返回列表 回覆 發帖

崇洋的耶稣

你咁憎曱甴,點解又咁撐晚清曱甴呢?

你唔係曱甴都係和味龍哩
你是非不分, 黑白顛倒。
beebeechan 發表於 2020/6/24 19:06

潑皮陳,你又在狗噏!
    基督妖徒是先去欺凌中國人,國人才奮起反擊。死幾個妖徒,係佢哋自尋死路。
    何者是因,什麼是果你都未懂,是非不分,黑白顛倒嘅係你!
看當時的記述畫,
是中國人在殺西方人啵

由中國人畫的, 都是一樣,
洋人是受欺負, 打殺的對象

...
beebeechan 發表於 2020/6/24 19:06
旁观者兄说的对极。洋画家画的当然加油加醋&无中生有。
你就更加唯恐天下不乱
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
看當時的記述畫,
是中國人在殺西方人啵

由中國人畫的, 都是一樣,
洋人是受欺負, 打殺的對象

...

從你同魔幻的放屁言論,已經知道你們是賣國賣中國人的狗賊!
洋人不入中國殺中國人,中國人可以殺到他們嗎?
你不為洋人在中國殺人生氣,卻為洋人在中國因殺人所以被殺而痛哭流涕喊寃?
難怪香港基督教煽動基督教徒舉旗歡迎英美入來殺香港人咯!

你同妖孽魔幻就是信了基督教必賣國的版本!

.
潑皮陳,你又在狗噏!
    基督妖徒是先去欺凌中國人,國人才奮起反擊。死幾個妖徒,係佢哋自尋死路。 ...
旁觀者 發表於 2020/6/25 00:03

這個「先去欺凌中國人」好有商榷喎。
首先去到中國的是傳教士,不是洋兵水手,是没有鎗炮的。
況且,人丁也單薄,根本没有「欺凌人」的條件。

你入夜去廟街,砵蘭街擺個檔口,是「先欺凌」那裡的陀地大佬咩??
   死幾個妖徒,係佢哋自尋死路。 ...

照你呢個思維,
咁中國咁多人口,死一,二十萬,都係濕濕碎,自作孽??
依你上邊講法,中國人都有欺凌洋人喎,
只不過唔係「先」唶,係嘛。
旁观者兄说的对极。洋画家画的当然加油加醋&无中生有。
你就更加唯恐天下不乱 ...
上流寄生族 發表於 2020/6/25 00:12

咁由滿清人畫過幅呢?
又係毛中生柚?
.
你不為洋人在中國殺人生氣,卻為洋人在中國因殺人所以被殺而痛哭流涕喊寃?
難怪香港基督教煽動基督教徒舉旗歡迎英美入來殺香港人咯!
leefeng 發表於 2020/6/25 00:23

你呢啲正一係高唱黑暴曱甴訴求有理,自由烈士,
警察就係黑警。

枉你仲成日反曱甴,你自己就曱甴成性
外曱內甴
你同妖孽魔幻就是信了基督教必賣國的版本!
leefeng 發表於 2020/6/25 00:23

唔俾版上沉默既大多數,睇完我同魔幻既帖之後,都認為
原來信咗耶穌,智慧都高咗好多,勝過班反基仔。
就有兩個版本睇到勒。

至少亞井樹,逼monster。。。都肯向我嘥氣,
佢地對你,連嘥啖氣都費事,直頭係慳番啖氣
你呢啲正一係高唱黑暴曱甴訴求有理,自由烈士,
警察就係黑警。

枉你仲成日反曱甴,你自己就曱甴成 ...
beebeechan 發表於 2020/6/25 00:45

基督賤教徒手法【賊喊捉賊】【貓哭老鼠假慈悲】【顛倒是非】【指黑為白】【賣國媚主】【背後黑手煽動殺自己香港人來取悅耶穌和乾爹國】
這些是否血濃於水的同胞?
都是被基督教害的!

照你呢個思維,
咁中國咁多人口,死一,二十萬,都係濕濕碎,自作孽??
依你上邊講法,中國人都有欺凌洋 ...
beebeechan 發表於 2020/6/25 00:41

係囉,唔通基督教的耶穌知衰,所以耶穌令基督教國信耶穌的基督教徒死二十萬……向中國被基督教殺的中國人道歉懺悔?

.
咁由滿清人畫過幅呢?
又係毛中生柚?
beebeechan 發表於 2020/6/25 00:42

畫畫?太阿Q了!
中國「覺今是而昨非」是必要的方針!

今世紀中國人不會再畫畫了!
而是將耶穌馬利亞邪教踢出中國,地下鬼崇傳教者死刑!

煽動國民賣國的基督教徒死刑,
被洗了腦的基督教徒去集中營勞改五十年不變,永不假䆁!

.
唔俾版上沉默既大多數,睇完我同魔幻既帖之後,都認為
原來信咗耶穌,智慧都高咗好多,勝過班反基仔。
就 ...
beebeechan 發表於 2020/6/25 01:00

bbchan老鼠跌落天秤的貨色!

.
畫畫?太阿Q了!
中國「覺今是而昨非」是必要的方針!

今世紀中國人不會再畫畫了!
而是將耶穌馬利亞 ...
leefeng 發表於 2020/6/25 01:17

係劃畫,唔係畫畫。
(老師額外醒你既)

過幅天豬西羊畫,又係亞旁觀者成日鐘意貼㗎啵,
你暗串佢「太阿Q」?
基督賤教徒手法【賊喊捉賊】【貓哭老鼠假慈悲】【顛倒是非】【指黑為白】【賣國媚主】【背後黑手煽動 ...
leefeng 發表於 2020/6/25 01:04

阿旁觀者唔知係咪鬧你呢?

基督妖徒是先去欺凌中國人,國人才奮起反擊。死幾個妖徒,係佢哋自尋死路。
    何者是因,什麼是果你都未懂,是非不分,黑白顛倒嘅係你!

個啲人係先去挑衅愛民主既和理非嘛,
所以和理非才奮起反擊,流下血唶,即使死幾個,都係佢地自尋

leefeng 發表於 2020/6/25 01:04

阿下流寄生虫又唔知係咪又話你呢

洋画家画的当然加油加醋&无中生有。
你就更加唯恐天下不乱 ...
上流寄生族 發表於 2020/6/25 00:12

過幅燒人相,亞蕭若元話係假㗎,係特技演員嚟咋,
加鹽加醋,無中生有哩你
係劃畫,唔係畫畫。
(老師額外醒你既)

你暗串佢「太 ...
beebeechan 發表於 2020/6/25 01:23

劃你個死人頭咩?正字叫繪畫,普通文言是畫畫!
除了用刀的動作,如「劃了一刀」,其餘皆用「畫」。
所以是畫畫,不是劃畫!
什麼垃圾老師?老鼠才是吧?白字連篇的老鼠扮老師?收檔啦!

基督教徒個個都是不學無術的垃圾!
只有垃圾才會信基督教!

.
係劃畫,唔係畫畫。
你暗串佢「太阿Q」?
beebeechan 發表於 2020/6/25 01:23

呢嗱,賤貨基督教徒bbchan又示範基督教手本戲【離間術】
同妖孽魔幻賤基督徒一模一樣的貨色:用【離間術】來分化中國人!

.
阿下流寄生虫又唔知係咪又話你呢

過幅燒人相,亞蕭若元話係假㗎,係特技演員嚟咋,
加鹽加醋,無中生有 ...
beebeechan 發表於 2020/6/25 01:41

哈哈哈哈,大家睇下呢個好HEAT的視頻,
睇下叻女陳穎欣點介紹蕭若元呢件疍散?(蕭若元同吱吱chan一様貨色)
在8:10左右開始講蕭若元!

https://www.youtube.com/watch?v=frNaqsSjViI

你咁憎曱甴,點解又咁撐晚清曱甴呢?

你唔係曱甴都係和味龍哩
beebeechan 發表於 2020/6/24 19:28

阿白痴基督徒bbchan,你信教信到懵咗?

打自己血濃於水的同胞的叫曱甴,(基督教徒曱甴)
反自己血濃於水的同胞國家的叫曱甴反骨仔!(基督教徒賣國賊)

打用基督教入侵殺自己血濃於水的同胞的叫義士,
殺用基督教侵略自己血濃於水的同胞的國家叫愛國軍民!
明白未?信教信到懵咗的白痴基督徒bbchan!

.
高級模式 | 發新話題
換一個