返回列表 回覆 發帖

離教者之家十六歲喇

如果有條友出嚟話抽刀版主把版友捐款落格。。。
咁版主就要下台, 個網摺埋。。。。
(你話抽刀肯唔肯咁順攤就哽咗佢?)
回覆 20# beebeechan
律師識連神父同教会一齊告嘅
神父死L咗,教会生outout, 走唔甩。
回覆  beebeechan
律師識連神父同教会一齊告嘅
神父死L咗,教会生outout, 走唔甩。 ...
沙文 發表於 2020/2/28 11:59

仲衰,
即係沙文講淫野, 旁觀者講屎窟窿.......全都要抽水負責賠償
(因為抽水無全面封關, 包庇黃色, 屎窟)
教會仔, 無能力搞你
大教會, 又不屑搞你呢啲網仔
beebeechan 發表於 2020/2/27 23:55

教徒思維真係非黑即白,世界只有大同小教會,無中型教會既。
教徒思維真係非黑即白,世界只有大同小教會,無中型教會既。
抽刀斷水 發表於 2020/2/28 22:05

大唔起, 又唔想認細過啲?
教徒思維真係非黑即白,
抽刀斷水 發表於 2020/2/28 22:05

其實非基如抽水既思維, 都係好單純: 非聖潔就不是基督追隨者咁。

世上, 一個義人也没有, 無人做到不曾犯罪過啵 (耶穌例外哩)
亞巴郎, 大衛, 撒羅滿, 梅瑟, 伯多祿, 保祿。。。。個個都衰過!
咁豈不是一個能上天國的基督徒也會有?

好比沙文曾一月嫖雞十次。。。。因信咗耶穌, 現在每月只少雞三次勒。。。好未?
希望下月少一次好哩
耶穌係樂意見到呢啲一步一步, 漸漸的改善, 重生。唔係超人變身咁既悔改。

所以, 只係睇到沙文現在仍叫雞, 就話佢唔會係一個好基督徒。。。。。係睇野唔全面, 唔係全知, 係知少少
「好比沙文曾一月嫖雞十次。。。。因信咗耶穌, 現在每月只少雞三次勒。。。好未?」

沙文應無進步得咁快
可能係
A 炒股輸咗, 無$$$食雞
B 雞價漲咗
C 未老先衰
D all of above
仲衰,
即係沙文講淫野, 旁觀者講屎窟窿.......全都要抽水負責賠償
(因為抽水無全面封關, 包庇黃色, 屎窟 ...
beebeechan 發表於 2020/2/28 05:53

您告佢要佢賠十億八億您睇到鹹嘢嘅損失,告到本網同教區一齊chapter 11吖笨
世上, 一個義人也没有, 無人做到不曾犯罪過啵 (耶穌例外哩)
beebeechan 發表於 2020/2/29 09:21

耶穌都冇例外。刑事毀壞、虐畜、教唆盗竊、非法集结、拾遺不報、逃犯都做過
您告佢要佢賠十億八億您睇到鹹嘢嘅損失,告到本網同教區一齊chapter 11吖笨 ...
沙文 發表於 2020/3/1 19:38

本網早已負資產哩
你捐十億八億嚟先哩。。。。咁我會慮扮下受害人, 灑哂眼淚
唔駛。本網唔係limited. 有乜法律責任,抽水要上曬身,佢會私人嘔出來畀您
Don't know where God is but the Devil is in the details
唔駛。本網唔係limited. 有乜法律責任,抽水要上曬身,佢會私人嘔出來畀您
沙文 發表於 2020/3/2 00:15

要抽水冚家慘, 我咁有愛心, 做唔出既
有咩事我會照顧佢屋企咖啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
沙文 發表於 2020/3/2 00:36

我知你一定唔會做俄南。。。。你會內射
沙文 發表於 2020/3/2 00:36

原來你心中無諗過要照顧抽水既, 仲教唆我去告到佢甩褲
然後你去「照顧」佢屋企人
即係要乸唔要公, 
你真係大衛上身囉

相對我話留住抽水, 由佢照顧番佢屋企。
真係一個係天使, 一個係魔鬼既心腸囉
我1番好意照顧佢屋企人, 您就唔知諗咗去邊
可見教徒思想係幾咁邪惡
我1番好意照顧佢屋企人, 您就唔知諗咗去邊
可見教徒思想係幾咁邪惡
沙文 發表於 2020/3/4 04:15

你一番姣意就真!

你應該捐十萬百萬俾抽水打官司脫罪, 
唔係等佢入監, 然後可以去「照顧」佢屋企人。
契爺照顧契女咁
我咨詢過律師, 佢話輸硬
我咨詢過律師, 佢話輸硬
沙文 發表於 2020/3/8 10:22

你想慫恿抽水, 連律師都唔好請哩, 
洗淨籮抽入去等通櫃。。咁
然後你就上去照顧佢老婆
離教之家歷史很長 由我在寫意(現在已執笠)做版主看著它成立由寫心得到論壇
曾經很多人到現在 曾經有一堆熱血的耶基來辯論 也曾經...
我是沒有付出過 因為年青沒什麼錢吧
如果壇主要眾籌 請跟我說
對付那些蠢人 就絕對不可以跟他們說真話 必須要用宗教形式來催眠他們 使他們覺得所做的事都是對的 所以“因信稱義“只不過是個口號,跟“阿彌陀佛“其實是一樣的
高級模式 | 發新話題
換一個