返回列表 回覆 發帖

妖徒聚會所可能係武肺毒窟

所以,信都未必輪到您嗰個。不過您都係有責任入黎問清楚
Don't know where God is but the Devil is in the details
唔駛死就得啦,我們現在證實唔食聖子肉都唔會短命咗,已經係好珍貴資料
Don't know where God is but the Devil is in the details
沙文 發表於 2020/2/24 23:05

咁係ICU過個, 臨死前都話搵神父, 搵埋牧師, 搵埋和尚, 上司...漁翁撒網, 無走雞...
仲咁高心計, 一定未死得住.,
唔駛死就得啦,我們現在證實唔食聖子肉都唔會短命咗,已經係好珍貴資料
沙文 發表於 2020/2/24 23:11

你由我到, 真係獲得好多寶貴資料㗎
又知道以前學壞咗師, 道聽咗途說
我就未死得, 您冇耶穌肉食就冇命, 唔係您講到咁小事
6:53                  耶 穌 說 、 我 實 實 在 在 的 告 訴 你 們 、 你 們 若 不 喫 人 子 的 肉 、 不 喝 人 子 的 血 、 就 沒 有 生 命 在 你 們 裡 面 。
沙文 發表於 2020/2/24 23:05

咁ICU 咪應該俾牧師, 傳道員, 和尚, 尼姑, 喇嘛, 伊斯蘭教長入去拉客囉
(仲多過護士)

猶如新樓盤開賣咁:
如果神父唔敢入即係剝奪咗病人信主最後機會,咁一定唔符合天主嘅意旨
我就未死得, 您冇耶穌肉食就冇命, 唔係您講到咁小事
6:53                  耶 穌 說 、 我 實 實 在 在 的 告 訴 你 們  ...
沙文 發表於 2020/2/24 23:28

我部靚手機, 叉咗一次電, 可以用好耐,
唔使日日叉, 成日要插住尿袋
如果神父唔敢入即係剝奪咗病人信主最後機會,咁一定唔符合天主嘅意旨
沙文 發表於 2020/2/24 23:41

你知道送船尾好慘哩....
知就早啲回頭哩

Couple Stranded By Cruise Ship Explain Why They Were Late
回覆 48# beebeechan
嗱, 所以手機一靓就唔駛個個禮拜叉咁煩主耶穌只需叫宗徒食1次就用成世
回覆 49# beebeechan

主耶稣話臨收工先返工一樣係出咁多糧, 您笨7返早更
20:1

因 為 天 國 好 像 家 主 、 清 早 去 雇 人 、 進 他 的 葡 萄 園 作 工 .
20:2

和 工 人 講 定 、 一 天 一 錢 銀 子 、 就 打 發 他 們 進 葡 萄 園 去 。
20:3

約 在 巳 初 出 去 、 看 見 市 上 還 有 閒 站 的 人 .
20:4

就 對 他 們 說 、 你 們 也 進 葡 萄 園 去 、 所 當 給 的 、 我 必 給 你 們 . 他 們 也 進 去 了 。
20:5

約 在 午 正 和 申 初 又 出 去 、 也 是 這 樣 行 。
20:6

約 在 酉 初 出 去 、 看 見 還 有 人 站 在 那 裡 . 就 問 他 們 說 、 你 們 為 甚 麼 整 天 在 這 裡 閒 站 呢 。
20:7

他 們 說 、 因 為 沒 有 人 雇 我 們 . 他 說 、 你 們 也 進 葡 萄 園 去 。
20:8

到 了 晚 上 、 園 主 對 管 事 的 說 、 叫 工 人 都 來 、 給 他 們 工 錢 、 從 後 來 的 起 、 到 先 來 的 為 止 。
20:9

約 在 酉 初 雇 的 人 來 了 、 各 人 得 了 一 錢 銀 子 。
20:10

及 至 那 先 雇 的 來 了 、 他 們 以 為 必 要 多 得 . 誰 知 也 是 各 得 一 錢 。
回覆  beebeechan

主耶稣話臨收工先返工一樣係出咁多糧, 您笨7返早更
20:1

因 為 天 國 好 像 家 主  ...
沙文 發表於 2020/2/24 23:58

你連葡萄園都未入到,
只能係出邊做昴狗
咁唔止您老细請人, 我呢尐人才好多head hunters 聯络我
咁唔止您老细請人, 我呢尐人才好多head hunters 聯络我
沙文 發表於 2020/2/25 00:11

你唔交咭數, 唔還錢丫, 都好多人聯絡你㗎
「不是致命捐失嚟既」(#30)、「只能係出邊做昴狗」(#52)
    BB仔,爺爺唔係做教師呢行,否則日日都要打你手板。
「不是致命捐失嚟既」(#30)、「只能係出邊做昴狗」(#52)
    BB仔,爺爺唔係做教師呢行,否則日日都要 ...
旁觀者 發表於 2020/2/25 02:39

唔俾啲位你入, 你邊到搵到野回呢?
唔通又摸咩
你嘅「位」留番俾「神父」「入」啦,爺爺冇興趣。
你嘅「位」留番俾「神父」「入」啦,爺爺冇興趣。
旁觀者 發表於 2020/2/26 00:23

咁#55 你又飛撲出嚟搶位入既?
你爺爺得閒就會舞下支擂漿棍,提送你屁眼玩下。
你爺爺得閒就會舞下支擂漿棍,提送你屁眼玩下。
旁觀者 發表於 2020/2/27 03:29

死剩碌棍?

你條棍都用咗好多年哩。。。。更新下哩

iphone 都出到 iphone 11Pro 哩
你仲用繄2016年既  iphone SE
高級模式 | 發新話題
換一個