病毒,
你仲執人口水沬?
一本妖書,鬼徒日日都執口水。《信經》、《主禱文》,妖徒日日都執幾鑊。
佛教講慈悲,動物有知,都來親近。
旁觀者 發表於 2020/2/1 00:41

會唔會去到蛇鼠一窩㗎呢
天誅教與極毒教就蛇鼠一窩咯。
天誅教與極毒教就蛇鼠一窩咯。
旁觀者 發表於 2020/2/2 02:53

既然係蛇係鼠,
之不過, 佛子又極力拉攏啵:
話耶穌係觀音化身, 耶穌係菩薩, 耶和華係第六欲界天的。。。。。
少數佛教徒的看法不代表多數佛教徒的立場
話天誅教與極毒教係蛇鼠一窩係無錯既,因為天誅教同極毒教都唔承認耶穌係觀音化身,重話觀音係邪靈......
口水可以傳播冠狀病毒,
你仲執人口水沬?
beebeechan 發表於 2020/2/1 09:26

如果世界萬物都係你個賤主創造,即是包括冠狀病毒啦!

基督教個賤主洗腦香港泛民,打到香港爛曬,殺人放火奸淫惡毒全能!
你如果是基督教徒,你一樣有份!
因為有你呢種明知係衰教邪教仍然死撐盲撐的白痴,
先至助長啲基督教曱甴行兇作悪當有理,所有壞事死既人一樣會分你一份!
如果世界萬物都係你個賤主創造,即是包括冠狀病毒啦!

leefeng 發表於 2020/2/3 02:46

上主可以容忍人類變種到可以出現你呢類白痴低能...
點解唔可以容忍病毒變變種呢
上主可以容忍人類變種到可以出現你呢類白痴低能...
點解唔可以容忍病毒變變種呢 ...
beebeechan 發表於 2020/2/3 03:02

咁你信天地不仁,定係上帝有愛呀?
咁你信天地不仁,定係上帝有愛呀?
抽刀斷水 發表於 2020/2/3 03:16

當然有愛哩......
神對低能白痴...都無希特拉咁要將佢地人道毀滅, 推行人類優生

病毒, 自古以來都係與人類共存,
依家啲人只懂鬧神做乜做病毒出嚟, 又唔諗下人究竟做錯咗乜....搞到病毒咁很惡死

原來, 你地成日鬧係白痴低能既『那本書』幾千年前便一早教咗:

肋未紀 13章:
飛禽中,你們應視為可憎而不可吃,應視為可憎之物的是:鷹、鶚、鷲、
鳶及隼之類;
凡烏鴉之類;
駝鳥、夜鷹、海鷗和蒼鷹之類;
小梟、鸕鶿和鴟鵂,
白鷺、塘鵝和白鷲,
鸛鷺類、戴勝和蝙蝠。

罪惡蔓延比病毒蔓延仲快, 仲有殺傷力.
當年黑死病, 全歐洲人都推哂落猶太人身上, 話佢地係病源.
今日已經到
湖北省既人歧視武漢市出嚟既人, 唔好埋我身!
中國人歧視湖北省出嚟既人;
香港人歧視大陸落嚟既人
跟住........其它各國歧視中國嚟既人,  華人

一罩難求下, 人都擺出成副自私心, 奸商醜態畢露

仲有班黃屍乘機抽水, 驚死社會仲未夠傷咁

呢啲....全部都唔係神做出嚟㗎啵
高級模式 | 發新話題
換一個