返回列表 回覆 發帖

信耶穌一定保證死得特快!

死得快, 有時都係福份嚟㗎
若你第日要臥床三, 五, 七年先死得, 日日打止痛針, 真係要因住收尾過 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 07:45

你肯定要天天打止痛針一直到死為止,你更加要因住收尾果幾年,因為你個口夠賤,先撩者賤果種!
你一定臥床賴屎賴尿,你的上主會用covid招呼你冚家,等你捱到生不如死,想死又死唔去,十足耶穌飣十字架咁,吊吊fing!
你beebeechan個鼠口出細菌,自己毒死你自己同冚家鏟,你天天食covid菌當飯,你係九级賤種,死落二十九層地獄油炸火燒,拔舌上刀山,永不超生!
係你自己先開口得罪人先撩者賤,老雜種!
你肯定要天天打止痛針一直到死為止,你更加要因住收尾果幾年,因為你個口夠賤,先撩者賤果種!
你一定 ...
leefeng 發表於 2020/3/23 10:40

最過引既地方就係我一陽指撩你,你就出哂水,大聲叫。。床都震埋
差啲就要潮吹咁
係你自己先開口得罪人先撩者賤,老雜種!

我又無標榜過我係聖人, 我本來就係賤人嚟㗎喎。
賤人先要信耶穌嘛。

所以, 你同我講聖經你無哥利,
講常識你無級數, 
講賤野你都未夠班。
你天天食covid菌當飯

真無常識, 
菌 和 病毒 你未曉分啵
最過引既地方就係我一陽指撩你,你就出哂水,大聲叫。。床都震埋
差啲就要潮吹咁 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 12:04

你又鬼拍後尾枕自己招認你係基同性侵慣犯,
開口埋口都係性侵用的字眼,
天主教是性巢果然因為有你而在此版出名了!
leefeng 發表於 2020/3/24 01:11

咁你開口埋口都係屎, 尿, 冚家鏟。。。
吊舌地獄係咪要預你雙份咁呢
你又鬼拍後尾枕自己招認你係基同性侵慣犯,
天主教是性巢果然因為有你而在 ...
leefeng 發表於 2020/3/24 01:11

你使唔使向閰王申請, 加開一層吊鳩地獄呀?
手續煩復㗎, 你早啲落去搞
耶穌都話要早啲上去為門徒準備地方
我又無標榜過我係聖人, 我本來就係賤人嚟㗎喎。
賤人先要信耶穌嘛。

所以, 你同我講聖經你無哥 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 22:10

冇錯,我的確唔夠你賤,
不過本少爺係人不犯我我不犯人!
精既就咪用罵人字眼,
亂罵人小心被人鏟冚家!
冇錯,我的確唔夠你賤,
不過本少爺係人不犯我我不犯人!
.
leefeng 發表於 2020/3/24 01:17

人不犯我, 我不犯人
人若犯我, 我鏟佢冚家?

耶穌教人以眼還眼之喎
冇錯,我的確唔夠你賤,
...
leefeng 發表於 2020/3/24 01:17

#43, 我只係話你講賤野未夠班, 
唔係話你無我咁賤
真無常識, 
菌 和 病毒 你未曉分啵
beebeechan 發表於 2020/3/23 23:09

冇錯,你的天主耶穌本性經係菌和病毒都未曉分的騙子垃圾書黎既!
冇錯,你的天主耶穌本性經係菌和病毒都未曉分的騙子垃圾書黎既! ...
leefeng 發表於 2020/3/24 01:21

聖經中搵唔到菌, 病毒呢啲字㗎喎, 當年既作者都未有咁既知識
冇錯,你的天主耶穌本性經係菌和病毒都未曉分的騙子垃圾書黎既! ...
leefeng 發表於 2020/3/24 01:21

我好清楚, 明明係批你唔曉分,
點解你推咗落本經到?

你無野回時, 都唔使夾硬寫啲垃圾出嚟㗎喎
#43, 我只係話你講賤野未夠班, 
唔係話你無我咁賤
beebeechan 發表於 2020/3/24 01:20

你係賤精之最,全版公認!
够淫够賤:基督徒/天主徒=當之無愧!

leefeng 發表於 2020/3/24 01:25

老花, 以為你講濺精之最添
够淫够賤:基督徒/天主徒=當之無愧!
leefeng 發表於 2020/3/24 01:25

我都唔想㗎, 
只係對賤人, 要講賤話唶
聖經中搵唔到菌, 病毒呢啲字㗎喎, 當年既作者都未有咁既知識
beebeechan 發表於 2020/3/24 01:22

性經不是自誇全知嗎?竟然 ‘菌,病毒’ 唔知?

你又同天誅倒米!
性經不是自誇全知嗎?竟然 ‘菌,病毒’ 唔知?

你又同天誅倒米!  ...
leefeng 發表於 2020/3/24 01:28

全知唔係無知。
同幾千年前既人講細菌, 病毒? 
即係你會向個一歲大既細路講少, 西, 叫雞?
白痴咩! (不過。。。。。。。。。你都幾似㗎哩)
我好清楚, 明明係批你唔曉分,
點解你推咗落本經到?

你無野回時, 都唔使夾硬寫啲垃圾出嚟㗎喎 ...
beebeechan 發表於 2020/3/24 01:24

因為你是看性經做人的,當局者迷,踢爆你既無知係救咗你,快些離教吧啦!
因為你是看性經做人的,當局者迷,踢爆你既無知係救咗你,快些離教吧啦! ...
leefeng 發表於 2020/3/24 01:33

最怕, 一『爆』, 就濺到你一臉都係
高級模式 | 發新話題
換一個