返回列表 回覆 發帖

崇洋的耶稣

耶穌不是白人,但喜歡扮白人!
可能有人說是耶穌教的信徒把他扮成白人,不關耶穌事?

問題是,如果耶穌是有靈的話,看到信徒將自己變成白人,
一定會大怒,依據聖經記述的慣例一定會把第一個將他變成白人的劈死。

但似乎耶穌十分享受自己變成白人,所以二千年来也沒有什麼反應?

證明耶穌也是一個崇洋的人/神?
本質也嫌棄自己的猶太人血裔身份!

難怪信了耶穌的教徒個個都要賣國,因為神也如此,所以徒也如此!

問題又來了,可能又有人說、咦,佛教的釋迦牟尼不也是印度人變了中國人嗎?
佛教的釋迦牟尼從不會說,或明碼實價註明在一本叫做<性經>的強迫信徒要遵守一千幾百條的教義,違義者死。
故此釋迦牟尼變什麼人也無所謂,對不?

說回耶穌,一個猶太人變白人的耶穌竟然沾沾自喜,教堂的門徒天使的壁畫及彩色玻璃窗畫的都是白人?

一個神都這麼種族主義,難怪信了耶穌的都學十足他們的主見白人就拜,搖尾乞憐,不惜賣國求榮。
無他,主子是什麼貨色奴才一定是什麼貨色!

「轉載」

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200623/bkn-20200623150019966-0623_00972_001.html

.
耶穌不是白人,但喜歡扮白人!

但似乎耶穌十分享受自己變成白人,所以二千年来也沒有什麼反應?
leefeng 發表於 2020/6/24 00:38

60年代,可口可樂騎劫了聖誕老人,
聖誕老人又無乜反應,
唔通佢真係好鐘意飲可口可樂?
佛教的釋迦牟尼從不會說,或明碼實價註明在一本叫做<性經>的強迫信徒要遵守一千幾百條的教義,違義者死。
故此釋迦牟尼變什麼人也無所謂,對不?
leefeng 發表於 2020/6/24 00:38

我都知你係知識貧民㗎哩,
老師又教教你。

佛教經書有一部係叫《律藏》,
你梗係未聽過巴利律藏的二二七條比丘戒。

你去識多少少先返嚟吠哩

新冠肺炎會令肺纖維化,不能呼吸。
反基,反得多,會令腦硬膠化,不能思考。

呢到就有個臨床案例。
我都知你係知識貧民㗎哩,
老師又教教你。

佛教經書有一部係叫《律藏》,
你梗係未聽過巴利律藏的二二七 ...
beebeechan 發表於 2020/6/24 01:05

係咩?二二七條咁多?
有冇叫信徒唔聽佛說話就要死?
有冇叫信徒去搶處女?
有冇叫信徒去殺老人婦女小孩「凡有氣息都不可留?」
有冇叫信徒去同父親母親亂倫?
有冇叫信徒去殺曬頭生小孩……………不能盡錄
講啦!基督教淫蟲賣國賊!

.
新冠肺炎會令肺纖維化,不能呼吸。
反基,反得多,會令腦硬膠化,不能思考。

呢到就有個臨床案例。 ...
beebeechan 發表於 2020/6/24 01:26

信耶穌會變精神病,淫蟲,賣國賊,食人肉,殺老人,打婦女,性侵小童,說謊,掟磚殺人,淋電油殺人,從個腦腐爛到全身變成一個冇思想冇善惡冇人性的喪屍,呢度就有個臨床案例bbchan。

.
  60年代,可口可樂騎劫了聖誕老人,
聖誕老人又無乜反應,
唔通佢真係好鐘意飲可口可樂?

beebeechan 發表於 2020/6/24 00:56

呵呵呵,原來耶穌馬利亞是聖誕老人之類的貨色=假貨! ! !
乖,吱吱chan夠坦白,大義滅神耶穌,親自指證耶穌是假貨呃人的神棍!

.
係咩?二二七條咁多?
有冇叫信徒唔聽佛說話就要死?
有冇叫信徒去搶處女?
有冇叫信徒去殺老人婦女小孩 ...
leefeng 2020/6/24 01:38 提交

貧民即係貧。。。
你講過幾款都唔係梅瑟律法內㗎喎。

乜係梅瑟律法613條,你又知個屁哩
貧民即係貧。。。
你講過幾款都唔係梅瑟律法內㗎喎。

乜係梅瑟律法613條,你又知個屁哩 ...
beebeechan 發表於 2020/6/24 01:50

熟讀<性經>的耶穌教徒一定會變喪屍,
聰明人當然唔會去讀!
你的什麼花柳梅毒律法留番你自己享用咧!
反正你們教徒周身病毒屍菌,多一樣也不在乎囉!

.
熟讀的耶穌教徒一定會變喪屍,
聰明人當然唔會去讀!
你的什麼花柳梅毒律法留番你自己享用咧!
反正你也 ...
leefeng 2020/6/24 01:56 提交

咁簡單嚟講,就係你唔識,但又要多野講。
個屎窟無實質野出到嚟,即係放屁囉。
每日一屁,智商遠離你。
每日一屁,智商遠離你。
beebeechan 發表於 2020/6/24 02:07

你,也是基督的肢体,而且是“第五肢”,专来这儿做『人』此等的角色,''人!【动词】

哥林多前书 6:15
岂不知你们的身子是基督的肢体吗?我可以将基督的肢体作为娼妓的肢体吗?断乎不可!
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
個屎窟無實質野出到嚟,即係放屁囉。
beebeechan 發表於 2020/6/24 02:02
哥林多前书 6:15
岂不知你们的身子是基督的肢体吗?我可以将基督的肢体作为娼妓的肢体吗?断乎不可!

你却是可以
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
你,也是基督的肢体,而且是“第五肢”,专来这儿做『小人』此等的角色,'小'人!【动词】

哥林多前书 6 ...
上流寄生族 發表於 2020/6/24 02:41

福音中耶穌周時都媽叉法利塞人,經司。。。
當時唔係用「少」,係用「禍哉」,見瑪竇23章七禍哉。
耶穌是人,罵人時當然也要用肢體。
你却是可以
上流寄生族 發表於 2020/6/24 02:44

你不會放屁?禍哉囉!
[/url][/img]

1937年以來原中國東北領土上30萬同胞被屠殺滅絕,1999年割 ...但係血濃於水嘅幾十萬同胞被屠殺,任何一個寸功沒有的廢柴就算唔指手畫腳,都絕對唔應該笑騎騎話係好事。
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/24 11:59

血濃於水?哈哈哈,咪笑死街坊啦!一日唔偷雞扮鄉長?
你們基督教殺得中國人少咩?基督教徒打殺香港人新鮮滾熱辣在今天啵?
垃圾邪教賊喊捉賊的死漢奸賣國賊基督教徒包括你!

.

1937年以來原中國東北領土上30萬同胞被屠殺滅絕,1999年割 ...
但係血濃於水嘅幾十萬同胞被屠殺,任何一個寸功沒有的廢柴就算唔指手畫腳,都絕對唔應該笑騎騎話係好事。

基督教班死雜種在中國殺中國人的歷史你點解唔敢提?
因為你自己都是其中一個基督教死雜種!
血濃於水嘅幾十萬同胞被​​屠殺?
扮乜9猫哭老鼠假慈悲呢?
你真是虛伪無恥兼下流賤格的賤貨基督教徒,無恥之最的基督教人渣垃圾!

.

1937年以來原中國東北領土上30萬同胞被屠殺滅絕,1999年割 ...但係血濃於水嘅幾十萬同胞被屠殺,任何一個寸功沒有的廢柴就算唔指手畫腳,都絕對唔應該笑騎騎話係好事。

你隻賤貨基督徒的賤教賤耶穌在中國攪風攪雨,
殺人搶地害到中國割香港割澳門,點解你件扑街唔提?

你件扑街基督教徒逃出魔幻紀扮乜9野愛國吖?

血濃於水?你件躝癱基督徒知道血濃於水你就一定唔會信殺自己中國人的邪教基督教

血濃於水?你件躝癱基督徒知道血濃於水你就一定唔會信殺自己香港老人家的邪教基督教

血濃於水?你件躝癱基督徒知道血濃於水你就一定唔會為基督邪教去散播謡言害中國同中國人啦!

你真係一個不折不扣的死扑街賣國賊

.
基督教班死雜種在中國殺中國人的歷史你點解唔敢提?
因為你自己都是其中一個基督教死雜種!
血濃於水嘅 ...
leefeng 發表於 2020/6/24 12:39

看當時的記述畫,
是中國人在殺西方人啵

由中國人畫的, 都是一樣,
洋人是受欺負, 打殺的對象

你是非不分, 黑白顛倒。
真係同啲黑, 黃曱甴一樣, 明明係出嚟打, 砸, 堵, 燒,私了。。。。
卻話警察濫用暴力?
好無耻下喎。
高級模式 | 發新話題
換一個