返回列表 回覆 發帖

看了新證據,你是增強了信心還是越來越大惑不解?

賣國賊都是耶稣教!
信了耶稣教必賣國!
你即係話毛澤東江澤民周恩来係基督徒?
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/10 11:36

乜毛澤東江澤民周恩来賣了中國咩?
「丹麥神話。。。。你還記得嗎?」
唔够人講就作個「丹麥神話」出來。要證明「神話」,就先去摸好武肺病人、跳入煉鋼爐睇下係唔係「永遠不見死」先啦。
恭请各英雄。
略举实例乎。
让加强招呼。
上流寄生族 發表於 2020/5/11 06:47

我已多次點醒BB仔,求移鼠俾佢坐妖酋個位,唔使成世做個二打六,「神父」命佢來離教者之家門口哭閙,佢就要來(舌累)地,你話佢戇唔戇鳩呀。(註:移鼠拍心口擔保,有求必應)
看歷史:

1)中共建政的第二年1950年10月,周恩來代表中共政權到外蒙古主持主權移交儀式,並於當年與蒙古交 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/12 10:02

信了基督教會變白痴仔的確冇錯,咁,邊個割香港澳門給英葡的也應該是賣國賊了吧?
懂不懂用腦去分析什麼叫做弱國被人欺呀?信了基督教特笨柒!
懂不懂用腦去分析什麼叫做弱國被人欺呀?信了基督教特笨柒!
leefeng 發表於 2020/5/12 10:59

呢帖又係令人笑到標尿既帖, 係你咁白痴先寫得出。 唔白痴都弱智!

50, 60年代既中國唔係富強, 都唔會弱得過新疆, 喀什米爾, 緬甸, 要向佢地割地求和卦!?

白痴瘋, 你究竟睇唔睇得明(#67)人寫乜㗎?
請leefeng先生指點。
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/12 11:49

你的六大點,
應是超出了他知識範疇以外的,要他「指點」?
不要強人所難囉

不如借番條友過句
呢個問題我問過無數次,但從冇基督教徒答過?
leefeng 發表於 2020/5/11 03:24

你呢個問題問咗 leefeng 兩次,但從冇一個leefeng 答過
只要理性討論,討討下大家都會有進步,唔好吐痰就得啦,我等緊lee生回覆。
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/12 22:40

唔止吐痰, 佢地仲會屙屎屙尿濺精。。。。
爺爺都等緊你哋去摸好武肺病人、跳入煉鋼爐而「永遠不見死」呢。
恭请各英雄。
略举实例乎。
让加强招呼。
上流寄生族 發表於 2020/5/11 06:47

移鼠話信佢嘅必得著百倍。假如個鬼徒月薪一萬,佢應該個個月去妖堂領一百萬,而唔係俾妖堂一千,你話妖徒係唔係戇鳩呀。
講粗口同詛咒會阻礙「用腦去分析」,應該從「弱國被人欺」嘅角度去令我「懂」你嘅邏輯,你係咪即係 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/12 11:49

本來費事睬呢d唯恐天下不亂的stupid問題,
但看見基督教和大紀元反中國反到不惜出盡汚糟手段來中傷中國,
為了取得冇腦愚人的反華情緒,乜野下流手段都出齊!

乜割香港澳門不是「弱國被人欺」咩?
有你們基督教的大份功勞幇手出賣中國架!

香港澳門是在被迫的情况之下簽訂,
但其他的土地簽訂「取」或「讓」是在政治因素,邊境主權或避免戦爭,雙方同意之下交換的!

只講一個1960緬甸,基督教和大紀元的宣傳妖言惑眾:哎喲你中國割咗永租的南坎,出翡翠架陰公…
(基督徒自己去睇<中緬條約>,其他的條約起因/原因唔L識自己去揾?咪扮問問题来挑起果d笨柒的笨柒反华情绪陰謀。)

一班基督教和大紀元的牛鬼蛇神有參與當時戦爭或當時的境況嗎?係冇!
個個廢物事後孔明指手畫腳真的是在乎中國割地咩?
錯!如果今日中國將一半土地割給英美呢,
你班契弟會唔會反對吖嗱?係唔會!
而且還開香檳慶祝吧?

中國土地和别國簽訂全部都是要等價交換,
為了中國的本身利益才去做的事。
如果唔明,自己去翻資料,咪人云亦云以為捉到中國的小辮子就攻擊自己的國家去​​媚外咁下流賤格!

政治等價交換係生意,有買有賣,雙方同意之下進行,所以毛澤東江澤民周恩來從沒賣國。

但,割香港澳門不是生意,是你們基督教來傳教侵華,幫外國来中國土地上入侵殺中國人夾硬搶的下流手段!

基督教和大紀元妖言惑眾宣傳1960緬甸割咗南坎…,但完全冇提到中共又從緬甸處得到咗乜野?
處心積慮去抹黑中國的目的是什么?

係想麻庳更多冇腦的蠢人包括香港青少年支持反中國有理,賣國出師有名無罪!

睇下網上瘋傳中國賣國謠言的全部都是基督教和大紀元的信徒!
但是呢班所謂指責中國賣國的基督教和大紀元卻不反對美英接收中國的土地「香港」啵?
當然,如果美英取得中國割出來的半個中國更加開心了?對嗎?

所有問這些毛澤東江澤民周恩來賣國的問題的人,都可以判斷定為漢奸賣國求榮的賊無疑!
對這些賊不需要斯文有禮,用粗口招呼已經是最溫和的態度了!
.

睇下網上瘋傳中國賣國謠言的全部都是基督教和大紀元的信徒!

基督教和大紀元妖言惑眾宣傳1960緬甸割咗南坎…,但完全冇提到中共又從緬甸處得到咗乜野?
leefeng 發表於 2020/5/13 02:46

乜你淨係睇到得大紀元咁講咩?

中國用2萬平方公里領土,與緬甸交換土地,究竟是賺還是虧?
https://kknews.cc/history/lm4jlkb.html

https://chinanewscenter.com/archives/9154

南坎、江心坡是如何划给缅甸的?
https://www.weibo.com/ttarticle/p/show?id=2309404244217454025224

缅北是不是中国的 中国为什么把缅北送给缅甸
http://www.siwapu.com/junshi/10021.html

眼界。。。。。。好很狹窄喎
(女生狹窄就話正唶,你唔係喎)
對這些賊不需要斯文有禮,用粗口招呼已經是最溫和的態度了!
leefeng 發表於 2020/5/13 02:46

你呢啲粗口,我小學時已經講哩,有無啲粗啲既?
我承諾, 只要「賣國賊都是耶稣教!信了耶稣教必賣國!」呢個議題辯出咗真偽, 我一定回答「香港讓是否弱國被人欺」呢個問題。
請leefeng逐點解釋以上六大點同埋回答#79
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/13 09:57

咁即係散 band , 無野聽。。。
條 leefeng 仔, 無頭盔, 唔夠 fight,
呢個話題, 隔嚟香討壇隻貓又無講過, 無得照『級』過嚟, 

(收起花生, 擔起凳仔, 返屋企)
請leefeng用明確嘅語言逐點解釋以上六大點同埋回答#79
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/13 09:57

佢平時就痔大大....
一到被點名挑機...隻揪,  就潛哂水

佢 leefeng 仲欠我一個4020隻字既粗口帖!

佢 leefeng 成日話小人老母,點知人老母: "除褲哩,夠膽就放馬過嚟哩"。。。佢就嚇到扯唔起

尤其係3:15, 3:40 既對白
真係leefeng 你既寫真嚟

先撩者賤,
够胆再開你個衰口得罪人,小心我寫4020個字, 来招呼你老母同你冚家! ...
leefeng 發表於 2020/5/13 01:18
論壇上。。。。。18小時後又一條硬膠
論壇上。。。。。18小時後又一條硬膠
beebeechan 發表於 2020/5/13 22:14

睇怕要...加時!
高級模式 | 發新話題
換一個