返回列表 回覆 發帖

看了新證據,你是增強了信心還是越來越大惑不解?

佢又係叫 Maria。。。

慢用
beebeechan 發表於 2020/5/18 02:20

呢件比較出名!

呢件比較出名!

leefeng 發表於 2020/5/18 02:42

因姦成孕既, 就唔係叫貞女懷孕哩

姦完大咗肚, 一啲都唔係奧蹟嚟
你有咁既心態就唔好過問人地點解要喊港獨, 搖英美旗, 舞殖民地港英旗哩, 
關你隠事? ...
beebeechan 發表於 2020/5/18 02:39

今時今日香港人的香港地方關香港人事冇?吱吱老鼠白痴成咁?
因姦成孕既, 就唔係叫貞女懷孕哩
beebeechan 發表於 2020/5/18 02:45

原来係你經手架?貞女?
今時今日香港人的香港地方關香港人事冇?吱吱老鼠白痴成咁?
leefeng 發表於 2020/5/18 02:45

咁舊時既大清人做既野, 割咗香港俾英國, 又關你今日人事?

我有痴性, 都係同你講得野多咋,
好似醫護人員被感染到 covid-19, 無辜得嚟都有犧牲精神, 捨已為人
@leefeng
你次次入嚟呢到講野, 
都好似麻甩佬無拉褲鍊咁既?
於是就企圖問東問西來轉移觀眾視線?
leefeng 發表於 2020/5/18 01:31

你係咪睇完我#131之後,你在自責??
或是係偷咗我轎?
我有痴性, 都係同你講得野多咋,
好似醫護人員被感染到 covid-19, 無辜得嚟都有犧牲精神, 捨已為人

beebeechan 發表於 2020/5/18 02:52

呀!你終于中招covid-19,好行夾唔送,吱吱chan咁努力性侵馬利亜,終于蒙主寵召歸天國了!關門
你係咪睇完我#131之後,你在自責??
或是係偷咗我轎?
beebeechan 發表於 2020/5/18 05:00

你已經瓜咗,努力用屁股去侍候你的主和馬利亜吧,呢度你放心啦!安息,継續關門!
呀!你終于中招covid-19,好行夾唔送,吱吱chan咁努力性侵馬利亜,終于蒙主寵召歸天國了!關門 ...
leefeng 發表於 2020/5/18 10:41

哦.....想我死添。

其實我死, 對你有乜得益呢?
最多咪少一個人頂你個心, 頂你個肺, 
為咗咁少既利益就想對手死, 
咁有大啲既利益時, 你咪謀財害命, 殺人, 滅族都做得出?

亞當基因發作?
呀!你終于中招covid-19,好行夾唔送,吱吱chan咁努力性侵馬利亜,終于蒙主寵召歸天國了!關門 ...
leefeng 發表於 2020/5/18 10:41

你又知識不足囉,
有人染 covid-19 死亡, 
唔等如有  covid-19 就係死定之症㗎喎。
唔少人可以康復既。

有日你染到時都唔係咁驚既, 
多啲祈禱哩。

你, 別人(包括我) 幾時係時候返上去, 唔係你話事既。
未到你, 你咪打尖, 
輪到你時, 你又走唔甩。

就算要送我上去既事, 俾你參予, 你都要多祈禱上邊先會聽吓你哩,
不過, 你都唔會祈禱㗎哩,
即係上邊睬你都傻, 得嗰狗翕, 無威力既。

關門 ...

再者, 呢嗰版幾時關門, 更加唔係輪到你有話事權既。
其實你開始都有認真答問題嘅:「乜毛澤東江澤民周恩来賣了中國咩?」,收尾發覺呢個係事實之後就話賣國無罪自己都支持咁之嘛。
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/18 13:19

你呢點批得leefeng 好應棍。
佢開始就亂膠翕, 俾人指正後, 知錯時又不肯認錯,
為了面子, 死要撐, 殘撐獨撐, 
好似亞當唔肯向上主認錯咁, 亞當基因又發作。
(其實佢 leefeng 既面子不值一文, 丟咗落地都無人會執)
呢件比較出名!

leefeng 發表於 2020/5/18 02:42

你唔鍾意耶穌, 於是就極力咁想醜化佢老母瑪利亞: 乜被姦哩, 性侵佢哩。。。咁

反映出「小人老母」係你唯一既招數 (未配用上套路呢個詞)。
既然你講明唔答問題,講明你選擇吐痰而放棄討論,講明叫我收聲,咁即係呢個辯論唔可以繼續落去啦,不過你唔 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/18 13:19

已經清清楚楚答咗你啦!
你怕呢句話?
「賣國賊都是耶穌教徒!信了耶穌教的必賣國!」

你企圖用歷史去掩蓋今日香港的「賣國賊都是耶穌教徒!信了耶穌教的必賣國!」的事實係冇用既!

不要忘記「賣國賊都是耶穌教徒!信了耶穌教的必賣國!」唔係我的個人言論,
而是香港任何一個有獨立思考的高質素香港人講既!

我唔會上你基督教徒當去轉移視線答你的歷史事件題;
香港人只需要清楚一個事實發生在今世纪的今天的事實:
.
香港是被基督教出賣,基督教用香港的安定繁華去換取基督教的生存空間和繼續蠱惑人心去製造一批又一批的十字軍喪屍,
基督教出賣香港,基督教是出賣中國和中國人的邪教!

,
已經清清楚楚答咗你啦!
你怕呢句話?

你企圖用歷史去 ...
leefeng 發表於 2020/5/19 01:35

人地就講出咗你呢句話唔清楚既原因和理據,
你話講得好清清楚楚既方法就只係番炒番炒又番炒,
俾你『披屎』多100次咪好很清楚囉?
無新意, 不如消失, 同我地彈膠開哩
[/url][/img]
既然leefeng認為佢嘅思想體係冇混亂,咁樣結論就更加清楚喇:

本次討論,leefeng嘅所有發言 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/19 09:25

「賣國賊都是耶穌教徒!
信了耶穌教的必賣國!」

.
既然leefeng認為佢嘅思想體係冇混亂,咁樣結論就更加清楚喇:

本次討論,leefeng嘅所有發言 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/19 09:25

逃出魔幻紀是耶穌教徒!
信了耶穌教的逃出魔幻紀必賣國!

都係喺呢個層次,並無上升,有待進步。
逃出魔幻紀 發表於 2020/5/19 11:33

基督教徒都係喺呢d層次,並無上升,永不進步!

最底仲有一格,係衰格,賤格

leefeng 就係在呢一格
高級模式 | 發新話題
換一個