返回列表 回覆 發帖

看了新證據,你是增強了信心還是越來越大惑不解?

我淨係有興趣同尋求真理嘅人討論,唔會浪費人生喺度做情緒上嘅無謂爭執發洩。如果你係講道理嘅就請你繼續睇落去,係吐痰嘅就唔使睇我講乜嘢啦,但係吐痰永遠都吐唔出真理。
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/17 13:13

我喜歡講乜就講乜,而且我唔係答緊你,咪以為你自己咁重要!
我只是揀我感興趣的某一句,拎出你呢個基督徒的荒謬來追擊給觀眾睇下你們的基督教徒幾咁荒謬同偽善!
所以你如果認為你冇辦法抝得贏,可以選擇收聲!
什麼吐痰?
真理?基督教的真理就是「賣國賊都是耶穌教!信了耶穌教必賣國!」
你們基督教的全本性經都是吐痰的垃圾,懂嗎?
我喜歡講乜就講乜,
leefeng 發表於 2020/5/18 01:03

包唔包括語無倫次。。。。。「呢件。。。呢件 」咁哩?
.
所以你如果認為你冇辦法抝得贏

根本討論都無開始過,未拗過.....
你只係吐痰,屙屎屙尿,哂屎窟窿
我喜歡講乜就講乜,而且我唔係答緊你,咪以為你自己咁重要!
..

#145,#154.。。。。。你明明係答緊「逃出魔幻」㗎啵?
你擺咗人上檯喎
如果認為你冇辦法抝得贏,可以選擇收聲!

你就唔曉拗,亦唔曉收聲喎
.
拎出你呢個基督徒的荒謬來追擊給觀眾睇下你們的基督教徒幾咁荒謬同偽善!

不過反基版友,合佛專家,隔嚟壇隻貓。。。。就睇到你係「幫倒忙」
即係叫你收皮好過,咪影衰佢地
...
我只是揀我感興趣的

#146-#148 就睇到你對搞基,屎窟窿,男屁股有興趣
...
我只是揀我感興趣的某一句,拎出你呢個基督徒的荒謬來追擊

教教你中文,

我上邊一連串批你的帖,是「追擊」。
你只拎某一句出嚟,係叫「狙擊」。

你學到野未呀?
『一個民族一個國家一個社會連說真話都要敢於了,是這個民族的悲哀,是這個國家的悲哀,是這個社會的悲哀,更是我們每一個人的悲哀!真話真實才有真理, 才是真理!』。
郝海東https://m.sohu.com/a/392718449_99910315/?pvid=000115_3w_a

我認為:『哀痛自己民族不敢說真話的人基本上是愛國的 ; 賣國者通常不敢在自己國家民族的歷史問題上說真話。』,leefeng先生,你可否從香討稍移玉步過來這邊,說真話回答我的新六點問題?
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/16 23:38

基督徒最叻一樣野就是假仁假義!偽善!
國家一幅布咁長的歷史土地協議,割捨,被迫簽訂是什麼原因呢?
點解唔針對你們基督教參與的煽動教案八國聯軍出賣了香港澳門?怕被後人揭發?

於是就企圖問東問西來轉移觀眾視線?

我重申中國送了什麼土地給什麼國唔關你事,
你只需回應點解基督教徒認為香港應該送給英美?
而且基督教徒認為香港應該送給英美?

你的虛偽哀痛?哀痛什麼?哀痛在歷史中中國土地給了別人?為什麼不見你哀痛基督教的教案害中國賣了香港呢?
為什麼不見你哀痛基督教煽動基督徒去舉英美旗賣國呢?

因為你的目的是要觀眾集焦在中國賣國而不再集焦在基督教煽動出賣中國,有冇講錯?

你的所謂說真話係乜野?
係扮曬好人(慣性基督偽善)去哀痛歷史?
但又將活生生的今天基督教煽動賣國當睇唔到? ? ? ? ? ?

你咪係正正一個人版囉!
「賣國賊都是耶穌教徒!信了耶穌教的必賣國!」
有冇講錯?
針對你們基督教參與的煽動教案八國聯軍出賣了香港澳門?
leefeng 發表於 2020/5/18 01:31

好唔對歷史喎

香港,澳門係8國聯軍先割出嚟㗎咩?
好唔對歷史喎

香港,澳門係8國聯軍先割出嚟㗎咩?
beebeechan 發表於 2020/5/18 01:35

你可以自己特別加一個【英國人為了撲滅鴉片去救中國人】吖笨!
教教你中文,

我上邊一連串批你的帖,是「追擊」。
你只拎某一句出嚟,係叫「狙擊」。

你學到野未呀? ...
beebeechan 發表於 2020/5/18 01:27

本少爺喜歡追住來擊,吹咩?
#146-#148 就睇到你對搞基,屎窟窿,男屁股有興趣
beebeechan 發表於 2020/5/18 01:24

錯,我比較喜歡性侵馬利亞!
根本討論都無開始過,未拗過.....
你只係吐痰,屙屎屙尿,哂屎窟窿
beebeechan 發表於 2020/5/18 01:12

真聰明!
我特喜歡吐痰,屙屎屙尿在基督教徒賣國賊頭上既!
不過反基版友,合佛專家,隔嚟壇隻貓。。。。就睇到你係「幫倒忙」
即係叫你收皮好過,咪影衰佢地 ...
beebeechan 發表於 2020/5/18 01:22

有冇聽鄧小平講過:不管黑貓白貓,能捉老鼠就是好貓?
只要吐足夠既痰同屎尿浸死曬啲基督教賣國賊吱吱聲老鼠就OK了!明冇?
吹咩?
leefeng 發表於 2020/5/18 01:52

送碌野俾你吹勒
真聰明!
我特喜歡吐痰,屙屎屙尿在基督教徒賣國賊頭上既!
leefeng 發表於 2020/5/18 01:58

只怕射人不遂,自作自受
有冇聽鄧小平講過:不管黑貓白貓,能捉老鼠就是好貓?
.
leefeng 發表於 2020/5/18 02:04

沙文會話呢隻唔會捉老鼠既貓係好正既貓嚟

老鄧翻生都會咁話
錯,我比較喜歡性侵馬利亞!
leefeng 發表於 2020/5/18 01:54

佢又係叫 Maria。。。

慢用
我重申中國送了什麼土地給什麼國唔關你事,
leefeng 發表於 2020/5/18 01:31

你有咁既心態就唔好過問人地點解要喊港獨, 搖英美旗, 舞殖民地港英旗哩, 
關你隠事?
高級模式 | 發新話題
換一個