返回列表 回覆 發帖

耶穌確能使死人復活病者痊癒

我唔明点解您会認為唔屙泥。
佢一向都鍾意喺屋企掛我嘅玉照, 廳又有、厨房厠所又有、牀頭又有、有著衫又 ...
沙文 發表於 2020/4/8 20:05

#97 幾時話係羅莎蓮掛你啲野出嚟
未瞓醒?
其實 ,默西亞係猶太佬嘅原創, 所以, 關於默西亞的一切資料, 當然係以版權持有人嘅解釋為準。
其他人係塘 ...
沙文 發表於 2020/4/8 20:22

up-mud nun?
#97 幾時話係羅莎蓮掛你啲野出嚟
未瞓醒?
beebeechan 發表於 2020/4/8 04:59

就係發表#97之時
"前男友, 同佢打過友誼波既男仕", 冚扮爛係我嘛, 仲有边個?
回覆 102# beebeechan

This will help you
https://www.heraldtribune.com/ar ... 0/News/605230671/SH
就係發表#97之時
"前男友, 同佢打過友誼波既男仕", 冚扮爛係我嘛, 仲有边個? ...
沙文 發表於 2020/4/8 21:23

你有無話要驗瑪利亞咁驗過佢塊膜先㗎

有膜既先好要
回覆  beebeechan

This will help you
沙文 發表於 2020/4/8 21:27

你睇完做撮要, 放係我辦工檯上
就係發表#97之時
"前男友, 同佢打過友誼波既男仕", 冚扮爛係我嘛, 仲有边個? ...

第日耶穌在天庭打開佢既快撈時, 你可能暈咗.................

跟住............耶穌就教訓你:
我唔係在經上說過, 你如何呃咗人, 人也如何呃番你咩???
就係發表#97之時

交租, 供樓, 供車過個就係你.....
飲頭啖湯過個...........唔話你知

依家..........有湯你就飲哩, 衰佬!
回覆 107# beebeechan

約瑟就会。到話要驗時, 馬利亞就話「sorry咯早洩夫, 塊膜被耶穌個頭督爆咗」
回覆  beebeechan

約瑟就会。到話要驗時, 馬利亞就話「sorry咯早洩夫, 塊膜被耶穌個頭督爆咗」 ...
沙文 發表於 2020/4/9 03:30

你又唔記得老師在這裡點教過你:

讀聖經使我終生受用 # 113
跟住之後不論點樣插佢都成世係處女。出黎做就值錢矣,花牌長年寫住「處女初下海,肏完就悔改」
Don't know where God is but the Devil is in the details
跟住之後不論點樣插佢都成世係處女。出黎做就值錢矣,花牌長年寫住「處女初下海,肏完就悔改」 ...
沙文 發表於 2020/4/11 03:47

點解沙文咁鐘意屌處女呢?

好似打網球, 捉棋。。。。同個吾識打, 唔識捉既人玩, 點會過癮既呢。
所以, 屌處女, 唔係為咗性過癮。
為乜呢?

係補償自卑心理卦。。。。。或者俾羅莎蓮笑佢短, 笑佢快, 笑佢無力。。。
不如搵個生手既弱對手, 有一份征服感。大男人feel 返番哂嚟。

沙文。。。你係咪屬呢類呢
耶穌中意處女多过我好多。我都冇要求揾處女做老母
Don't know where God is but the Devil is in the details
耶穌中意處女多过我好多。我都冇要求揾處女做老母
沙文 發表於 2020/4/12 02:21

耶穌係需要處女而生
你係需要處女來屌
用途, 目的都唔同,
不能相提並論既
有需要, 但佢得到嘅係咪處女, 就冇得驗

下海處女, 貨真價實, 睇啱至畀錢

下海處女, 貨真價實, 睇啱至畀錢
沙文 發表於 2020/4/12 16:59

你試下去個場到同大佬講, 我只係嚟驗貨, 睇岩先少,
睇下得唔得?
唔俾人打幾鑊甘都幾難.

或者...只驗, 目測唔俾少,  唔知乜價錢呢

(你都唔好再幻想係土豪哩, 做番現實既小男人好哩)

沙文 發表於 2020/4/12 16:59

中國古代少女, 三步不出閨門, 根本無機會出嚟緩交瘟仔, 咁都失咗豬就一定係有內鬼...亞哥係第一疑犯。

古代猶太人, 既早婚。。13歲就嫁得。(個個男人都曾與未成年少女發生性行為)
出門要有男人相伴, 同依家塔利班, 阿富汗回教婦女一樣,
無機會婚前失豬既, 

咁既條件下都失咗守宮砂既話, 真係好很淫先得。

你用咗今日見到既 MK妹來睇經,
不合時宜囉。今日係一屋難供, 處女難求。
古時猶太佬,阿哥屌細妹事屬平常。失豬都唔駛好淫啫。
古時猶太佬,阿哥屌細妹事屬平常。失豬都唔駛好淫啫。
沙文 發表於 2020/4/12 22:04

咁要古古古既年代先得勒
古古古既年代即係主前咯
高級模式 | 發新話題
換一個