返回列表 回覆 發帖

撒旦比上帝更有人性

撒旦比上帝更有人性

毒販唔需要教你
無心工作,
賣掉家財,
妻離子散,
神經錯亂。。。
只需要說服你來抽一口有餡的煙

正如撒旦只需要說服兩個人吃一口水果。
跟住就送哂前五項哩。

你呢種將撒旦美化既傻逼,
正如你美化義和團一樣...........咁很硬膠

毒販唔需要教你
無心工作,
賣掉家財,
妻離子散,
神經錯亂。。。
只需要說服你來抽一口有餡的煙

正如撒 ...
beebeechan 發表於 2020/6/20 04:46

你吹乜都冇用!
你們基督教徒包括你只不過是打亂種亂倫以色列人的後代,滾回你的以色列去擁吻你個耶穌的屁股,
向死囚耶穌三呼萬歲,多謝你的主亂倫再亂倫生咗你呢件反骨亂倫垃圾出來!

.
[/url][/img]

[/url][/img]
1937年以來原中國東北領土上30萬同胞被屠殺滅絕,1999年割讓百幾萬平方 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/20 07:10

又一件亂倫貨,滾回你耶穌的屎忽窿去做亂倫的後代!

.
你吹乜都冇用!
你們基督教徒包括你只不過是打亂種亂倫以色列人的後代,滾回你的以色列去擁吻你個耶穌的 ...
leefeng 2020/6/20 07:07 提交

或者你唔記得華夏民族都係出自女媧伏羲兄妹,
係咪都是叫亂倫,你自己諗勒。
你豈不是也是亂倫打亂種?
你leefeng比較似係人同豬打亂種就真。

你leefeng又成日吠,可能後期又同過狗搞,攞咗啲狗性基因。
所以leefeng 係旁觀者既豬朋狗友
或者你唔記得華夏民族都係出自女媧伏羲兄妹,
係咪都是叫亂倫,你自己諗勒。
你豈不是也是亂倫打亂種? ...
beebeechan 發表於 2020/6/20 08:10

女媧伏羲只是一個神話傳說,是真是假都有十多個版本,個個當故事來聽吧了,完全冇人會當真!

但【基督亂倫十字教】就唔同喇,
【基督亂倫十字教】衰到四周圍去開教會教堂來主力宣傳基督教徒係以色列人亂倫的後裔咁下流無恥兼衰格!

【基督亂倫十字教】自己無恥基督教徒無恥咪死去以色列流奶之地囉,對不?
死賴在中國地方宣傳基督亂倫十字教的教徒是亂倫的雜種做乜呢?慌死全世界唔知基督亂倫十字教係亂倫教???

所以bbchan承認自己的十八代都是亂倫雜以色列的種,比豬狗都不如,佢又有自知之明,
特改名叫自己做吱吱chan=老鼠曱甴+以色列鬼耶穌屎蟲的混合雜種!

哎喲,真可憐,吱吱chan雜七雜八:一隻連豬狗都不如的亂倫雜種……?究竟係乜呢?

原来昨天我唔覺意,一腳踩死咗以色列雜種吱吱chan冚家,
光是死剩吱吱chan一隻,我順手拎支殺蟲水一噴,終於將吱吱chan誅了冚家九族!

吱吱chan终于得償所願返去契爺以色列耶穌的天家,其實以色列耶穌住得十分之窳劣,周身又臭,又生蝨,
吱吱chan見到耶穌咁狼狽猥瑣,又自己又揾唔到其他地方踎,唯有變隻蝨乸黏住耶穌個屁股,終於可以親近佢個亂倫主耶穌継續同佢個主耶稣晚晚亂倫樂不思蜀啦!

女媧伏羲只是一個神話傳說,是真是假都有十多個版本,個個當故事來聽吧了,完全冇人會當真!

但基督亂 ...
leefeng 發表於 2020/6/20 11:08

咁創世紀1-11章又唔可以當係神話嚟聽咩?
女媧伏羲只是一個神話傳說,是真是假都有十多個版本,個個當故事來聽吧了,完全冇人會當真!,是真是假都有十多個版本,個個當故事來聽吧了,完全冇人會當真!

但【基督 ...
leefeng 發表於 2020/6/20 11:08

嗯。。。。
女媧伏羲只是一個神話傳說,完全冇人會當真!

咁華夏民族,炎黃子孫又點由來既呢?
石頭爆出嚟,定係狒狒少猩猩弄出嚟?

或者係。。。。燈燈登凳。。。變魔術咁叮。。。就有了
嗯。。。。
女媧伏羲只是一個神話傳說,完全冇人會當真!

咁華夏民族,炎黃子孫又點由來既呢?
石 ...
beebeechan 發表於 2020/6/20 11:38

Errrrrrrrr 應該係每一個人的爸媽製造出來的!
每一個人的爸媽又係每一個人的爸媽製造出來的!
每一個人的爸媽又係每一個人的爸媽的爸媽製造出來的!

.
Errrrrrrrr 應該係每一個人的爸媽製造出來的!
每一個人的爸媽又係每一個人的爸媽製造出來的!
每 ...
leefeng 發表於 2020/6/20 12:17

真係少你老母,就有你
咁創世紀1-11章又唔可以當係神話嚟聽咩?
beebeechan 發表於 2020/6/20 11:24

咁,你發誓承認聖經係呃人吖!
真係少你老母,就有你
beebeechan 發表於 2020/6/20 12:19

咁,使唔使禮上往來「尸吊」番你老母咁呢?
咁,你發誓承認聖經係呃人吖!
leefeng 發表於 2020/6/20 12:20

你讀幼稚園時,老師姐姐同你講三隻小豬教你做人,
當時你有無叫老師姐姐「你發誓承認個故事係呃人吖!」。。。有無?
個故事唔需要係真,但教你既做人道理就係真喎

教幼稚園時,幾蠢既小朋友都唔會問:豬點會識同狼講野?老點咩。。。咁

人,有時就係愈大,以為識多咗野,其實就愈蠢
咁,使唔使禮上往來「尸吊」番你老母咁呢?
leefeng 發表於 2020/6/20 12:23

人話少你又學人少
    你都唔知少過未,
臨門撻Q都似。。。。
你真係抽兩野就軟哂,無料到咁喎,
無哂力?

死魚咁
老師一出聲
你就收聲
乖學生!
你又令我諗起耶穌被捕時,有個少年驚到連身上的袍也不要,金蟬脫殼,光豬豬咁逃跑。好似你依家咁。
高級模式 | 發新話題
換一個