返回列表 回覆 發帖

求觀音最為第一

千其咪老鼠上天秤囉,
基督教係五性:淫性,雞性,賤性,貪性,殺性!
五個傷口在男人的下體,表示乜野呀,係表示基督教的確淫,雞,賤,貪,殺!
如果唔曉就入去煩弟肛裡面望下d塑像,個個男女性器官,JJ 奶奶,自由顯示人前,有冇見過呀?又冇牙? ?
星?五角星? ?乜L星呀?性星呀? ?乜基督教配用個星圖案咩?
又唔記得醜字點寫嗱? ?
你咁喜欢乱UP一通,唔好切腹囉,因為冇<性野>睇,改為切JJ啦,,眾望所歸呀!

.

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
係切都您先。見得少, 又話成日搭高鉄四去,現在教堂五角星都有大L把

another example of 唔識嘢, 若要p ...
沙文 發表於 2021/1/24 00:11

教堂五性一定大L把,如果唔係,牧屍神牯性侵千萬細路仔同女人點黎呢?
人地貴國粒巨星係讓人民在國際光芒四射!
基督教的性星係讓教民在國際臭名遠揚!佩服。

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
真係光芒四射!射到condom爆

Don't know where God is but the Devil is in the details
沙文 發表於 2021/1/25 03:11

你永遠改變唔到你係中國人既事實!
完全喪失自我尊重的理智,侮辱自己中國的國旗,你更加在此離教網瘋芒四射,射到condom爆!

.

.
沙文 發表於 2021/1/25 03:11

有證有據,新冠病毒來源於德特里克堡。
憎共產黨係一件事,在大事大非之前侮辱自己國家,丟臉的是你自己,反正外國人都會叫你Chinese,不是嗎?

https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14038&extra=page%3D1

回覆 44# leefeng

已經改變咗好耐啦。點解您會認為我侮辱中國國旗?貴國國旗上好似係基督五角星喎,用其他物體形象的東西同貴國國旗好似唔啦更喎
回覆 45# leefeng
由武漢去德特乜乜堡都好便捷啫。好似有高鉄?
地藏菩薩既誓言,其實相當於我講:「一日仲有至少一個基督徒,我都唔會執咗離教者之家」,都唔代表我要去游 ...
抽刀斷水 發表於 2021/1/18 03:37

您真係識揀生意黎做。貴網呢盤生意長做長有,做極都有,成世唔憂做。
回覆  leefeng

已經改變咗好耐啦。
沙文 發表於 2021/1/25 07:55

乜以為入個外籍叫做改咗嗱?
正確做法應該係換或放血,削骨削肉,改容,脫籍貫,棄姓氏架,
你依家姓乜?沙士?哎喲,中國姓:Chinese
不过可以轉做Vietnamese都得嘅!黄之瘋一脈。對不?

.
回覆  leefeng
由武漢去德特乜乜堡都好便捷啫。好似有高鉄?
沙文 發表於 2021/1/25 07:58

德特乜乜堡在美國,近住你左右囉!Covid發源地,你好proud定啦!

.
回覆  leefeng

已經改變咗好耐啦。點解您會認為我侮辱中國國旗?貴國國旗上好似係基督五角星喎,用其他物 ...
沙文 發表於 2021/1/25 07:55

兜得夠快!
先證明有基督先啦,又偷中國既紫薇君臨天下之星!

.
回覆 49# leefeng

大把欧人姓沙, 駛L搞咁多嘢
https://www.ancestry.ca/name-origin?surname=sand
回覆  leefeng

大把欧人姓沙, 駛L搞咁多嘢
沙文 發表於 2021/1/25 08:47

以為姓沙就會變鬼佬,?乜原來你係咁鬼幼稚架?

.
以為姓lee就會變中国人?
https://heraldicjewelry.com/pages/lee-family-crest
Don't know where God is but the Devil is in the details
https://heraldicjewelry.com/pages/lee-family-crest
沙文 發表於 2021/1/28 02:04

沙姓不是【沙士】後裔咩?
沙文 發表於 2021/1/28 02:04

哈,有人有心栽沙沙不發?無心插李李成蔭?
想認係西人的沙士蟲,沒門!
不想認係西人的桃李,滿門!
做人如果一信耶穌就會子孫凋零咯,性經都講過啦、《窄門》吖馬!

.
唔夠精蟲子孫凋零,睇下煲咩補品

唔夠精蟲子孫凋零,睇下煲咩補品
沙文 發表於 2021/1/28 05:06

就快15億咯!少煲D補品啦!
沙居民就應該小心囉3億以下,耶穌又整死咗成40萬以上,煲唔切啦,不如切吧啦!

.
唔怕。再死多400k都多人过貴国
唔怕。再死多400k都多人过貴国
沙文 發表於 2021/2/2 02:17

??????黐咗?
高級模式 | 發新話題
換一個