返回列表 回覆 發帖

看了新證據,你是增強了信心還是越來越大惑不解?

妖徒撒謊造假當食生菜,BB仔你就話妖徒有「三十三億」、「科普特語專家」、清末「官府有參與打教」,都唔知個恥字點寫。
    要證明「神蹟」,擺係面前,你就去摸武肺病人,有幾十億人睇住,那才有說服力。妖徒也講得可以移山倒海咁巴閉,叫你搬獅子山去填大嶼山海面,慳番香港人萬億儲備,你又縮個頭入龜殼。
    咁唔出奇,妖徒就同祖師爺一個鳥樣,最叻係吹牛。妖徒又話移鼠吃飽五千人,事實佢餓到發瘟都變唔出粒無花果。又吹信佢嘅都「得著百倍」,事實佢連個窮寡婦兩個斗零都呃,衰騾到冇影。
    總之,有基督妖徒,陀衰整個人類。
#129得閒轉貼多啲文等版友笑下
beebeechan 發表於 2020/4/30 05:10

唔使貼幾多,貼妖徒有「三十三億」、「科普特語專家」、清末「官府有參與打教」,就叫版友笑到碌地。
睇片知bbchan是白痴!
leefeng 發表於 2020/5/10 00:36

這位蒟蒻兄講得很對,基督徒都極蠢,同一具具冇思想、冇靈魂嘅喪屍冇分別。
盲信「上帝」、移鼠的!
「丹麥神話。。。。你還記得嗎?」
唔够人講就作個「丹麥神話」出來。要證明「神話」,就先去摸好武肺病人、跳入煉鋼爐睇下係唔係「永遠不見死」先啦。
恭请各英雄。
略举实例乎。
让加强招呼。
上流寄生族 發表於 2020/5/11 06:47

我已多次點醒BB仔,求移鼠俾佢坐妖酋個位,唔使成世做個二打六,「神父」命佢來離教者之家門口哭閙,佢就要來(舌累)地,你話佢戇唔戇鳩呀。(註:移鼠拍心口擔保,有求必應)
爺爺都等緊你哋去摸好武肺病人、跳入煉鋼爐而「永遠不見死」呢。
恭请各英雄。
略举实例乎。
让加强招呼。
上流寄生族 發表於 2020/5/11 06:47

移鼠話信佢嘅必得著百倍。假如個鬼徒月薪一萬,佢應該個個月去妖堂領一百萬,而唔係俾妖堂一千,你話妖徒係唔係戇鳩呀。
我就無失望
因為對leefeng,旁觀者 之流,從來無「望」過乜野
beebeechan 發表於 2020/5/21 06:49

因為你成世都係個屎窟向住人。
高級模式 | 發新話題
換一個