返回列表 回覆 發帖

leefeng 版紅 ?

呢期版上唔少人既帖都點名提到 leefeng 呢個名啵。一時間,紅咗添。

其實,係咪「千夫所指」就真。過街老鼠,人  人  口咸  扌丁
這個 leefeng 肯定是怪物,比小弟還更古怪。

開咗個擂台,條友 leefeng 俾人點名隻揪,
佢竟然唔敢出埸

十足十太極掌門馬國保?
台外講到點威點威。。。。一上台就...........
leefeng 已經成為本壇最不受歡迎的網友,不但基督徒不歡迎 leefeng ,離教者也不歡迎 leefeng 。
leefeng 已經成為本壇最不受歡迎的網友,不但基督徒不歡迎 leefeng ,離教者也不歡迎 leefeng 。 ...
哈佛專家 發表於 2020/7/9 06:51

邊個唔歡迎Leefeng可以留言,唔係靠你哈佛一把口講!

平生不作虧心事,不怕夜晚鬼敲門!
做乜怕成咁?你哈佛做咗好多虧心事咩?

.
呢期版上唔少人既帖都點名提到 leefeng 呢個名啵。一時間,紅咗添。

其實,係咪「千夫所指」就真。過街老 ...
beebeechan 發表於 2020/6/26 21:32

唔入流之人,懶睬!
好像離教者也不歡迎 leefeng ,須知本壇有不少離教者觀看。
邊個唔歡迎Leefeng可以留言,唔係靠你哈佛一把口講!

leefeng 發表於 2020/7/9 11:07

beebeechan
    那我先留個名。。。。。
有簽名作實
唔入流之人,懶睬!
leefeng 發表於 2020/7/9 11:11

你向版友話你「懶睬」我?
搵鬼信哩。

你由香討跟到我過嚟, 仲話懶睬? 
係我的粉哩。。。
(不過, 只係粉腸)
你向版友話你「懶睬」我?
搵鬼信哩。

你由香討跟到我過嚟, 仲話懶睬? 
係我的粉哩。。。
(不 ...
beebeechan 發表於 2020/7/9 11:51

哈哈,飽死,十足猪扒天天幻想有人强姦佢一樣!
beebeechan
    那我先留個名。。。。。
有簽名作實
beebeechan 發表於 2020/7/9 11:44
你的音道臭到呕,耶稣能治百病,教耶稣懂懂它吧!
你的音道臭到呕,
上流寄生族 發表於 2020/7/10 00:28

乜你係「民政司署」既人員咩
高級模式 | 發新話題
換一個