返回列表 回覆 發帖

建議天主教和藏傳佛教合作,共同對抗中共。

信耶穌基督,得民主自由,打敗共產黨。
哈佛專家 發表於 2020/6/20 15:23

唔好嗌咯,信耶穌只會有極權。
    移鼠帶埋班靚去勒索個撒瑪利亞人村莊,以為班靚信佢「為我失喪生命的必得著生命」,點知班靚都唔蠢得曬,你咁叻,不如你去放天火燒死佢哋呀。
    移鼠吹牛就叻,要佢一個人單挑幾百村民,唔變杮餅就奇,於是話係要來救人,即刻走夾唔抖。就好似「雷公太極」掌門人魏雷咁,俾人打到頭破血流,就話冇用內功,否則就會出人命一樣。
    每每讀到呢段,我就笑到碌地。
    移鼠連幾個衙差都打唔贏,指擬佢幫你﹖發夢啦!
龍上師如是說

陳健民上師是文殊菩薩的化身真實不虛!但陳健民上師《隨喜毛匪邪說必墮地獄論》一文且大有可以再商榷之處!師兄可以反覆讀一下文殊菩薩十大願王!就可以知道此文陳健民上師的密意在哪裡了。反共擁共,當機隨緣。眾生歡喜,諸佛歡喜。一切都是諸佛菩薩的無上游戲神通智慧度化眾生成佛的善巧方便!我觀如是,如是我觀!

23-6-2020
基督教徒洗腦之後的思想仍然停留在毛澤東年代?
四處散播謡言:中共這樣不好那樣不對?
但又在香港做番同毛澤東年代的紅衛兵三反五反打砸殺人的行為?

基督邪教明知是惡而為之,比毛澤東更邪惡!
如果要打倒中共毛澤東,更加要打倒基督邪教!
打倒基督邪教!
leefeng才是危險分子
基督教徒洗腦之後的思想仍然停留在毛澤東年代?
四處散播謡言:中共這樣不好那樣不對?
但又在香港做番同毛 ...
leefeng 發表於 2020/6/26 00:29

json to geojson[/img]

咁點解你又咁恨加入毛澤東創建嘅共產黨嘅?
[/url]
[/img]

逃出魔幻紀 發表於 2020/6/26 08:29

應驗咗耶穌在十字架上既話:
呢班盲毛,根本唔知自己做緊乜
[/url]
[/img]

逃出魔幻紀 發表於 2020/6/26 08:29

耶膠永遠是耶膠十下十下!
我追捧的是現代的中國人偶像習大大的新中國共產黨,
不是毛澤東的舊式共產黨!

毛澤東創建並不表示共產黨永遠都只能出產紅衛兵,吃不飽,貪官。
但基督教就二千年不變:基督教永遠只出耶膠/間諜/性侵/掠水/戰爭和十字軍耶膠!

.
應驗咗耶穌在十字架上既話:
呢班盲毛,根本唔知自己做緊乜
beebeechan 發表於 2020/6/26 08:50

歷史上真有件<性經>裡的耶穌先至算啦!話唔定你天天在拜空氣咧!
歷史上真有件裡的耶穌先至算啦!話唔定你天天在拜空氣咧!
leefeng 發表於 2020/6/26 12:09

你老早就自摑咗一大巴, 肯定咗係有個人叫耶穌, 自稱救世主:
你講緊你個猪耶穌?佢咪又係得把死人口係到嗌佢係救世主呃人? !
又加埋你得把死人口係到嗌幫佢吹牛呃 ...
leefeng 發表於 2020/6/18 07:15
不是毛澤東的舊式共產黨! ...
leefeng 發表於 2020/6/26 12:05

共產黨多變, 
難保日後又會出現民主式共產黨, 國民黨式共產黨, 慈禧式共產, 基督式共產黨
你老早就自摑咗一大巴, 肯定咗係有個人叫耶穌, 自稱救世主:
...
beebeechan 發表於 2020/6/26 12:13

幼稚的回應!垃圾
共產黨多變, 
難保日後又會出現民主式共產黨, 國民黨式共產黨, 慈禧式共產, 基督式共產黨 ...
beebeechan 發表於 2020/6/26 12:17

係囉,慢慢等啦,耶膠仔!
係囉,慢慢等啦,耶膠仔!
leefeng 發表於 2020/6/26 12:23

唔一定要等好耐既, 
不過, 你短命就會睇唔到㗎哩
幼稚的回應!垃圾
leefeng 發表於 2020/6/26 12:21

係 an eye for an eye

不過, 你用C眼換咗隻天眼, 你賺咗㗎哩
話唔定你天天在拜空氣咧!
leefeng 發表於 2020/6/26 12:09

『話唔定。。。。。』即係你都默認咗你唔一定岩, 唔一定係無神既。

你把口, 又出賣咗你勒。

就嚟變埋「習朝」添哩
你卦住鋤田, 看不穿哩

鲁迅話中國人有『想做奴隸而不得』同『暫時做穩了奴隸』兩個時期,你嘅幻想明顯超越咗呢兩種。
既然你幻想你自己係主人,咁你有冇熟讀涅恰耶夫嘅《革命者手册》全部26條?如果你未讀過呢本手册,你就連幻想自己係共產黨員嘅資格都未具備;如果你睇過並認同《手册》嘅內容,咁你可以繼續幻想,不過就要繼續熟讀《共產黨宣言》,記住唔好再同香港、中國身家超過廿萬嘅人埋堆,而且要同『全世界的無產者們,聯合起來!』,打土豪分田地,以使到中國同香港全部人都變成無產者為做目標。
如果你嘅思想同我上面所講嘅有出入,你嘅幻想就係諗歪咗。
既然你幻想你自己係主人,咁你有冇熟讀涅恰耶夫嘅《革命者手册》全部26條?如果你未讀過呢本手册,你就連幻想自己係共產黨員嘅資格都未具備;如果你睇過並認同《手册》嘅內容,咁你可以繼續幻想,不過就要繼續熟讀《共產黨宣言》
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/26 12:47

呢啲會唔會係共產黨中既「舊約」嚟?
高級模式 | 發新話題
換一個