返回列表 回覆 發帖

看了新證據,你是增強了信心還是越來越大惑不解?

白痴真係無底線既

個囡囡俾條麻甩佬強姦咗, 佢去多謝個強姦犯,
話你姦咗我之後, 我醒悟咗出入小心,行大街唔行小路, 衣著唔暴露, 所以呢幾年都無再俾人姦。
個強姦犯向囡囡道歉, 個女仲話唔使, 要多謝你令我更醒覺!

呢啲就係 leefeng 用嚟撐老毛亂膠翕既思維嚟
講反話, 在諷刺日本人? 係老毛班手下逼於無奈諗出嚟同老毛補鑊既說話嚟

我睇到有人(當然係低B feng哩)係咁想轉話題,開新欄,係咪想用嚟遮掩佢係呢論欄內既無言呢?

9分鐘了解宗教有什麼樣的貢獻

什麼樣的宗教才可以被定義為邪教呢?

佢咁落力開題, 即係唔係忙,亦唔係「唔得閒」既。
點解唔回應下人地#67既話呢?

@leefeng
死哩, 依家連『忙』,『唔得閒』呢兩個借口都俾老師我篤穿埋,
唔知你仲諗到乜藉口唔係呢到自辯一下,
俾人(老師我)踩到上心口啵!

做咗木魚?任扑?
我睇佢 leefeng 「辯」就無勒,
大便, 小便就會有。

吱吱chan老鼠低B仔只能躲在<離教>吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱自言自語自慰!

吱吱chan老鼠低B仔只能躲在吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱自言自語自慰!

...
leefeng 發表於 2020/5/16 11:42

#133, 又中!! 買六合彩係咁就正囉!

leefeng 你呢篤係大便, 定係小便嚟呢
自言自語自慰!

...

點算係自慰呢?
我一插, 你就忍唔住,
有你一迎一挺咁配合
直頭係大家樂 哩
@leefeng
本欄點擊突破1000哩啵
說明版友愛看兩個天基怎樣逗你, 耍你leefeng , 多過看你的 youtube
吱吱吱吱吱自言自語自慰!

...

若說我是自言自語, 其實也是說你給我窒到無哂聲出, 在捱罵???
同時亦希望通過論證擺正包括你、我、leefeng及所有人的對這個問題的認識。
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/16 22:16

其實是人人都認識, 只有佢leefeng一個不認識,
(廢話多, 在公眾地方又不戴口罩)

@leefeng
我仲留意到自#67之後, 亞旁觀者, 你個同路, 都唔敢入嚟撐你一帖半句,
你仲未好自為知?
真係幾遲鈍吓喎
@leefeng
你係論壇都浸唔少日子哩, 可是你IQ, EQ 没有長進時, 
仲係一日比一日低啵
我不是逗他,因為「賣國賊都是耶稣教!信了耶稣教必賣國!」這個指責非常奇怪且難以理解,所以要求leefeng ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/16 22:16

奇在一班支持賣香港的都是基督徒啵,咁奇嘅?
哦,原來基督教的神棍話耶穌都可以做黑暴,做完黑暴就升呢做救世主囉,幾威!
點解青少年唔可以做呢?青少年一樣做完黑暴就可以做耶穌咯!
賣國啫,濕濕碎啦!
打人啫,濕濕碎啦!
講大話啫,濕濕碎啦!
耶稣都一樣講大話,講講下就會变救世主架啦!

<這個指責非常奇怪且難以理解>?你話賣國賊點解都是耶穌教?
咁你可以解釋下點解呢班賣國賊個個都是耶穌教徒呢?陳日君,黃之峰,楊岳橋,李柱銘,黎智英,
陳方安生,陳淑莊,何韻詩,毛孟靜,朱凱迪,林卓廷………寫唔晒,冇人屈佢地啵!

全香港都知「賣國賊都是耶稣教!信了耶稣教必賣國!」架啦!唔係我作出黎啵,我都係轉述吧了!
所以「賣國賊都是耶稣教!信了耶稣教必賣國!」是絶對正確的!!!

@leefeng
你係論壇都浸唔少日子哩, 可是你IQ, EQ 没有長進時, 
仲係一日比一日低啵 ...
beebeechan 發表於 2020/5/17 07:47

呢件?

@leefeng
我仲留意到自#67之後, 亞旁觀者, 你個同路, 都唔敢入嚟撐你一帖半句,
你仲未好自為知 ...
beebeechan 發表於 2020/5/17 05:52

呢件?

其實是人人都認識, 只有佢leefeng一個不認識,
(廢話多, 在公眾地方又不戴口罩) ...
beebeechan 發表於 2020/5/16 22:21

在公眾地方…呢件?

呢件?
leefeng 發表於 2020/5/17 12:32

呢件?

在公眾地方… 呢件?

真唔好意思, 在我既施壓下, 搞到你精神錯亂咁。
食粒腦殘丸, 抖抖。。。。會好啲㗎。
..
leefeng 發表於 2020/5/17 12:08

你既眼球唔好只集中係狗屎窟窿, 麻甩佬屁股到, 係會睇清楚啲㗎哩。

呢到一班熟口又熟面既, 唔難搵到都唔係基督徒嚟啵

..
leefeng 發表於 2020/5/17 12:08

你又唔知呢班熟口面既, 又係基督徒嚟。

請問你嘅發言係咪講緊道理? 定係吐緊痰嗌交? 如果係後者,「賣國賊都是耶稣教!信了耶稣教必賣國!」呢句說 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/17 13:13

我是反基既,我唔同反智基督徒講道理,(基督徒亦冇同啲伯伯嬸嬸女人講過道理,話打就開遮/傘打)
亦唔會同信了基督教的反智人嗌交!(我只説事實)

你咁怕呢句「賣國賊都是耶穌教!信了耶穌教必賣國!」?

我情緒不嬲唔錯,完全冇被基督教的牧師煽動發爛渣拎起摺凳拍你個頭,打到你流曬血耒犯地上的錯去同黑暴耶穌看齊!

好多阿伯阿嬸就冇咁好彩,個個被基督教牧師煽動的反智人打到狂流血!

如果話耶穌流血就是為世人代罪可以做救世主,大家睇下,香港一樣有好多救世主!

高級模式 | 發新話題
換一個