返回列表 回覆 發帖

關於基督教靈恩派的心靈操控 "mind control" 的手段

反正都係喇~ 遲啲非必要時我會公開一啲人嘅名單,包括要小心嘅人,八婆,以及一啲手法, 比他人預防及借鏡, 就 ...
Guest from 112.119.243.x 發表於 2021/5/20 16:27
抱歉重申;;;;;;;;;

忍一时之气,风平浪静。

退一步来想,海阔天空。。
以及其派系, 一些人的去向及教會的分支等等~
Guest from 112.119.242.x 發表於 2021/5/20 16:33
抱歉建议兄三思后行。

一旦泄露这些。
一定泄露行踪。敌对势力一定知兄是谁是乜氵。
早已上岸和養尊處優的天主教聲稱不會這樣的呢。
抽刀斷水 發表於 2021/5/23 14:14
一切同意兄。
Guest from 112.119.242.x 發表於 2021/5/20 16:33
抱歉经济越来越。。。。。。
因耻越来越忙忙碌碌庸庸碌碌岳岳荦荦岳岳磊磊郁郁累累
因此一直直至今天才能惊觉兄有新贴
抱歉敬请原谅
谢谢兄
建议兄忍。

戒急用忍忍忍忍
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
前排上網睇睇, 先知佢哋比人爆大獲....真係大跌眼鏡....估唔到間野係咁....其實咁樣查佢哋邊有用, 我應為應該查晒佢哋上層有可疑嘅人兼所有來往戶口先有用
前排上網睇睇, 先知佢哋比人爆大獲....真係大跌眼鏡....估唔到間野係咁....其實咁樣查佢哋邊有用, 我應為應 ...
Guest from 203.218.230.x 發表於 2021/7/17 20:11
抱歉,不明白,请问哪个
‘佢哋’

‘間野’?
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
約二十年前及前排已再三發現其教會核心要員會係台上暗示及明示信息比台下聽道嘅教會背後的要員,然後係背後搞事及自製紛爭以達至心理恐嚇~
... 約二十年前及前排已再三發現其教會核心要員會係台上暗示及明示信息比台下聽道嘅教會背後的要員,然後係背後搞事及自製紛爭以達至心理恐嚇~谢谢兄Guest from 218.250.244.x 發表於 2021/8/13 19:02
紛爭 = 分爭▼
▼【谢谢】
https://exchristian.hk/forum/redirect.php?goto=findpost&pid=144312&ptid=13744
個主任牧師 "陳偉民" 死要面兼好臭寸架~ 以下係間教會嘅新聞, 身為一個牧者無論係台上及台下佢手段都相當卑鄙~ GOOGLE 係間教會都有新聞~
個主任牧師 "陳偉民" 死要面兼好臭寸架~ 以下係間教會嘅新聞, 身為一個牧者無論係台上及台下佢手段都相當卑鄙~ GOOGLE 吓間教會都有佢哋嘅新聞~
個主任牧師 "陳偉民" 死要面兼好臭寸架~ 身為一個牧者無論係台上及台下佢手段都相當卑鄙~ GOOGLE 吓間教會都有佢哋嘅新聞~
個主任牧師 "陳偉民" 死要面兼好臭寸架~ 以下係間教會嘅新聞, 身為一個牧者無論係台上及台下佢手段都相當卑鄙~ GOOGLE 係間教會都有新聞~
Guest from 219.73.74.x 發表於 2022/3/16 14:29
请问什么教會?、抱歉 ,,同名同姓太多,谢谢谢谢谢谢。
個主任牧師 "陳偉民" 死要面兼好臭寸架~ 以下係間教會嘅新聞, 身為一個牧者無論係台上及台下佢手段都相當卑 ...
Guest from 219.73.74.x 發表於 2022/3/16 14:30
抱歉,兄,资料太少,寻不能,请问兄,可不可指教?谢谢兄。
奴役人嘅異端主恩會! 要徹底消滅 ! 基督教嘅由來只係來自其他星球到坊地球以宗教為由而誕生的 ! 亦可能係失傳咗嘅遠古文明真相而誕生嘅宗教~ 就算佢宣揚愛又好, 始終唔係最遠古時期最純正嘅世界真相~ 係宜家嚟個世界佢只係一個賺錢及社交俱樂部及信仰~ 其他教會我唔理~ 但要消滅主恩會~ 嘿嘿嘿嘿嘿嘿~
回覆 75# Guest from 203.218.230.x

朋友,你有什麼經歷,可以跟我們分享麼?
待人嚴, 律已寬~ 擺架子~ 對住主恩會某啲人 0.00000001 秒都嫌多~ 黑撚人憎~ 死後希望你哋比人咁樣對待奴役返~
教會原是吸納罪人,為何因著人的行為去判斷神?
我小時候因靈擾問題曾被教會拒絕,當時我的救助甚至傳不到牧師耳中就被同工驅走,但這些同工卻向我家人要求物質捐獻,捐獻後請我立即離開教會,對人失望但不至於失掉信仰。
一個人走18年的路,無教會,神依然並肩同行,救恩無減。
任何一種信仰都要獨立學習,不要太依賴別人的「指導」
收皮啦~主恩會 ! 手段多多~ 聽到陳偉民把聲已黑人憎~ 擺到明X佢~

基督教 === 局、焗

教會原是吸納罪人,為何因著人的行為去判斷神?
我小時候因靈擾問題曾被教會拒絕,當時我的救助甚至傳不到
...一個人走18年的路,無教會,神依然並肩同行,救恩無減。
Guest from 218.252.219.x 發表於 2023/1/21 05:35
请问阁下,'神' 于尊驾有何在在之 “救恩

高級模式 | 發新話題
換一個