返回列表 回覆 發帖

只有中國才做得到的工程

大6航母只准一隻老鼠上ramp.
Don't know where God is but the Devil is in the details
其實,用垂直起降戰機就唔駛咁煩,不過大6冇。
Don't know where God is but the Devil is in the details
其實,用垂直起降戰機就唔駛咁煩,不過大6冇。
沙文 發表於 2021/1/25 08:17

垂直起降戰機, 空戰時速度慢, 戴彈量少.........(重一濟起飛時難離地)
洽地面部隊就可以,
機對機隻揪就唔係過皮
不但隻揪唔夠人揪,群毆就更痾拔甩。
國産呢種有ramp航母,每次只可起一架機,要排隊起飛。

美帝用catap ...
沙文 發表於 2021/1/25 03:28

J15=殲15?

你都好 OUT 下!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 63# beebeechan

冇所謂㺪?反正大6陸嘢都係攞黎睇下貪得意啫
回覆  beebeechan

冇所謂㺪?反正大6陸嘢都係攞黎睇下貪得意啫
沙文 發表於 2021/1/25 08:51

要嚟哄下啲無知國民, 以為國家已經好強大...........

當年滿清既北洋水師, 夠係遠東最強既艦隊嚟哩
點知就俾日本仔一舖清袋
又唔好太睇小佢。大陸坦克連炮都駛開,又真係車得死人咖
又唔好太睇小佢。大陸坦克連炮都駛開,又真係車得死人咖
沙文 發表於 2021/1/25 09:39

用嚟車死人就買部三手車都得哩
要壓得學生哥夠扁卦?
要壓得學生哥夠扁卦?
沙文 發表於 2021/1/25 10:30

一早應該車扁佢,坦克車放生呢d垃圾,太仁慈了!!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
解放軍出咗名水皮咖啦。
沙文 發表於 2021/1/28 02:00

如果真有作弊 ,應該取消比賽資格。
所謂熱心的“觀眾”䧟阱,以後必須提防囉!

,
熱心觀眾熱愛祖国,军民鱼水情, 点都要抓紧机会報恩
熱心觀眾熱愛祖国,军民鱼水情, 点都要抓紧机会報恩
沙文 發表於 2021/1/28 04:04

哈,唔通果個熱心觀眾係基督教徒?明幫暗害? !
基督教徒最叻設計陷阱陰人,多謝提醒要提防基督教囉!

.
您吩咐佢收修例啦
沙文 發表於 2021/1/28 05:32

“國家保護正常的宗教活動。”

乜基督教分裂和顛覆國家叫做正常的宗教活動咩吓
咁L屎的中文,可以收皮啦!

您吩咐佢收修例啦https://zhidao.baidu.com/question/430265245.html
沙文 發表於 2021/1/28 05:32

有冇睇清楚先至擲條Link出来?盲柄一名,全離教等緊你……切!

“任何人不得利用宗教进行破坏社会秩序、损害公民身体健康、妨碍国家教育制度的活动。”“宗教团体和宗教事务不受外国势力的支配。”

“任何人不得利用宗教进行破坏社会秩序” :煽动反中
损害公民身体健康:打殺老人家
妨碍国家教育制度的活动:傳播反中乱港,將歷史乱攺一通
“宗教团体和宗教事务不受外国势力的支配。” :基督教是外国教,以反中侵華為傳教目的

快切啦!

基督教梗係正常宗教活動啦。周总理特別关怀

上海市民族和宗教事务局

基督教梗係正常宗教活動啦。周总理特別关怀
沙文 發表於 2021/1/31 07:35

周總理一樣唔Like基督教架!
冇留意每一篇宗教文章有關基督教的,都必定提【鴉片戰爭】四個字咩?
係提醒每一個中國人:基督教帶給中國人血與淚的仇恨和戰爭,中國人永遠不會忘記,明白了嗎?豬才看不懂。

.
周總理一樣唔Like基督教架!
冇留意每一篇宗教文章有關基督教的,都必定提【鴉片戰爭】四個字咩?
係提醒 ...
leefeng 發表於 2021/1/30 22:13

冇留意, 留意唔到。因为唔係每一篇宗教文章有關基督教的,都必定提【鸦片战争】四個字
http://www.sara.gov.cn/zjyj/316398.jhtml
高級模式 | 發新話題
換一個